Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tamam korkucak bir şey yok ki bunda 🤷Kırmızıya dönmediği sürece regl değildir o . Bende yaşamıştım bı iki kez pembe leke gelmisti sonra bi daha gormemistim. Sonuc da pozitifti.
Ay Allahım bizede nasip etsin ya böyle yerleşme kanaması bencede yerleşme kanamasıdir diye düşünüyorum 🙏🙏❤️

Ay Allahım bizede nasip etsin ya böyle yerleşme kanaması bencede yerleşme kanamasıdir diye düşünüyorum 🙏🙏❤️
Evet hatta ben çok yürüdüm diye öle düşünmüştüm ama yerleşme kanamasiydi . Sonu farklı bitti ama onun konuyla alakası yok . Bunlar olabiliyor. Gerçekten korkmayın . Hatta tüp bebekte ilk 3 4 ay boyunca lekelenmeler oluyor ara ara burada yaşayan arkadaşlar vardı.

Tamam korkucak bir şey yok ki bunda 🤷Kırmızıya dönmediği sürece regl değildir o . Bende yaşamıştım bı iki kez pembe leke gelmisti sonra bi daha gormemistim. Sonuc da pozitifti.
7. Gün olduğu için lekelenme için geç gibi düşündüm transferin 3. Günü kahverengi leke gelmişti onu yerleşmedir demiştim ama şimdiki çok ürküttü beni:(

Evet hatta ben çok yürüdüm diye öle düşünmüştüm ama yerleşme kanamasiydi . Sonu farklı bitti ama onun konuyla alakası yok . Bunlar olabiliyor. Gerçekten korkmayın . Hatta tüp bebekte ilk 3 4 ay boyunca lekelenmeler oluyor ara ara burada yaşayan arkadaşlar vardı.
Benim kızım da 21 hafta da geldi hemde nasıl belirgin lekeler , su ile karışık. Sonra hastane de yattım tedbir amaçlı sonra çok şükür 23. Haftadan sonra normale dönmüştü

7. Gün olduğu için lekelenme için geç gibi düşündüm transferin 3. Günü kahverengi leke gelmişti onu yerleşmedir demiştim ama şimdiki çok ürküttü beni:KK43:
Asıl bu günlerde yerleşme kanaması olur, Benim daha önce Tutan transferimde 7.gün gelmişti büyük ihtimalle yerleşme kanaması

Kan testi vermeye mi gidiyorsun korkulacak birşey yoktur canım yerleşme kanamasıdır o
Evet verdim ama 1 gibi ancak çıkarmış. Regli olacakmışım gibi karnımda ve belimde ağrı var sanki sabaha regl olucam:( reglime daha 4 gün var ama

Evet verdim ama 1 gibi ancak çıkarmış. Regli olacakmışım gibi karnımda ve belimde ağrı var sanki sabaha regl olucam:KK43: reglime daha 4 gün var ama
Normal ama böyle şeyler içimden senin sonucunda pozitif çıkacak gibi geliyor hayırlı haberlerle gel canım bize de haber et

Ayy hadi bakalım 🙏 gözün aydın yaaa Allahım nolursun bekleyenherkse nasip et 🙏🙏🙏❤️

Back
X