Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar sonuç çıktı 45. Allah büyüktür önemli olan cumartesi 2 katı artacak mı?
Bakalım cumartesi nasıl gelecek ,resmen bugün gün bitmek bilmedi . Rabbim çok büyük inşallah yüzümüzü güldürecek 🤲 Az önce instgram da gördüm başka bir klinikte bir doktor 8 transfer de 8 pozitif almış bu hafta
İçimden dedim bizde şuan sayfada 7,8 kişi bu hafta olduk galiba transfer inşallah hepimiz pozitif alırız 🤲🤲🤲

Bakalım cumartesi nasıl gelecek ,resmen bugün gün bitmek bilmedi . Rabbim çok büyük inşallah yüzümüzü güldürecek 🤲 Az önce instgram da gördüm başka bir klinikte bir doktor 8 transfer de 8 pozitif almış bu hafta
İçimden dedim bizde şuan sayfada 7,8 kişi bu hafta olduk galiba transfer inşallah hepimiz pozitif alırız 🤲🤲🤲
evet beklerken hiç geçmiyor zaman ekstra yavaş sanki. İnşallah burada hepimiz pozitif sonuç alır kombo yaparız şenlendiririz sayfayı sonrada aralık anneleri topiğine geçiş yaparız:) peş peşe olduğumyz için doğum zamanlarımızda aynı ay olacak:) o topikde de bol bol gülüşürüz:) allahım sen hepimizin yüzünü bu güzel Cuma gecesi hürmetine güldür yarabbim

evet beklerken hiç geçmiyor zaman ekstra yavaş sanki. İnşallah burada hepimiz pozitif sonuç alır kombo yaparız şenlendiririz sayfayı sonrada aralık anneleri topiğine geçiş yaparız:) peş peşe olduğumyz için doğum zamanlarımızda aynı ay olacak:) o topikde de bol bol gülüşürüz:) allahım sen hepimizin yüzünü bu güzel Cuma gecesi hürmetine güldür yarabbim
Aminnnnnnn

Teşekkür ederim:) aminn inşallah güzelce artar bi stres daha yaşatmaz. Allah bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün🙏 Siz hangi aşamadaydınız?
Amin ,yukselir tabiki stres yapmayın .

Benim histereskopim var pazartesi bir sorun çıkmazsa . Ondan sonra transfer olur artık bir ay bekledikten sonra .

kızlar merhaba ;
ben de yeni üye oldum ve dün memorialde 15 adet yumurtam toplandı.
bugün arayacaklar. inşallah hepsi döllenmiştir.
bizim erkek faktörlü problem var sayı olarak çok düşük.
gebe olanlara çok sevindim. inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar.
Hoşgeldin 😊 bize biraz kendini tanıtır mısın? İlk deneme mi? Doktor kim?

Back
X