Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

41 kere maşallah 🧿 Mutlu1anne Mutlu1anne ve Busra2015 Busra2015 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 valla çok sevindim darısı biz bekleyenlerin başına 🙏yarın ilk testi vereceğim ve bugün gerginliğimi frenlemekte zorlanıyorum hayırlısı inşallah 🙏🙏
Aminnnn inşallah güzel sonucalarinizi duyarız 🤲🤲🤲 ben 6. Günden sonra çok gerildim, hep ağlayarak gezdim . Benim için ilkinden ise 2. Testim daha zor geçti beklemek . Rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar yücel hocaya proluton depot iğneyi sordum lekelenmeler genelde önemli olmaz ama destek amaçlı 3 günde 1 yaptırabilirsiniz dedi. Bi özel hastanenin aciline gitsem yaparlar mı?
Canım bnm gözün aydın ♥️Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. kadın doğum acili olan Bi yere gidip reçete edip alıp tekrar acilde yaptırabilirsin

Kızlar yücel hocaya proluton depot iğneyi sordum lekelenmeler genelde önemli olmaz ama destek amaçlı 3 günde 1 yaptırabilirsiniz dedi. Bi özel hastanenin aciline gitsem yaparlar mı?
Bende diyeyim bari ya bu ilaçlar beni teselli etmiyor . Benim normal yolla 2 düşük var sonra kızım sonra kimyasal . Ekstra birsey varsa onları da yapsınlar

Bende diyeyim bari ya bu ilaçlar beni teselli etmiyor . Benim normal yolla 2 düşük var sonra kızım sonra kimyasal . Ekstra birsey varsa onları da yapsınlar
Ama kuzum senin lekelenmen falan yoksa gerek yok ki. Ben lekelenmeyide çok anlamadım scaba içeride kalan lutinuslar renk değiştirerek mi geliyo crione jelde öyle olurdu mesela.

İkizizin sonucunu görünce ağladım Allah'ım İnşallah biz sonuç bekleyenlere de güzel haber almayı nasip etsin çok mutlu oldum ikinizin adına da Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin siz sıranızı savdınız sıra bizlerde bugün benim 5.günüm ne bir belirti ne birşey var sizler dinleniyor musunuz ne yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor
Ben 3 gün yattım sonra normal hayata geçtim ama zorlanıyorum kendimi ama dışarı da çıkıyorum arada

Canım bnm gözün aydın ♥️Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. kadın doğum acili olan Bi yere gidip reçete edip alıp tekrar acilde yaptırabilirsin
Sağolasın canım. Valla hiçbir eczanede yok iğne. Şimdi medicalparkın özeline geçiyorum yapsrlarsa yapsınlar burda yapmazlarsa akşam tokata gidiyorum zaten eşim bulur yapar artık ben akşama kalmasın diye düşündüm ama

Kızlar Mutlu1anne Mutlu1anne ve Busra2015 Busra2015 kızlar sonuçları hastane ile paylaştiktan sonra arayan soran oldumu? Ben yarın Memorial Şişli ye gidip kan vermeyi düşünüyorum olmadı hoca ile yüz yüze görüşürüm diye düşünüyorum ama sonuca bağlı sanki ruh halime göre 🤔🤭

Kızlar Mutlu1anne Mutlu1anne ve Busra2015 Busra2015 kızlar sonuçları hastane ile paylaştiktan sonra arayan soran oldumu? Ben yarın Memorial Şişli ye gidip kan vermeyi düşünüyorum olmadı hoca ile yüz yüze görüşürüm diye düşünüyorum ama sonuca bağlı sanki ruh halime göre 🤔🤭
Beni biri aradı ama kendisini tanıtmadı. Doktor mu hemşire mi bilemiyorum o yüzden değer iyi 2 gün sonra tekrarlayın dedi o kadar

Siz hem kan sulandırıcı iğne hemde kaç sulandırıcı ilaç kullanıyorsanız fazla gelmiş olabilir mi?

Hadi ya bu konuda çok ruhsuz gibi geliyorlar ama hayırlısı bakalım 🤔🤷🏼
Yücel hocaya mesaj attım ben sonuçlarımı çok sevindim çiğdem hanım hayırlı olsun diye döndü. Telefonda da gönül hoca aramış olsaydı çok sıcak konuşurdu eminim ama az hemşireler çok ruhsuz ve telefonda konuştuğum kimdi bilmiyorum onunda enerjisini sevmedim:))

Merhabalar, aranıza yeni katıldım.41 yaşında amh 0,25 ile tüp bebek tedavisine başladım geçen ay şişli memorialde.5 nisanda opu oldu, tek yumurta toplandı ve 3.gün gelişimi iyi değil denildi bugün.Aysu hanımla başladım, son iki kontrolümde ipek hanım vardı. Aysu hanımla devam etmek istemiyorum acaba hangi doktorla devam etmemi önerirsiniz

Sağolasın canım. Valla hiçbir eczanede yok iğne. Şimdi medicalparkın özeline geçiyorum yapsrlarsa yapsınlar burda yapmazlarsa akşam tokata gidiyorum zaten eşim bulur yapar artık ben akşama kalmasın diye düşündüm ama
Canım ya evde olsaydım bende vardı Bi şekilde ulaştırırdım sana

Merhabalar, aranıza yeni katıldım.41 yaşında amh 0,25 ile tüp bebek tedavisine başladım geçen ay şişli memorialde.5 nisanda opu oldu, tek yumurta toplandı ve 3.gün gelişimi iyi değil denildi bugün.Aysu hanımla başladım, son iki kontrolümde ipek hanım vardı. Aysu hanımla devam etmek istemiyorum acaba hangi doktorla devam etmemi önerirsiniz
Merhaba, çok geçmiş olsun dilerim bir sonraki tedavide çok daha güzel sonuçlar alırsınız. Kadın doktor tercihindeyseniz Gönül Hanımı öneririm. Süreç boyunca sorularınıza bıkmadan yılmadan cevap verir sizi rahatlatır açıklayıcı konuşur.
Cinsiyet tercihiniz yoksa Yücel hocada çokyi naif ılıman ve bilgilidir. Aysu ve İpek Hanımları ben tanımıyorum açıkcası benim sürecimde yoklardı.

Aysu hanımdan neden memnun kalmadınız ? Çok merak ettim . İlk gorusmemi onunla yapmsitim çok güleryuzlu gelmişti bana .

Back
X