Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Şu an Şişli Memorialde tedavi görüyorum bugün 5. Gün 5 i de 5. Güne gitti ama 1 ya da 2 tanesi genetik yapılabilecek diğerlerini dondursam mı sağlıksız gelirse tekrar mı başlasam az toplanıyor zaten kafam çok karışık
Neden 1 ya da 2 embriyonuz genetiğe gidebilecek, niye hepsi değil?

Merhaba arkadaşlar, dört gün önce opu oldum memorial hastanesinde. Transfer tarihini kararlaştırmak için 5. günden sonra onlar mı arayıp randevu veriyorlar yoksa biz mi arayıp randevu alıyoruz. Lab işi bittiğinde süreç nasıl ilerliyor?

Merhaba arkadaşlar, dört gün önce opu oldum memorial hastanesinde. Transfer tarihini kararlaştırmak için 5. günden sonra onlar mı arayıp randevu veriyorlar yoksa biz mi arayıp randevu alıyoruz. Lab işi bittiğinde süreç nasıl ilerliyor?
Merhaba ben taze transfer olmadım hiç pgt ye gittiği için ancak ikinci tedavimde her ihtimale karşılık pgt siz transfer olmam gerekirse diyip progestan vs kullandırdılar 5. Gün artık embriyoların durumu netleşince aradıklarında kullanmayın artık demişlerdi yani muhtemelen 5. Gün lab aradığında transfer için ön bilgi veriyordur

Kızlar merhaba Şişli Memorial tüp Bebek ilk defa randevu almak için günlerdir arıyorum ama talep oluşturduk deyip donmuyorlar.Kiz kardeşim için arıyorum.Hangi numarayı aramak gerekiyor acaba yardımcı olacak olan olursa çok sevinirim

Kızlar merhaba Şişli Memorial tüp Bebek ilk defa randevu almak için günlerdir arıyorum ama talep oluşturduk deyip donmuyorlar.Kiz kardeşim için arıyorum.Hangi numarayı aramak gerekiyor acaba yardımcı olacak olan olursa çok sevinirim
Merhabalar 0212 314 66 66, veya 444 7 888 yazıyor hemşire hattı ekran görüntüsünde bilginize

Merhaba ben taze transfer olmadım hiç pgt ye gittiği için ancak ikinci tedavimde her ihtimale karşılık pgt siz transfer olmam gerekirse diyip progestan vs kullandırdılar 5. Gün artık embriyoların durumu netleşince aradıklarında kullanmayın artık demişlerdi yani muhtemelen 5. Gün lab aradığında transfer için ön bilgi veriyordur
Merhaba siz tekrar yaptordınız mı ne durumdasınız bende memorial düsünüyorum ama emin değilim. Lale hocayla baslayacagım yanına ek olarak 2. Doktor yücel bey mi sizce gönül hanımmı daha ilaç doz vs ayarlamada etkili ve detaycı hamgisini önerirsiniz

0212 314 66 66 yi arayip dahili 3149 veya 3132 tuslayacaksiniz, direkt tup bebek bolumu sekreterligine baglanacaksiniz, onlar randevu ayarlarlar.

Merhaba siz tekrar yaptordınız mı ne durumdasınız bende memorial düsünüyorum ama emin değilim. Lale hocayla baslayacagım yanına ek olarak 2. Doktor yücel bey mi sizce gönül hanımmı daha ilaç doz vs ayarlamada etkili ve detaycı hamgisini önerirsiniz
Merhaba. Ben ilk tedavimi Yücel bey ile ikinci tedavimi de gönül hanım ile oldum. Belki ilk görüşme ve tedavi Yücel bey de olduğu için onunla devam etmek istiyorum 3. İçin açıkçası. İkinci transferimi olmadım henüz ama gönül hanım çok olumsuz konuştu tutsa bile düşük ihtimali var vs dedi kalitesi düşik embriyonun. Mesela tedavi süresince rezerv iyi normal denmişti ama gönül hanım rezervin düşük dedi toplanan yumurta sayın az dedi kandaki değerim 1 in altında ama Yücel bey kan değil ultrason görüntüsü önemli ve sizin de ultrason yaşınızla orantılı demişti. Ki araştırdığım kadarıyla da gerçekten kan değil ultrasonda sayılan folikül önemli diye biliyorum. Yine gönül hanıma ilk tedavimde 6 ikincide 7 yumurtam toplandığı için rezervimin az olduğunu söyledi bende ama sayılan 10 du dediğimde ama cevap vermiyorlar ilaca demek ki boşlar gibisine getirdi ki bence Buda doğru değil sonuçta ilaçla büyütülüyor. Yani aynı merkez olsa hile doktorlar da görüş farklılığı var kiminle başlayacaksanız da sürece hep onunla devam edin. Ben muhtemelen 3. Ye başlayacağım be Yücel bey dışında doktor istemeyeceğim. İlk tedavimle ikincide farklı ilaçlar kullanıldı ama ona zaten tek doktor Katar vermiyor kurul veriyor o yüzden ilaç dozajından ziyade doktorun yaklaşımı önemli bu merkezde diye düşünüyorum

Benim doktorlarım gönül hanım ve yücel beydi. Ama yücel bey hep önceliğimdi o olmadığında gönül hanıma muayene oluyordum. İlk transferimi yücel bey yaptı ikincisini gönül hanım ikiside olumlu çok şükür. Ama yücel beyi tavsiye ederm daha çok bilgi verip konuşan bir hekim.
İlaç dozlarına zaten semra hanım başkanlığında kurul karar veriyo

Merhaba, ben Gönül hanımda sürecimi geçiriyorum, şimdiye kadar olumsuz bir durum yaşamadık. Hoca oldukça net konuşuyor. Başka merkezde erkek hocayla ilerlemiştim, bu sefer kadın seçmek istedim çünkü duygularımı daha iyi anladığını düşünüyorum, histeroskopide Semra hoca ve yücel bey birlikte girdiler, öncesinde yücel bey muayeneyi yaptı, muayenesi oldukça iyiydi, fakat gönül hanımdan çok farklı bir durum da yoktu, benzer yaklaşımlar sunuyorlar. Benim bu sefer ki tedavimde kadın bir hekimle ilerleme isteğim olduğu için Gönül hanımı tercih ettim.

Merhaba arkadaşlar tüp Bebek fiyatlarıyla ilgili bilgi verebilir misiniz rica etsem

Naçizane tavsiyem benimde kesinlikle Yücel hoc

Şahsen diğer hocaları pek bilmediğim için yorum yapmam doğru olmaz Yücel hoca mesafeli gözüküyor ama ben her iki tedavim de kendisini tercih ettim ve şuan 7 aylık kızım kucağımda şükür 🙏bu arada 85 doğumluyum rabbim hayırlısı ile doğru zamanda dileyen herkese sağlıkla nasip etsin 🙏

Tüp bebek ücretleri ne kadar şuan bilginiz var mı? En son 105 bindi. Bugün iki kez aradım dönüş yapicaz dediler ama dönmediler. Umarım güncelleme olmamıştır.

Back
X