- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Cevremle sorunum yok. Kirici degil netim. Konumuz da bu degil. Gercekleri soyledim diye kirildin mi?teşekkür ederim tavsiyeniz için bende size bi tavsiyede bulunmak istiyorum uslubunuz yüzünden eminim çevrenizle sorunlarınız baya oluyordur hani sizin kırıcı olmamanız için kendi uslubunuzu düzeltmenizi tavsiye edebilirim
bu resimde ki cocuk senin cocugun mu bir kere bana o kadar kilolu gelmedi boyu uzun sanki cocugun kac aylik boyu ne kadar.silemiyorum
kilosu biraz fazla ama boyu da uzun görünüyor kızınızın..çocuk endokrine götürün bence biz ne desek boş..benim kızımda insülin direnci gelişmeye başlamıştı 1 yıl evvel..Allahtan erken farkedildi..diyetisyen kontrolünde 4 kilo verdirdik..şu an kilo almaması için çalışıyoruz..dediğiniz gibi kızım da bir tabakla doymaz ikinci üçüncü tabakları isterdi..erken farkederek diyabete dönüşmesini engelledik Allaha şükür..resime göre çok bi kilosu görünmüyor ama boy kilo endeksine göre endokrin uzmanı sizi yönlendirecektir..zaten 4 aylıktı döndü 6 aylıktı emekledi 10 aylıktı yürüdü hareketlide bi çocuk resmini niye attım boyuda uzun diye dr boyuda fazla kilosuda iri bi bebek demişti en son 3 ay önce babasıda bende iriyiz ben obezim ama bakıldığında çok şişman denilemez ama göbek önden giidyooo o çok işte insanın kednine değilde çocuğuna denilmesi ilerd eşişman olacak korkusu acayip üzülür oldum yaa allahım kızıma yaşatamasın bu çektiğim şişman piskolojisini
Üye bebeşinin cıbıl resmini atmış silmek istiyor ama silememiş, yardım ederseniz sevnirimsilemiyorum
+1Bu bebeğin neresi şişman?? Şişman diyet yaptır diyenlere soruyorum? Boy kilo endeksi diye bişey var değil mi ? Ben 177 yim 69 kiloyum doğum yapmışsın tığ gibisin diyorlar. 160 ta tığ gibi olmazdı herhlde bu kilo
GIRGIRINA çocuğu olmayanlar anlayamazlar annenin hassaslığını Boşver.
Bebeğin şişman değil iri yapalı kemikleride iri benim oğlumda öyle. Şişman çocuk boğum boğum etleri olur anlarsın o koftluğu. Eşimle ben iri yapılıyız doktorlar normal karşılıyor 9 aylık 11,5 kilo benimde oğlum.
Sen şekerin olduğu için telaşlanmışsın ama şekerli şeyler vermiyorsun zaten ki kimse çocuğuna vermemeli. Birde her istediğini vermezsen aburcuburdan uzak tuttun mu tamam.
Hareketlendikce kilo alımı yavaşlar kızın iri yapılı bir bayanda olabilir bu demek değil ki obez. Takma kafana
Bence bosuna dert ediyorsun kendine Canim. Bebeginin boyu da uzun Masallah. Boyu a gore kilosu normal bence. Resmini de gordum sisko falanda degil kesinlikle.gayet saglikli Bir bebek Masallah. Benim de sana tek tavsiyem diver arkadaslarin da dedigi gibi bebeginin resmini kaldir. Eger beceremiorsan editorlerden Rica et.başımın etini yediler 5 kg doğdu diyabet anası benim yüzümden 19 aylık 86 cm 16 kg bence balık etli ama kızımın suçu anası obez olduğu için onunda olacağı ön yargısı çocuğa tatlı hazır gıda aburcubur hatta çorbasının içine koymak dışında ekmek bile vermiyorum ama eşim ve ailesi beni çok bunaltıılar benim se aşırı zoruma gidiyor kızımın kilosuna laf etmelri çünkü benim 30 yılım şişman piskolojisiyle geçmiş zaten çocuğuma laf etmeyin yaa evt kabul ediyorum göbekli ama 1,5 yaşındaki çocuğada diyetmi yaptırımyaa
ben aşırı zayıf bi bebekkken 10 yaşımdan sonra şişmanlamışım ee demkki illede benim kzızım obezmi olacak 5 kg doğdu diye sizden fikir öneri ve deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum ben zaten bilinçli bi anne olduğumu bende şeker olduğu için ondada olacağı ihitimaliyle zaten şekerle tanıştırmadım çocuğumu hiç ama iştahlı bi çocuk yani 1 muz yiyince bi daha diyen 1 biberon süt içinde doymayıp ağlayan bi bebek çok bunaldım bi yandan bi tarafım korkmuyorda değil ya hep böle kilosu iştahı fazla olursa...
1 yaşa kadar rutin aylık kontrol için dr takibindeydik ve dr hep dediği boyu fazla kilosu fazla oranladığımız zamn aşırı bi kg yok ama iri bi bebek dedi dr
Bence bosuna dert ediyorsun kendine Canim. Bebeginin boyu da uzun Masallah. Boyu a gore kilosu normal bence. Resmini de gordum sisko falanda degil kesinlikle.gayet saglikli Bir bebek Masallah. Benim de sana tek tavsiyem diver arkadaslarin da dedigi gibi bebeginin resmini kaldir. Eger beceremiorsan editorlerden Rica et.
Benim bebegim premature doğdu. Şimdi 21 aylık falan 12 kg. Boy ve kiloya bakınca gözümde çok şişman bir bebek canlanmadi. Zaten yok dışıdır hastalığıdır derken arada istahtan karşılıyorlar. En iyisini.doktorun söyler.tahlillerinde bir sıkıntı yoksa takma kimseyi.başımın etini yediler 5 kg doğdu diyabet anası benim yüzümden 19 aylık 86 cm 16 kg bence balık etli ama kızımın suçu anası obez olduğu için onunda olacağı ön yargısı çocuğa tatlı hazır gıda aburcubur hatta çorbasının içine koymak dışında ekmek bile vermiyorum ama eşim ve ailesi beni çok bunaltıılar benim se aşırı zoruma gidiyor kızımın kilosuna laf etmelri çünkü benim 30 yılım şişman piskolojisiyle geçmiş zaten çocuğuma laf etmeyin yaa evt kabul ediyorum göbekli ama 1,5 yaşındaki çocuğada diyetmi yaptırımyaa
ben aşırı zayıf bi bebekkken 10 yaşımdan sonra şişmanlamışım ee demkki illede benim kzızım obezmi olacak 5 kg doğdu diye sizden fikir öneri ve deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum ben zaten bilinçli bi anne olduğumu bende şeker olduğu için ondada olacağı ihitimaliyle zaten şekerle tanıştırmadım çocuğumu hiç ama iştahlı bi çocuk yani 1 muz yiyince bi daha diyen 1 biberon süt içinde doymayıp ağlayan bi bebek çok bunaldım bi yandan bi tarafım korkmuyorda değil ya hep böle kilosu iştahı fazla olursa...
1 yaşa kadar rutin aylık kontrol için dr takibindeydik ve dr hep dediği boyu fazla kilosu fazla oranladığımız zamn aşırı bi kg yok ama iri bi bebek dedi dr
Maşşallah çok tatlış ama öyle obez gibi gelmedi bana siz doktorunuzun önerilerine kulak verin benim kızım da 11 aylık hala dişleri çıkmadı doktor normal diyor ama kv kp sorun yaptı mesela söyleyip duruyorlardı artık onlar da sıkıldı sanırım sustular:)başımın etini yediler 5 kg doğdu diyabet anası benim yüzümden 19 aylık 86 cm 16 kg bence balık etli ama kızımın suçu anası obez olduğu için onunda olacağı ön yargısı çocuğa tatlı hazır gıda aburcubur hatta çorbasının içine koymak dışında ekmek bile vermiyorum ama eşim ve ailesi beni çok bunaltıılar benim se aşırı zoruma gidiyor kızımın kilosuna laf etmelri çünkü benim 30 yılım şişman piskolojisiyle geçmiş zaten çocuğuma laf etmeyin yaa evt kabul ediyorum göbekli ama 1,5 yaşındaki çocuğada diyetmi yaptırımyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?