Düzelttim şimdi :)Açmadı bende
Buyuk boy engelden ekstra ucret aliyoruz canimhahahhahaha
bas kız engelı bana bööyyyük bas amaancak engellenırım
herkes cüssesıne gore konussun
Buyuk boy engelden ekstra ucret aliyoruz canim
Sadece ayagin alissin diye bak bu seferlikooohohoooo daha ustune paramı vercez
bu ne bıcım ıs arkadas
etımden budumdan say bu seferlık
Düzelttim şimdi :)
Büyük beden manken diye geçiyor.
Bana kalırsa oldukça standart görünüyor. :)
Sadece ayagin alissin diye bak bu seferlikCunku cok degisiksin O ne demekse...
Ya benim boy kısa, bu boyla 85 olsam evet sağlıksız görünürüm. O sebepten 53'üm şu anda. 2 haftalık oldukça hafif beslenme düzenine geçtim. Biraz verebilirsem diye. Çünkü cidden fit görünmüyorum. O ayva mı, karpuz mu ne haltsa göbek var bir kere. Beden 38 olunca her şey mükemmel olamıyor ne yazık ki.Candice Huffine bu :) çok güzel bir kadın boyu 1.81 kilosu 85 sanırım :) bedeni de 40-42 aralığında ki o boya çok normal.
Buyuk boy engelden ekstra ucret aliyoruz canim
ooohohoooo daha ustune paramı vercez
bu ne bıcım ıs arkadas
etımden budumdan say bu seferlık
degısıgım ben75 kuruş farkla büyük seçim engel ister miydiniz efendim?
Ben 19 yasindayim 50 yasindaki seker hastasi halam gelmis 1 dilim yedigim tam bugday ekmegimi elimden aliyor resmendiyet yaptığını söylediğin halde insanların senin hayatına burnunu sokması canını sıkıyor anladığım kadarıyla.
maalesef insanlar böyle her şeyi ve herkesi belli kalıpların içine sokarak tekdüze hale getirmeye çalışmak tek dertleri
her insan belli dönemlerde belirli nedenlerle kilo alabilir, ilaç kullandığı için ya da depresyonda olduğu için bile kilo alabilir. hiçbir şey yemediği halde alerjisi olduğu için kilo alan insanlar bile varken insanların çıkıp ukala ukala az ye, şunu yeme, şekeri kes vs. saçma sapan ukalaca tavırları benim de çok sinirimi bozuyor. ben bu davranışı yardım ya da destek olarak göremiyorum maalesef.
ben de balık etli bir insan olarak 5-10 kilo versen manken gibi olursun diyen insanlara inat kilo vermek istemiyorum çünkü ben böyle iyiyim ve sağlıklıyım. aç aç gezip 36 beden olacağıma henüz dişlerim sağlamken ve sağlıklıyken neden yiyebileceğim şeylerden kendimi mahrum bırakayım
oturup bir kilo baklava yemekten bahsetmiyorum tabi ki ama onu yemem bunu yemem diye burun kıvıran biri de hiç olmadım, olamam da.
bence nasıl mutluysan öyle ol. diyetinde başarılar
Size gelene kadar bacaklarını 180 derece açarak oturan erkekler, çantasını posetini yanına koyan insanlar, küçük çocuğunu binim ücreti vermeden yanında oturtanlara çare bulunsun. Ben kimsenin 2 kişilik yer kapladığını gormedim. Yayarak oturmam dik otururum ölmem yani.Ben o konuda da çok dikkat ediyorum ya bayağı zayıf olan birinin yanına oturuyorum kendimi küçültmeye çalısıyorum iyice kimse rahatsız olmadın diye ya mabadimın yarısını dışarda bırakıyorum napimveya ayaklarım ağrıdığı halde ayakta duruyorum kendime ettiğim eziyeti kimse yapmıyor bana heralde insanlari rahatsız etmemek adına
En önemlisi insanın kendiyle barışık olması, birde sağlıklı olması.Evet kızlar ben şişkoyum. Buna rağmen mutlu mutlu geziyorum ortalıkta. Ama insanın biraz utanması olur değil mi yahu?!
Şaka bir yana, bıktım gerçekten. Şişko olmaktan değil insanların benim yerime depresyona girmesinden bıktım.Beni her gören sanki amansız bir hastalığa tutulmuşum gibi vah vahh diyerek başlıyor dizlerini dövmeye. Beni zorla teselli etmeler mi dersiniz elime diyet listesi tutuşturanlar mı...
Üniversite sınavına hazırlandığım için kilo aldım ve bu kilomda sağlıksız hissettiğim için diyete ve spora başladım ama bunları keyifle yapıyorum. İnsanlar istiyor ki benim tek derdim kilo vermek olsun bunu takıntı haline getireyim. Benim moralimi bozmak için ciddi anlamda çok uğraşıyor herkes. Neymiş efendim aynaya bakıp kendimden tiksinmediğim sürece kilo veremezmişim! Popom ve göbüşümle olan seviyeli ilişkimi kıskanıyorlar herhalde
Kendimi beğeniyorum çirkin göründüğümü söyleyebilirsiniz ama eğer bu kilo benim için sağlıklı olsaydı asla diyet yapmazdım. Ben mutluyum. Buradan beni üzmeye çalışanlara sesleniyorum! Benim kiloma acımak yerine, mutluluğunuzu kilo gibi basit kriterlere göre ölçtüğünüz için kendinize acıyın. Diyet listeme yorum yapmayı da bırakın lütfen. Benim için sağlıklı olanı yapıyorum illa zayıf olmak zorunda değilim.
çok biliyorlar ya önce 19 yaşında bir kıza nasıl davranması gerektiğini öğreniversin halan..sinirleniyorum düşüncesizce konuşan insanlara bu nedir böyle ama sen boşver böyle insanları. kilo aldığını sen de fark ediyorsun, kilo vermek için çaba gösteriyorsun bu senin doğru yolda olduğunu gösteriyor zaten. ekmek yeme nedir ya? çikolata yiyerek bile zayıflıyor insanlar seni mutsuz eden insanlardan uzak dur, sağlıklı ve mutlu kal.Ben 19 yasindayim 50 yasindaki seker hastasi halam gelmis 1 dilim yedigim tam bugday ekmegimi elimden aliyor resmenya diyorum ki diyetimde 2 dilim hakkim var ama ben 1 dilim yiyorum karisma yok onu da yemeyecekmisim ac kalmadan zayiflayamazmisim. Ben ekmek neredeyse hic yemeyen bir insanim. diyetisyenim resmen bana zorla ekmek yediriyor yasin nedeniyle karbonhidrat da almalisin diyor ama 50 yasindaki kadin kendisiyle beni kiyasliyor. Gel de sinirlenme simdi.
Ben o konuda da çok dikkat ediyorum ya bayağı zayıf olan birinin yanına oturuyorum kendimi küçültmeye çalısıyorum iyice kimse rahatsız olmadın diye ya mabadimın yarısını dışarda bırakıyorum napimveya ayaklarım ağrıdığı halde ayakta duruyorum kendime ettiğim eziyeti kimse yapmıyor bana heralde insanlari rahatsız etmemek adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?