Şişmanım ve mutluyum. İnsan azcık bile utanmaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzelttim şimdi :)
Büyük beden manken diye geçiyor.
Bana kalırsa oldukça standart görünüyor. :)

Candice Huffine bu :) çok güzel bir kadın boyu 1.81 kilosu 85 sanırım :) bedeni de 40-42 aralığında ki o boya çok normal.

Candice Huffine bu :) çok güzel bir kadın boyu 1.81 kilosu 85 sanırım :) bedeni de 40-42 aralığında ki o boya çok normal.
Ya benim boy kısa, bu boyla 85 olsam evet sağlıksız görünürüm. O sebepten 53'üm şu anda. 2 haftalık oldukça hafif beslenme düzenine geçtim. Biraz verebilirsem diye. Çünkü cidden fit görünmüyorum. O ayva mı, karpuz mu ne haltsa göbek var bir kere. Beden 38 olunca her şey mükemmel olamıyor ne yazık ki.

bu halinizle mutluysanız kimsenin bir şey demeye hakkı yok, ama dışarıda söyleyenlerde genelde iyiliğiniz için söylüyordur, yoksa onlara ne

Cok iyi gercekten bu sekilde hissetmen
Resmen kiskandim.
Keske bende boyle olabilsem.
Sigarayi biraktigim icin 5 kilo almisim
Bu aralar iyi hissetmiyorum kendimi.
Nolcak yaa olur bu kadar
Artik 20 yasinda degilsin shapes diye
Motive etmeye calissam da kendimi
Takmamama engel olmuyor.
Boyle hissetmektense senin bakis acin
Cok daha dogru aslinda.

Ben 19 yasindayim 50 yasindaki seker hastasi halam gelmis 1 dilim yedigim tam bugday ekmegimi elimden aliyor resmen ya diyorum ki diyetimde 2 dilim hakkim var ama ben 1 dilim yiyorum karisma yok onu da yemeyecekmisim ac kalmadan zayiflayamazmisim. Ben ekmek neredeyse hic yemeyen bir insanim. diyetisyenim resmen bana zorla ekmek yediriyor yasin nedeniyle karbonhidrat da almalisin diyor ama 50 yasindaki kadin kendisiyle beni kiyasliyor. Gel de sinirlenme simdi.

İnsanlar her der hep konusur bunu bende yaşadım özellikle yüzün cok güzel amaaaaa... Diye başlayan cümleler :)) artk ellerine veriyorum bir top sektirip gidiyorlar :))

Size gelene kadar bacaklarını 180 derece açarak oturan erkekler, çantasını posetini yanına koyan insanlar, küçük çocuğunu binim ücreti vermeden yanında oturtanlara çare bulunsun. Ben kimsenin 2 kişilik yer kapladığını gormedim. Yayarak oturmam dik otururum ölmem yani.

En önemlisi insanın kendiyle barışık olması, birde sağlıklı olması.
İster kilolu olalım ister zayıf, ister uzun ister kısa, varsın ideal vücut ölçülerine sahip olmalıyım ne çıkar, kendimizi olduğumuz gibi sevmenin tadını çıkaralım, boşverin insanların ne dediğini, siz nasıl mutluysanız öyle yaşayın

çok biliyorlar ya önce 19 yaşında bir kıza nasıl davranması gerektiğini öğreniversin halan..sinirleniyorum düşüncesizce konuşan insanlara bu nedir böyle ama sen boşver böyle insanları. kilo aldığını sen de fark ediyorsun, kilo vermek için çaba gösteriyorsun bu senin doğru yolda olduğunu gösteriyor zaten. ekmek yeme nedir ya? çikolata yiyerek bile zayıflıyor insanlar seni mutsuz eden insanlardan uzak dur, sağlıklı ve mutlu kal.

İnsanlar niye otobüste vs rahatsız oluyor bu durumdan anlamıyorum yahu e nolmus kilosu fazlaysa yanima oturan kisinin. Zayif olan da kenara kayar sorun kalmaz. Hic rahatsız olmuyorum ben böyle durumlarda. Ne kadar sürecek en fazla 1saat mi 10 saat mi ne var yani. Sanki omurlerini o koltukta yanindakiyle gecirecekler bosver kasma kendini herkes gibi senin de hakkin oturmak. Tek kisi olduguna göre de kimse iki bilet basmak zorunda da degil bu arada ne saçma dimi

Tebrik ederim o insanlara kapak olacak cevap ver mors et onları.böyle ozgivenli olman coookk güzel.şu insanlar ne kadar hadsiz yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…