- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele benim eşimle tanıştığım zamanlarda ki halini görseler şok olurlar ah su genellemelerBoyum 1.76 80 in üstündeyim ve gayet fit bir adamla evliyim. Demek ki neymiş genellemeler yanlışmış.
Hele benim eşimle tanıştığım zamanlarda ki halini görseler şok olurlar ah su genellemeler![]()
Bide 6 sene öncesini düşün herifimin tam çıtır bak yine ağzımı sulandırdınBen sizin nişan fotolarını gördüm hiç de öyle bir abartın yok ve çok yakışıyorsunuz![]()
Bide 6 sene öncesini düşün herifimin tam çıtır bak yine ağzımı sulandırdın![]()
Sağol canım![]()
Ooo en sevdiğimHeheheh benimki de öyle bi de benden altı yaş küçççükkk![]()
Kimilerinin göbekleri yağlanırken eleştirenlerin beyinleri yağlanıyo heralde. Siz kiloluları yer kaplıyo diye aşağılamak yerine ellerinden gelse malum bölge şovu yapan bacaklarını 2 metre ayıran adamlara ses çıkarın
Tabi yerse..
kız bayıldım ya gülmekten sen memnunsam ele neee ALLAH mutluluğunu bozmasınEvet kızlar ben şişkoyum. Buna rağmen mutlu mutlu geziyorum ortalıkta. Ama insanın biraz utanması olur değil mi yahu?!
Şaka bir yana, bıktım gerçekten. Şişko olmaktan değil insanların benim yerime depresyona girmesinden bıktım.Beni her gören sanki amansız bir hastalığa tutulmuşum gibi vah vahh diyerek başlıyor dizlerini dövmeye. Beni zorla teselli etmeler mi dersiniz elime diyet listesi tutuşturanlar mı...
Üniversite sınavına hazırlandığım için kilo aldım ve bu kilomda sağlıksız hissettiğim için diyete ve spora başladım ama bunları keyifle yapıyorum. İnsanlar istiyor ki benim tek derdim kilo vermek olsun bunu takıntı haline getireyim. Benim moralimi bozmak için ciddi anlamda çok uğraşıyor herkes. Neymiş efendim aynaya bakıp kendimden tiksinmediğim sürece kilo veremezmişim! Popom ve göbüşümle olan seviyeli ilişkimi kıskanıyorlar herhalde
Kendimi beğeniyorum çirkin göründüğümü söyleyebilirsiniz ama eğer bu kilo benim için sağlıklı olsaydı asla diyet yapmazdım. Ben mutluyum. Buradan beni üzmeye çalışanlara sesleniyorum! Benim kiloma acımak yerine, mutluluğunuzu kilo gibi basit kriterlere göre ölçtüğünüz için kendinize acıyın. Diyet listeme yorum yapmayı da bırakın lütfen. Benim için sağlıklı olanı yapıyorum illa zayıf olmak zorunda değilim.
bu yazdıklarınızı okumak beni eskiye götürdü. sırf bu zihniyet Yüzünden, obezitenin bir hastalık olduğunu hala ve hala anlayamamış insanlar Yüzünden çocukluk yıllarım bile kendimden nefret etmekle, Özgüven eksikliğiyle geçti. o boğaz derdi düşünceniz var ya çok acıkmış olsam bile bi simit yemezdim dışarda. ki zaten mesele hiçbir zaman yediklerim olmadı. şuan kilolarımdan kurtuldum ve dışarda kilolu birini gördüğümde üzülüyorum dua ediyorum sadece. milletin Hakkı'na girmek demişsiniz belki sizde hiç aklınıza gelmeyen bi sebeple birilerinin Hakkına giriyorsunuzdur kim bilir? mesela farkında olmadan ter kokuyor olabilirsiniz..Açıkçası kilolu birini gördüğümde, kendi kabul edebileceğim aralığın üzerindeyse, ufaktan üzüntü duyarım haline "Kendine eziyet ediyorsun be canım" diye. Tabi bu isteğe bağlı olarak alınan bir kilo ise, yoksa hastalıklar sonucu, bazı ilaçların yan etkilerinden vb. de kilo alınabiliyor elbette..
Ömrümce kilolu biri olmadım, kullanmak zorunda kaldığım ilaçlar sebebiyle maksimum o bilindik balıketi kıvamına kadar ulaşmış, sonra yine inatla zayıflamış bir insanım. Şimdi hamileliğin getirdiği kilolar var ve onlardan kurtulma planları yapmaya başladım bile.
Belki uç bir fikir ama: Belli bir cüssenin üzerinde kilolu olup da "Ben halimden memnunum" diyebilen insanları da kusura bakmayın, bencil ve çevreye zararlı bulurum. Ben otobüste, ya da uçakta bit kadar yer kaplarken, yanımdakinin etleri üzerime üzerime fırlıyor ve bana hareket edecek alan bırakmıyorsa, barışık olma arkadaşım kendinle, git zayıfla ya da 2 koltuk birden satın al, yanına oturmasın kimse.
Hele o toplu taşımadaki bol etli butlu arkadaşlarımız... İki kişilik yer kaplıyorsun, boğazın derdine milletin hakkına giriyorsun.
Özetle, imkanı olan, yapabilen zayıflasın; hem kendi için hem çevresi için. Ölümcül bir dert gibi kendisini paralamasın tamam ama ciddiye de alsın.
evet resmen birileri gelip tiksindiğini şişman kadınların kocalarına üzüldüğünü aldatılırlarsa sorunun kendilerinde olduğunu yazanları okudum benBirisi kilolu diye ondan neden tiksinilir? Resmen psikolojik sorunlular.
bu yazdıklarınızı okumak beni eskiye götürdü. sırf bu zihniyet Yüzünden, obezitenin bir hastalık olduğunu hala ve hala anlayamamış insanlar Yüzünden çocukluk yıllarım bile kendimden nefret etmekle, Özgüven eksikliğiyle geçti. o boğaz derdi düşünceniz var ya çok acıkmış olsam bile bi simit yemezdim dışarda. ki zaten mesele hiçbir zaman yediklerim olmadı. şuan kilolarımdan kurtuldum ve dışarda kilolu birini gördüğümde üzülüyorum dua ediyorum sadece. milletin Hakkı'na girmek demişsiniz belki sizde hiç aklınıza gelmeyen bi sebeple birilerinin Hakkına giriyorsunuzdur kim bilir? mesela farkında olmadan ter kokuyor olabilirsiniz..
ayrıca, isteğe bağlı kilo almak diye bişey yoktur. kilo almak da kilo vermek gibi içerde bişeylerin yolunda gitmediğinin göstergesidir.
en önemlisi sağlık zaten, 90 kiloyken yüksek tansiyonum, insülin direncim ve kronik bel ağrılarım vardı, zayıflayınca ilaçlarımı bile bıraktım, kızımla parkta koşup oynuyorum, bir giysi alırken kabinde ecel terleri dökmüyorum, zıplıyorum, luna parklarda kızımla oyuncaklara binebiliyorum, bacaklarım birbirine sürtünmeden elbise giyebiliyorum, pantolonlarım erken aşınmıyor, diz kapaklarımın arkası gibi abuk sabuk yerlerim terlemiyor, toplu taşıma araçlarında yanımdakini ezmeyeyim diye kendimi cama yapıştırmak zorunda kalmıyorum, yokuş çıkarken tıkanmıyorum, bu liste sonsuza kadar uzar...
bırakın toplumun güzellik algılarını, kilo benim hayatımdan koskoca 2 yılı çaldı, özellikle uzun zamandır kilolu olanlar sırtlarında taşıdıkları o yükün hayatlarında neleri kaçırmalarına neden olduğunun farkında olmuyorlar, o yüzden zayıflamak isteyen için de istemeyen için de sağlıklı kilolar diliyorum.
tabi ortalama boydaki 60-70 kilo olup kendini şişko sanan hatunlar için değildi bu yazdıklarım, benim bir zamanlar olduğum gibi gerçek şişkolar içindi, gerçekten çok şey çalıyor insanın hayatından...