- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Boy kaçtı sizin ? 90 kiloda bende bu saydığınız sorunların çoğu olmadı. Uzun süre sağlıklı beslenip spor yaptım acaba onun mu ekmeğini yiyorum ?
Sısman ve mutlu olmak buyuk bır yalan ve kendını kandırma yontemı bence,guzel kıyafetlerın yakıstıgı bır vucudun,hareket ozgurlugunun,tıkanmadan yurumenın tadını almadıgını bılmedıgını gosterır
Şimdi nasılsınız?Evet kızlar ben şişkoyum. Buna rağmen mutlu mutlu geziyorum ortalıkta. Ama insanın biraz utanması olur değil mi yahu?!
Şaka bir yana, bıktım gerçekten. Şişko olmaktan değil insanların benim yerime depresyona girmesinden bıktım.Beni her gören sanki amansız bir hastalığa tutulmuşum gibi vah vahh diyerek başlıyor dizlerini dövmeye. Beni zorla teselli etmeler mi dersiniz elime diyet listesi tutuşturanlar mı...
Üniversite sınavına hazırlandığım için kilo aldım ve bu kilomda sağlıksız hissettiğim için diyete ve spora başladım ama bunları keyifle yapıyorum. İnsanlar istiyor ki benim tek derdim kilo vermek olsun bunu takıntı haline getireyim. Benim moralimi bozmak için ciddi anlamda çok uğraşıyor herkes. Neymiş efendim aynaya bakıp kendimden tiksinmediğim sürece kilo veremezmişim! Popom ve göbüşümle olan seviyeli ilişkimi kıskanıyorlar herhalde
Kendimi beğeniyorum çirkin göründüğümü söyleyebilirsiniz ama eğer bu kilo benim için sağlıklı olsaydı asla diyet yapmazdım. Ben mutluyum. Buradan beni üzmeye çalışanlara sesleniyorum! Benim kiloma acımak yerine, mutluluğunuzu kilo gibi basit kriterlere göre ölçtüğünüz için kendinize acıyın. Diyet listeme yorum yapmayı da bırakın lütfen. Benim için sağlıklı olanı yapıyorum illa zayıf olmak zorunda değilim.
Evet kızlar ben şişkoyum. Buna rağmen mutlu mutlu geziyorum ortalıkta. Ama insanın biraz utanması olur değil mi yahu?!
Şaka bir yana, bıktım gerçekten. Şişko olmaktan değil insanların benim yerime depresyona girmesinden bıktım.Beni her gören sanki amansız bir hastalığa tutulmuşum gibi vah vahh diyerek başlıyor dizlerini dövmeye. Beni zorla teselli etmeler mi dersiniz elime diyet listesi tutuşturanlar mı...
Üniversite sınavına hazırlandığım için kilo aldım ve bu kilomda sağlıksız hissettiğim için diyete ve spora başladım ama bunları keyifle yapıyorum. İnsanlar istiyor ki benim tek derdim kilo vermek olsun bunu takıntı haline getireyim. Benim moralimi bozmak için ciddi anlamda çok uğraşıyor herkes. Neymiş efendim aynaya bakıp kendimden tiksinmediğim sürece kilo veremezmişim! Popom ve göbüşümle olan seviyeli ilişkimi kıskanıyorlar herhalde
Kendimi beğeniyorum çirkin göründüğümü söyleyebilirsiniz ama eğer bu kilo benim için sağlıklı olsaydı asla diyet yapmazdım. Ben mutluyum. Buradan beni üzmeye çalışanlara sesleniyorum! Benim kiloma acımak yerine, mutluluğunuzu kilo gibi basit kriterlere göre ölçtüğünüz için kendinize acıyın. Diyet listeme yorum yapmayı da bırakın lütfen. Benim için sağlıklı olanı yapıyorum illa zayıf olmak zorunda değilim.
4 yıl olmuş..mutludur herhalde halaŞimdi nasılsınız?
Şimdi nasılsınız?
4 yıl olmuş..mutludur herhalde hala
vay be bibim o zamanlar bende suankı halımden 45 kılo daha fazlaydım hey gidi gunler heyVay be 4 yıl olmuş konu olalı o zamanlar şişmandım tabi mutsuzmuydum hayır 2 sene önce mide kücültme oldum çok mutlumuyum hayırbel ve diz sorunum olmasaydı belki olmazdım şimdi sporda yapiyorum gayet iyi durumdayım kendiniz icin sağlığınız için vermek istiyorsanız verin gerisi hikaye yiyende ölüyor yemeyende
Kız bibi ameliyat mı oldun çoh merak ettimVay be 4 yıl olmuş konu olalı o zamanlar şişmandım tabi mutsuzmuydum hayır 2 sene önce mide kücültme oldum çok mutlumuyum hayırbel ve diz sorunum olmasaydı belki olmazdım şimdi sporda yapiyorum gayet iyi durumdayım kendiniz icin sağlığınız için vermek istiyorsanız verin gerisi hikaye yiyende ölüyor yemeyende
Özel olacak ama insanlar seni kaç kilo olduğun için bu kadar mutsuz ediyor?Evet mutluyum halaBu konuyu bana hatırlattığınız iyi oldu, kendimdeki gelişimi fark ettim. Şöyle ki yıllar boyunca bana sağlığın için kilo vermelisin diye üstüme gelen insanlara aldırış etmemeyi öğrendim. Şükürler olsun ki 4 sene önce olduğu gibi şimdi de fiziksel olarak tamamen sağlıklıyım. Sağlıklı olduğum halde beni ilerde hasta olmakla korkutan fatfobikler yüzünden beni “daha sağlıklı” yapacağını düşündüğüm diyetler yaptım ve yeme bozukluğu yaşadım, sürekli hastalık korkusuyla hiçbir şeyim olmamasına rağmen doktor doktor gezdim. Yani benim iyiliğim için diyet yapmamı kilo vermemi söyleyen insanlar yüzünden psikolojik sorunlar yaşadım. Benim sıkıntım bedenimi beğenmemekten ziyade sağlıksız olma korkusuydu ki bu da aslında o kadar saçma bir şey ki ancak anlıyorum. Zaten sağlıklıydım niye bana bu korkuyu yaşattınız ki? Kilolu olduğunuz için sağlıksız olmazsınız, kilo=hastalık değil bu yazdıklarımı okuyan birileri olursa bunları araştırsın ve nasıl bi saçmalığın dayatıldığını kendisi görsün. Her bedende sağlıklı olunabilir, kişiyi sağlıksız yapması muhtemel bir şey varsa o da kilo değil hareketsiz ve stresli bir hayat sürmek. Çok uzun olmuş içimi dökesim varmış benim de
özetle, şu an 4 sene öncesinden daha kiloluyum, daha mutluyum. Hala sağlıklıyım, asla diyet yapmıyorum. Düzenli koşuyorum ve yoga yapıyorum. İnsanlar hala konuşuyor ama ben cahille sohbeti kestim
Bende vermek istiyorum.nefes almak zor,çocukla uğraşmak zor,uzun yol yürümek zor,kıyafet bulmak zor..emara gireceğim giremiyorum falan filanVay be 4 yıl olmuş konu olalı o zamanlar şişmandım tabi mutsuzmuydum hayır 2 sene önce mide kücültme oldum çok mutlumuyum hayırbel ve diz sorunum olmasaydı belki olmazdım şimdi sporda yapiyorum gayet iyi durumdayım kendiniz icin sağlığınız için vermek istiyorsanız verin gerisi hikaye yiyende ölüyor yemeyende
manken gibi vallaKız bibi ameliyat mı oldun çoh merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?