- Emoji Skoru
- 1.130
- Puanlar
- 113
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Yani kilo vermek maalesef kolay değil gerçekten zor. Ama şu da bir gerçek eğer karar verirseniz kilo verebilirsiniz. Bunun için en önemli şey yemek yerken ne kadar yiyeceğinizi önceden belirlemek. Çünkü biraz daha yiyeyim diye diye farkında olmadan tıka basa yemiş oluyorsunuz bu yüzden miktarı önceden belirleyin tabağınızı baştan ayırın ve belirlediğiniz miktarınI çıkmayın bunu kararlı ve düzenli bir şekilde yaptığınızda kilo
Ne gibi zararları var obeziteden daha mı çokarkadaşlar bunun zararları çok tehlikeli bu şekilde kafanıza göre önermeyin. eğer hormonal bir sıkıntı yoksa, sağlıkla alakalı soeun yoksa tek sorun boğazdır. her gün bir saat spor yapıp toplamda 2 bin kalori alsın nasıl kilo veriyor. bahsettiğiniz ilacı herkes kullanıyor ama çevremde öneren tek doktor yok, aksine sakın diyorlar kendinize zarar veririsiniz.
obezite elbette çok zararlı ama öncelik sağlıklı şekilde kilo vermek olmalı. hanımefendi ne tür kilo verme yöntemleri denediğini yazmamış. eğer herhangi bir sağlık sorunu yoksa kilo vermesi gerekiyor, veremiyorsa sorun burada yeme şeklidir. eğer konuyu biraz daha detaylandırırsa herkes daha iyi yönlendirir onu. mesela yukarıda aile içi gördüğü zorbalıktan bahsetmiş. belki de çok yeme sebebi psikolojik, bunu çözmek için önce psikolojik danışmanlık alması sürece daha çok yardım eder.Ne gibi zararları var obeziteden daha mı çok
görme yetisini kaybeden birini taniyorum .Ne gibi zararları var obeziteden daha mı çok
BU çok nqdir öncesinde göz muaynesi olabilirgörme yetisini kaybeden birini taniyorum .
Bazen olmayınca olmuyor ama mecbur kalıyorlar ben bi 70 kiloyu 176 boyumla çekemedim 95 kg çokobezite elbette çok zararlı ama öncelik sağlıklı şekilde kilo vermek olmalı. hanımefendi ne tür kilo verme yöntemleri denediğini yazmamış. eğer herhangi bir sağlık sorunu yoksa kilo vermesi gerekiyor, veremiyorsa sorun burada yeme şeklidir. eğer konuyu biraz daha detaylandırırsa herkes daha iyi yönlendirir onu. mesela yukarıda aile içi gördüğü zorbalıktan bahsetmiş. belki de çok yeme sebebi psikolojik, bunu çözmek için önce psikolojik danışmanlık alması sürece daha çok yardım eder.
nadir olsa da denenmesi gereken son carelerden biri bence.BU çok nqdir öncesinde göz muaynesi olabilir
Bana ipucu verebilirsiniz15 kilo verdim ben 5 ayda. Size biraz ipucu verebilirdim , yaptıklarımı anlatabilirdim ama sizde kilo verecek ruh ve azim göremiyorum ben.
Önce karar vermek gerekiyor. Kararda sebat etmek gerekiyor. Bunlar yoksa kısır döngüye girip debelenip durursunuz.
Bende istiyoreeeeBana ipucu verebilirsiniz
Şişkolar olarak kendimizi belli ettikhahsBende istiyoreeee
Şişkolar olarak kendimizi belli ettikhahs
Ben sizi bildim bileli hep ayni konuyu açıyorsunuz peki kilo vermek için ne yaptınız bugüne kadar?95 kiloyum ne güzel veriyorum taktiği buldum ne güzel artık kesin zayıflarım diye.
1.5 yıldır hiç kilo veremiyorum
Akrabalarım anneannem sürekli şişmansın zayıflarsan anca öyle bakarlar Diyip duruyorlar olan bir şeyi anlatıyorlar onlar da kötü niyetli değil.
26 yaşına basacak neredeyse o kadar üzgünüm ki.
Şişmanlar ne erkekler ne kadınlar seviyor.
Arkadaşım kullandi,hızlı kilo verdi ama pahalı bir ilaç,bıraktığı an eski iştahı ve alışkanlıklarına döndüğü için kilo aldi,belki ilaçtan önceki kilosundan bile fazla kilosu şu an.İğneyle zayıflıyo herkes, doktora onu sor
Valla kilo daha da sağlıksız baksan onun da daha nadir etkileri vardırnadir olsa da denenmesi gereken son carelerden biri bence.
bogazini tutamayan , spor yapamayan biri icin igne bir cözüm degil sevgili @gisla , verse bile geri alacak , yan etkilerini göze almasi sacma olur. yorumlari okudugum kadariyla uzun süreli bir kilo sorunu var ve durup durup konu aciyor. igneyle 5 kilo verse , biraktiginda 10 kilo alacak. kiloyla bas edebilmek icin kafayi degistirmek gerekiyor. ki igneyle bile hareket etmesi gerekli ki verim alabilsin.Valla kilo daha da sağlıksız baksan onun da daha nadir etkileri vardır