Şişmanlıktan bıktım asla kilo veremiyorum

Teşekkürler canım ikizlerle benım yürüme zor beslenme de valla kaçırıyorum

O kadar haklısın ki bekarken koşu ve yürüyüş çok yapardım ne bulsam yerdim kilonun K'sı uğramazdı. Ben de doğum kilomu vermeye çalışıyorum emzirirken 5 kilo yapıştı kaldı bir de baktım orantısız almışım çirkin duruyor. Beslenmeyle olacak gibi değil. Spor yapmam gerekecek

Valla kilo daha da sağlıksız baksan onun da daha nadir etkileri vardır
konu sahibinin hormonlarında bi problem yokmuş ki. sorun iradeyse bunu ilaçla çözemez. bir süre kilo verir sonra yine alır. bi de üstüne çok fazla kas kaybedebilir, zararının yanı sıra sarkma yaşayacağı için yine estetik bir görünüm zor olur pek mutlu olacağını sanmıyorum. ilaç için harcayacağı parayı kendine uygun ekolde çalışacak bir terapiste verse daha kalıcı ve hızlı bir yol alır.

hangi doktorlar diyor bunu
beş tane profa gittim hepsi kilo daha zararlı ,bu iğne mucize diyor
siz mi kafanıza göre söylemeseniz acaba
tabii tabii ben kafasan atıyorum. ozempic ölüm diye arat sonra da haberlwrw tıkla bakalım. aşağıya şimdi bulduğum linkleri atyorum

çevrendeki doktorlar dinozor çağında herhalde
zaten adam akıllı bir şey olsa her eczanese ücretsiz satılırdı. internet elinizin altında bir yan etkilerini, zararlarını araştırmak zor olmamalı. git bak bakalım şirkete ne tür davalar açılmış bak alta koyuyorum

kanser ilacı diye bir şey var mesela o da ücretli demek ki adam akıllı bi ilaç değil. obeziteden tehlikeli olamaz

kanser ilacı diye bir şey var mesela o da ücretli demek ki adam akıllı bi ilaç değil. obeziteden tehlikeli olamaz
ben onu mu demek istedim? obeziteden tehlikeli değil; önce en sağlıklı kilo verme yöntemlerini deneyeceksiniz. belki bir sene sürecek ama sağlıklı olacaksın. ilacı bırakınca tekrar kilo alacaksın zaten olay ilaçta değil. kendin disiplin oluşturup uymazsan uzaydan da getirsek fayda etmez. bak onlarca ölüm var, sırd iki tabak fazla yemek için ölmek istiyorsanız buyrun. ne yaparsanız kendinize zatwn beni bağlayan yok. ama şunları göklere çıkartıp durmayın.

Bugün neler yedin, say bakalım

ben şişman değilim kullanmama gerek yok öz irademle kilo verdim zaten ama öcü gözüyle de bakmıyorum bazen ne yaparsan yap zayıflayamazsın çünkü ileride kilo alırsam iğne denerim

maalesef spor konusunda çok kötüyüm
ara ara yürüyüş ara ara da evde pilates ama asla öyle düzenli, haftada 3 1er saat filan sporum hiç olmadı.

aksine bir de evden çalışıp çok hareketsiz yaşıyorum. sırf bu yüzden ufak tefek market pazar gibi şeylere yürüyerek gidiyorum, ev işini kendim yapıyorum ki bana da hareket olsun

şey de yapalım değil mi
aşıları yasaklayalım

şey de yapalım değil mi
aşıları yasaklayalım
ya ben anlatamıyorum ya da anlamak istemiyorsun. bunlar insanların kendi keyfi olarak kilo vermesi için kullanılıyor ve çok fazla insana zarar veriyor. bunun neresini anlamıyorsun? bunun kilo vermek için nesi zorunlu? son iki yıla kadar insanlar kendi kendilerine kilo veremiyordu da benim mi haberim yok?

ben şişman değilim kullanmama gerek yok öz irademle kilo verdim zaten ama öcü gözüyle de bakmıyorum bazen ne yaparsan yap zayıflayamazsın çünkü ileride kilo alırsam iğne denerim
işte ne yaparsan zayıflayamazsın için önce vücudunda sorun ne ki kilo veremiyorsun diye bakılır. kafanız 70 yaşında yirmi tane ilaç alan amcalardan farksız. ilaçların artısı ve eksisi vardır, doktor buna göre ilaç yazar. kolayca geçebilecek hastalık için antibiyotik yazmaz mesela. artı eksi durumunu düşünür. bu da böyle. bak onlarca zararı var, insanlar kendilerini kontrol edemedikleri için ölmüşler. yeni çıkmış bir ilaç yan etkileri hala yüzde yüz belli değil. piyasada 20 yıl duran ilaçlar bir anda şu bu diye kaldırılıyor. her ilaç zararlı çünkü. bunu neden anlatamıyorum nerede hata yapıyorum? gökten vahiyle inmiş gibi her yerde öneremezsiniz bu ilaçları masum değil çünkü.

gökten vahiyle inmiş gibi her yerde öneremezsiniz bu ilaçları
doktorlar bile ilaç öneremez
git al kullan mı diyoruz
direk tü kaka demek de anlamsız
ilaçların artısı ve eksisi vardır, doktor buna göre ilaç yazar. kolayca geçebilecek hastalık için antibiyotik yazmaz mesela. artı eksi durumunu düşünür. bu da böyle. bak onlarca zararı var,
işte bu da bir ilaç olduğu için doktor aynı mantıkla karar veriyor zaten
kaç tane muayene test yapılıyor verirken biliyor musunuz

yok bilmiyorum ben hemşire değilim zaten, ozempic için de yüzlerce şey araştırmadım. öyle çevremde doktorlarla da konuşmadım bunları. elbette siz iyidir diyorsanız bugünden itibaren kaegoyla herkese gönderilmeye başlansın. sitede kusura bakmayın kelimeleri eksik. yanlış anladım pardon demek çok zor geliyor size sonra başka yere çekip duruyorsunuz konuyu.

sen dedin işte mucize, doktorlar öneriyor diye. sen nereden biliyorsun dedin. ben de diyorum ki hayır zararlı ilaç. konu bu kadar.

olduuuu

şişman olmaktansa ilacın etkilerini tercih ederim valla hiçbir şey şişkoluk kadar kötü olamaz benim için konu kilit bu kadar bilime düşman olmayın glp hormonu zaten vücutta var insanlar menopoza giriyor hormon alıyor cinsiyet değiştiriyor büyümeyen çocuklar büyğme hormonu kullanıyor say say bitmez

`