- 20 Ocak 2010
- 48.320
- 184.705
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Esrin mine
9 degil 10 değil 11,5 da sizi arayamiyorsa sizde çocuklarınızı o saatte dışarda oynatamazsinız
pardon ben gece sandım 11,5 gayet normal bi saat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay git sen burdan konu bir yerde kedi köpeğe bağlanıyor9 degil 10 değil 11,5 da sizi arayamiyorsa sizde çocuklarınızı o saatte dışarda oynatamazsinız![]()
Gece o saatte çocuğun dışarıda işi ne ? Tamam çok muassır devletler konumunda değiliz ama o kadarda taşra değiliz sağlıklı bir yavru 12 de dışarı da olmaz!Sizin için gece 12 uygun bir saatken öğlen 12 mi tartışmaya müsait?
Kız gece sandım ya benAy git sen burdan konu bir yerde kedi köpeğe bağlanıyorhadi git bi kahve iç annem
![]()
Asıl sizin gibi doğurup sokağa salan bas bas çığıran çoluk çocuk hurralar dönün köyünüze dağınızaŞehirde yaşıyorsanız saat 11de çocuk seslerine maruz kalırsınız. Çocuk sesi yoksa araba sesi, sokaktan geçen insanların sesi, havlayan köpeklerin sesi var onları da mı susturacaksınız? Sizin gibi insanlar köyüne dönse herşey çok daha iyi olacak.
Terbiyesizlik yapmadan yorum yap. Klavye arkasına saklanıp lağım ağzını buraya boşaltma. Herşeyden önce ahlakınız olsun, herşeyden önce kendi insanlığınızdan utanın.Asıl sizin gibi doğurup sokağa salan bas bas çığıran çoluk çocuk hurralar dönün köyünüze dağınıza![]()
Ya zaten saatin cok da onemi yok tam karşımda 2 erkek bebeliler var sürekli çığlık çığlığa oynuyor ve ağliyorlardı gecen sene kaç sefer belli ettim rahatsızlığimı bu sene iç oda da oynattırıyor rahat ettim biraz çok rahatsız edici durmadan çocuk çığlığı duymak ( penceremi açıp aynı sekilde bağırdıgımı biliyorum nasıl delirdim tahmin et)Ben konu sahibini arayan adamın çocuğu camdan görüp de aradığını hiç sanmıyorum, o çocuk gürültü yapmış demek ki adam da duymuş. Müneccim mi adam çocuğun dışarıda olduğunu hissetsin de arasın kadını.
Site olunca kurallar oliyor işte rahatsızsa konu sahibi müstakil tutup rahat edicek yanlış kişiye yanlış tavsiye verdinCocuk yapmayi yasaklayinda olsun bitsin kokten cozumcok parasi varsa mustakil ev tutsun
kaldiki sanki sabah 6dan bahsediyor.. saat 11.30.. hic covuk olmadiniz sizler boyle dogdunuz dimi? Cocuklar ses bile yapmiyormus
Gece çalışanlar da hasta vardır keyfinden diye düşünmeyin siz öyle düşünürseniz diğerleri anası keyfinden sabahtan salıyor der çocuğu . Bana 12 makul bi saat gibi geldi.Az önce tanımadığım bir numara aradı saat 11:20 civarı. Çocuk dışarı çıkalı 15 dakika olmuş. Bana diyor ki, çocuğu eve alın. 12'den önce dışarıda oynamak yasak. 40 dairelik dairede böyle bir saçmalık yapılabilir mi? Ben de sinirlendim ve "saat 9 değil, 10 değil. 11 buçukta neden beni arayıp çocuğu eve alın diyebiliyorsunuz, çok şikayetçiyseniz müstakil ev tutun. 40 dairelik apartmanda oturup bahçede oynayan çocuk istemiyorum da ne demek, Nazi kampı mı burası" diye çıkıştım, ve telefonu kapattım. (sonradan numaralara bakınca adamın en iyi anlaştığım komşumun kocası olduğunu gördüm)
Açıkçası komşumla durduk yere kötü olmak istemiyorum ama söylediklerimden de haksız değilim. Sabahın erken saatinde çocuğun kapının önüne çıkmasına izin vermem ama 12'ye kadar Apartmannın bahçesini çocuklara yasaklamak nedir yahu? En başta insan haklarına aykırı
Not: çocuklar gürültü falan yapmıyordu, kendi hallerinde çardakta oturmuş konuşuyorlardı. Saat ölenin 11'inde çocuk cıvıltısından rahatsız olmak da nedir. Ayrıca 11'den sonra normal şartlarda öğle saatidir. O saate kadar uyuyan keyfinden uyuyordur. O zaman ben de 3'e kadar uyuyacağım deyip saat 3'e kadar çocuklarınızı dışarı çıkartmayın diyeyim.
Oylama falan yok. Bunlar sürekli sorun çıkaran tipler. Yönetici de kendi başından atmak için böyle bir karar almış. Üstelik haber verme gereği bile duymadan.Peki bu kararı kim aldı sitede? Oylama mı yapıldı? Sizin nasıl haberiniz yoktu ve diğer çocukların ailelerinin?
İşte insan hep kendini haklı buluyor ben de size katılıyorum . Makul bi saat olan 12 demişler bunun lafını yapmak anlamsız. Ay iyiki böyle komşularım yok .Of çocuk gürültüsü çekilmiyor ama ne yalan söyleyeyim hele bağıra bağıra top filan oynamaya başladılar mi site içinde iskence gibi ben doğum yaptığımda annemlerin sitede kalmıştım az ötede çocuk parkı olduğu halde site içinde oynuyorlardı sabahtan gece yarısına kadar değil bebek koca insan uyuyamıyorduk o seslerden