Sitede Kayınvalide Yokmu Hiç

sinyora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2006
577
8
118
44
Sakarya
kızlar hergün onlarca topic açılıyor,herkes kayınvalidesinden şikayetçi vs
hiç gelininden şikayet eden bi kaynana görmedim vallahi,
hiç mi yok aramızda kayınvalide olan,
iyi kötü gelinini ve kayınvalidelerin neler hissettiğini anlatabilecek kimse

:) Ben olsam kimlik saklardım. kk 'de kayınvalide olmak zor..

Bakalım kimler çıkacak ? :)

yani kayınvalideyi bilmem ama görümce olan vardır mutlaka,
gelinler görümcelerden de çok şikayetçi ( ben görümce değilim ve görümcemde yok )
görümceler sizde anlatın hadi gelinlerinizi

Vardı geçen sene hatta konu açmıştı gelinine taktığı takılarla ve aldığı eşyalarla gurur duymuştu sonra ne olduysa işi hakarete kadar götürdü k.valide.Konu duruyormu hala bilmiyorum

Ayol Ben Varım..

cidden kayınvalidemisin yada görümce,eğer öyleyse
sende biraz gelinden bahsetsene,
hani gelinler anlatıyor kaynana görümce çok sıkıntılılar ve bizlerde hak veriyoruz çoğu geline,
gerçekten merak ediyorum,kayınvalide ve görümce nelerine kızıyor gelinlerin yada ne gibi yanlışşar yapıyorlar gelinler,
şahsen ikiside olmadığım için anlayamıyorum da bunu,
burada anlatılır paylaşılırsa biz gelinlerde belki bazı hatalarımızı anlarız,yanlışlarımızı görürüz

yani kayınvalideyi bilmem ama görümce olan vardır mutlaka,
gelinler görümcelerden de çok şikayetçi ( ben görümce değilim ve görümcemde yok )
görümceler sizde anlatın hadi gelinlerinizi

görümceyim

yengemin ailemle birlikte yaşadığı zamanlarda oldu, benimle aynı şehirde yaşadığı zamanlarda oldu o dönem ayda bir kez cuma akşamı yanlarına gidip pazar günü dönerdim iki tane dünya tatlısı kızımız vardı bir eksikleri olduğunda abimden önce davranıp almak isterdim. cumartesi sabahları büyük kızımızla markete gider canımız ne isterse alırdık.evlenene kadar görüp de beğendiğim pek çok şeyi hem ona hem kızlara alırdım tabi bekardım o zamanlar borç falan yoktu....

örneğin annem hafta sonu pike almış kendine bir de yengeme almış ihtiyacı vardı 'abin kem küm eder almaz dedi' bana da alacakmış ben istemedim.

önemli günlerde abimi arar hatırlatırız, birşeyler yapsın diye konuşuruz telefonda abim diye demiyorum baya öküz.

ortaokul mezunuydu abimin ve annemin desteği ile açık liseye başladı tabi o da çok istekliydi..

eğer üniversiteye de gitmek isterse annem kızların bakımını üstlenmeye razı..

kırgınlıklarımız hoşumuza gitmeyen şeyler olmuyor mu oluyordur tabi ama dillendirip hatırlamaktansa unutmayı tercih ediyoruz...

inşallah o da anneme ve bana karşı iyi şeyler düşünüyordur ????

Özellikle eğitimine destek olmanızı alkışlıyorum

Nereden Başlasam Bilmiyorum.. :44:

Oğlumla Şimdi ki Eşi Telefonda Görüşürlerken Kapıları Dinledim..
Gelinlik Provasında Yapıştım Yakasına En Ucuzunu Aldırdım..
Düğünden Sonra Elinden Tüm Altınları Aldım.. Borçlarımı Ödedim..
Gelinim Hamileyken Erkek Diye Hep Baskı YAptım, Ama Bizim ki Doğura Doğura Kız Doğurdu..
Arada Canım Sıkıldıkça da Bizim Oğlanı Salıyorum Gelinin Üstüne..

Amaaaan Sabahlar Olmasın..

Not : Oğlum Yakında Annesine Araba Alacak..
Gelinim Kuduruyor..

Aklımda Geldikçe Yazacağım..

Özellikle eğitimine destek olmanızı alkışlıyorum

annem iş sahibi olmamızı çok önemserdi ben öğretmenim :)

annemde şimdi açık ilköğretime gidiyor ehliyet alacakmış. . .

yenge çok tatlı diilllidir. tanıyıp da sevmeyen yok diyebilirim. doğumlarında annem gelmeden rahat olamam derdi. hem annesini hemde annemi aynı evin içinde 1 ay idare etti valla.

ne güzel,allah bozmasın

Tabi, Aşağıda Anlattım..
Allah Var Yukarda..
Eğri Oturup Doğru Konuşalım..

vav makarakukara neler yapmıssınız geline

Kızzzz makara sen varya sennnnnnn

Bu makara varya çok fenadırrr haaaa eli maşalııı kaynanalardan diym sizeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…