Sitede Kayınvalide Yokmu Hiç

gelinin neler yaptı ki seni bu hale getirdi?

kaynanalar da vardır eminim ama gelinler çoğunluk olduğu için pek konu açmıyorlardır.. bir de "gelinimiz" diye konu açan, kaynanadan fena börülceler var:)))

bu arada konu yorumlarına bakınca kimin kaynana ya da kaynana adayı olduğunu da anlıyoruz ya artık:))))

Ben Kayınvalidelerde Suç Olduğu Kadar Gelinlerde de Suç Olduğunu Söylemek İstiyorum..
Hisler Karşılıklıdır..

Kimse Manyak Değil Durduk Yere Birine Saldırsın..

Bakınız Burada Yazdım..
Anladığınızı Sanmıştım, Konuya Açıklık Getireyim..

evet canım.. hepimizin kayananasısın sen

büdütörüm herşeyim

Gelinim Yok Canım..
Ben Gelinim..
Görümcemde Yok Kİmsem Yok..

Ben Kayınvalidelerde Suç Olduğu Kadar Gelinlerde de Suç Olduğunu Söylemek İstiyorum..
Hisler Karşılıklıdır..

Kimse Manyak Değil Durduk Yere Birine Saldırsın..

Yukarıda da Yazmıştım..

Güzel Paylaşımlar..

Son düzenleme:
bende görümceyim ama hiç kör kepçelik yapmadım

KlZlM VARyA BİTANESİN SENDelim benim Seningibi Kaynanam olsun 1236891102030456598 KaTRilyon borcUm olSUn

şaka anlayışınız değişikmiş sizede güzel paylaşımlar

ben varım şuan da nişanlılar gayet iyiyiz gelinkızımla düğünden sonra sizlere her yaptığını raporlarım merak etmeyin oda burdan okur cevabını verir

geleceğin kaynana adayıyım

iyi tüyolar alıyorum buradan gelinleri altetme konusunda,gelinleri açıkları konusunda

sırf bu forumdakı kaynana kontejanı dolsun diye

kaynana oldugum zamanda burada yazayım dıyorum

ama önce hamıle kalmam doğrumam büyütmem ve evlendırmem gerekıyoo :)

yaş olur 50 filan kk da gitmez durursa burada bakarız olaya eheueheue

ayy şaka değilmi bunlar

kızlar alemsiniz vallahii,
yaa valla benim kötü bi amacım yok,neden kayınvalidelerin,görümcelerin sesi soluğu çıkmıyor,
ben cidden merak ediyorum,gelinler bu kadar şikayetçiyken,kaynana ve görümceler bu kadar kötü bu kadar haksızken,
gelinlerin yanlışlarını anlatabilecek kimse yok demekki forumda,vallahi şaşırdım,
ben kayınvalideme haber vereyim oda üye olsun bari :)
anlatsın beni,eltimi olacak olan eltimi,
ayy ne güzel olurdu heee

hakkaten merak ettim ben de..acaba kaynanam girse buraya ne der benim için:)))))

ilgisizin teki, ne arar ne sorar diye başlar herhalde... haksız da değil hani:))))

bilgisayar kullanımı son senelerde yaygınlaştığı için kaynanalar bu sitede yok.gençlerin elinde maalesef bilgisayar,internet.bu nedenle de burada hep gelinler var.kaynananın birisi konu açsa tüm gelinlşer toplanıp kaynanayı topa tutuyor,kaynana çaresiz kalıyor.ama bu günün gelinlşeri geleceğin kaynanaları,inşallah bu site uzun yıllar olurda şimdi ki gelinleri kaynana olarak dinleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…