Sitede Kayınvalide Yokmu Hiç

yok yok benim yazdığım gibi olursa kıymetli olurum,yoksa kıymetim bilinmez.şikayet ederse gelin de haklı olur.en azından yaptımda yaranamadım demem

yok yok benim yazdığım gibi olursa kıymetli olurum,yoksa kıymetim bilinmez.şikayet ederse gelin de haklı olur.en azından yaptımda yaranamadım demem

Kaygananm benimmmmm kıymetili olmazsın ya düşman kesilir bu sefer sana herşeyi bana yaptırıyor der bu seferde gel sen vazgeç orta yolu bulun bari ben çıkıyommmm egemcim görüşürüzz

Sen nasıl istersen öyle olacağım , söz veriyoruum

Son düzenleyen: Moderatör:
Egem gelinde tamam yüzükleri takalım hemen :13: 2.kaynanada ben olayuım hemen

takalım canım,hani komşu anne derler ya onun gibi kkdaş kaynana ol sende

gelinin çekeceği var 2 kaynanayla

benim arkadaşımın kızı var,küçükken bir şey oldumu annesini bana şikayet ederdi,bende annesini destekleyince ' herkes bir anneyle uğraşıyor,bende 2 tane anne var' derdi:)))

Son düzenleme:

Gelinin istermi bakalım kkdaş kaynanayı vazgeçmesin bu seferde 2 kaynanayla uğraşmayım demesin

2 tane anneyle uğraşmak zor tabiiii napsın odaa

Gelinin istermi bakalım kkdaş kaynanayı vazgeçmesin bu seferde 2 kaynanayla uğraşmayım demesin

2 tane anneyle uğraşmak zor tabiiii napsın odaa

kendisi bilir gelin,açık açık söylüyoruz.ona göre gelsin

evet 2 kaynanayla geçinebilirim derse gelsin

Hihihihih sizi kapının önüne koyarım çıldırtmayın beni
Şaka şaka ne yapalım işin içinde egem annem varsa boynumuz kıldan ince sende kkdaş kaynanam ol bari

Son düzenleyen: Moderatör:
Hihihihih sizi kapının önüne koyarım çıldırtmayın beni
Şaka şaka ne yapalım işin içinde egem annem varsa boynumuz kıldan ince sende kkdaş kaynanam ol bari

oyyyyyyyy yirim yirim ben seni,böyle geline can kurban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…