- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
zekeriya beyaz hocamız sağolsun bir keresinde kadınların diz kapağı ile göbek deliği arasının örtülü olmasının gerekli olduğunu dilenirse sokakta böyle gezilebileceğini bile söylemişti ..daha ne olsunmilletin ağzı torba değiki büzesin..daha neler vardır duymadığımız..
zekeriya beyaz hocamız sağolsun bir keresinde kadınların diz kapağı ile göbek deliği arasının örtülü olmasının gerekli olduğunu dilenirse sokakta böyle gezilebileceğini bile söylemişti ..daha ne olsun
Crypticiğim iyiki bu kelimeyi duymadım biliyormusun 10 yıldır haklısın ne diller var kemiksiz her yere dönen ne diyimdemilletin ağzı torba değiki büzesin..daha neler vardır duymadığımız..
ilahiyatı nasıl bitirdiğine şaşıyorum doğrusudevamlı saçlarını koyuya boyatan değilmi..
iki tel saçın kalmış kafanda dini temsil ediyorsun onuda boyama be hoca..ramazan gelmesini bazen istemiyorum yine saçma sorular başlar..ihtarda alkol alabilirmiyizzekeriya beyaz hocamız sağolsun bir keresinde kadınların diz kapağı ile göbek deliği arasının örtülü olmasının gerekli olduğunu dilenirse sokakta böyle gezilebileceğini bile söylemişti ..daha ne olsun
o zaman belki bu kadar zor değilmiştirilahiyatı nasıl bitirdiğine şaşıyorum doğrusu
yuh diyorumişte bir kaç tane daha..Sol elinizle yemeyiniz, içmeyiniz; çünkü şeytan sol eliyle yer içer” (Hanbel 2/8, 33)....Peygamber, Medine`de bir yahudi tarafından büyülendi. Günlerce ne yaptığını bilmez durumda ortalıkta dolaştı. ” (Buhari 59/11; 76/47; Hanbel 6/57; 4/367)....“Peygamber nerede güzel bir kadın görse hemen eve koşar Zeynep`le yatardı” (Buhari, Hibe/.....“Ureyne ve Ukeyle kabilelerinden bir grup Medine`ye gelerek müslüman oldular. Medine`nin havası onlara dokununca Peygamber onlara deve sidiği içmelerini öğütledi. Adamlar develeri dağıttılar va çobanı da öldürdüler. Peygamber onları yakalattı. Ellerini ve ayaklarını kesti. Gözlerini oydu. Çölde susuz ölüme terketti. Biz onlara su vermek isteyince Peygamber bizi engelledi” (Buhari 56/152, Tıb 5/1; Hanbel 3/107, 163) hepsi dinimize sokulan laflar dinden islamdan soğutmak için..
şekerim tam şeriat kurallarının uygulanmadığını ayrıca bu ülkelerde çok farklı uygulamalarında olduğunu belirteyim.gerçek şeriat efendimiz zamanında uygulandı şeriat devletin kuran ahlakı ve fıkıh konularıyla yönetilmesidir bu soruların cevabı için çok iyi bir fıkıh bilgisine sahip olmanız gerekir ki öğrenmek de her müslümana farz kılınmıştır . misal en büyük ceza olan recmden bahsedecek olursak efendimiz zamanında bir kadın ben zina ettim hamileyim pişmanım benim cezamı verin demiş. efendimiz önce çocuğun doğsun eli ekmek tutsun buyurmuş kadının doğumu gerçekleşmiş ufak bir ekmek parçasını bebeğin eline tutuşturmuş efendimize bebeğimin eli ekmek tutuyor cezamı verin demiş o da çocuğun kendine bakana eli gerçekten ekmek tutana kimseye muhtaç olmayana kadar bekle bu zamanda da tövbe et demiş.yani recm öle yaptın hadi anında öldürelim yok bin tane kuralı kaidesi var bu işler tvden duymakla googlelatmakla olmuyor tatlımIslamda hadis diye kabul edilmis asli olmayan sozleri burada tiye aliyorsunuz ama su anda islam dunyasinda neler neler oluyor ciddi ciddi hic haberiniz oluyor mu acaba? durun ben bir copy paste yapayim buraya, okuyun da bir de ondan sonra fikirlerinizi alalim:
Şeriat Nedir? Cezaları ve uygulamaları
www.olcaykiykac.com ©
Şeriat Kuran-ı Kerim ve Hadisleri esas alarak cezalandırma yöntemidir. Şeriatı uygulayan ülkelerin başında İran, Nijerya, Pakistan, Suudi Arabistan, Malezya, Endonezya gelir. Şeriat kurallarını uygulayan ülkede islamı eleştirir veya sözle hakaret ederseniz dahi Recm cezasına çarptırılabilmeniz söz konusu olabilir. Ülke yönetimde ayrıca islam dininden kişilerde bulunur ve yasa çıkacağı zaman din adamların görüşleri esas alınır.
1) İran şeriat mahkemesi, evlenme tekliflerini reddeden kadının yüzüne asit atarak gözlerini kör etmek suçundan yargılanan adamın gözlerinin asitle kör edilmesine karar verdi.
2) Nijerya'nın kuzeydoğusunda şeriatla yönetilenBauchi eyaletinde bir otelde, kadın kıyafetleriyle yakalandıkları öne sürülen 18 eşcinselin cezaevine konulduğu ve recm (taşlanarak öldürme) cezasına çarptırıldı.
3) Kuzeybatı İran'da (Güney Azerbaycan) Azer Türk'ü olan genç kadın, TIMES dergisinde, baş örtüsününün altından saçı göründü diye, 99 kırbaç cezası aldı.
4) Suudi Arabistan’da bir şeriat mahkemesi, kavga ederken birinin felç olmasına neden olan kişinin de ameliyatla felç bırakılması için hastane aramaya başladı.
5) Suudi Arabistan'da ekmeğini getiren 2 erkekle konuşan 75 yaşındaki dul bir kadına, 40 kırbaç ve 4 ay hapis cezası verildiği belirtildi.
6) Suudi Arabistan'da tecavüze uğrayan kıza 100 kırbaç cezası verildi.
7) Malezya`da şeriat mahkemeleri, çok kültürlü ülkede daha önce görülmeyen cezalar vermeye başladı.Geçen yıl ayrı barlarda bira içerken yakalanan 38 yaşındaki Muhammed Nasır Muhammed ile 22 yaşındaki kadın garson Noorazah Baharuddin, 6`şar kırbaç darbesi ve 1400`er dolar para cezasına çarptırıldı.
8) Taliban liderleri Afganistan'da sakal kesenlere ve kızlarını okula gönderenlere tehdit yağdırdı.
9) İran'da 1 Mayıs gösterilerine katılan sendikalı işçilere kırbaç cezası verildi.
10) İran'da akrabalık bağı bulunmayan kızların kızlarla, erkeklerin erkekle aynı örtü içinde yatmaları yasaklandı.
11) İran'da Ahlak polisleri, jöleli ve farklı saçlarla gezen erkekleri gözaltına aldı.
12) Endonezya'da sokakta öpüşen çifte kırbaç cezası verildi.
13) Suudi Arabistan'da bir şeyh futbol maçlarında sarı ve kırmızı kartların kaldırılmasını, faul yapanlara kırbaç cezası verilmesini istedi.
14) İran'da sevgililer gününde hediye almak yasaklandı.
15) Dünyada 18 yaşından küçüklerin idam edildiği 5 ülke var. İran, Pakistan, Suudi Arabistan, Sudan ve Yemen, şeriatle yönetiliyor.
16) İran'da ve Endonezya'da Avrupa ülkelerinden yenilik getirmek yasak.
17) Pakistan'da 13 yaşındaki kızı, 65 yaşında 5 karısı olan adama verdiler.
18) Arabistan'da bir kızı işaret parmağı ile gösteren adamın, işaret parmağı kesildi.
19) Şeriata göre kızlar, erkek giysisi olan, vücut hatlarını belli eden giysiler giyemez. Pantolon giyen kızlar kırbaçla cezalandırılır.
20) Kadınların, devletin üst makamlarında yer almaları yasaktır. Arabistan'ın bazı bölgelerinde kızların sünnet edilmeleri mecburidir.?
İSLAM adı altında yapılan çirkinlikler hepsini okudum ve tam da kasteddiğim olaylar ..kii birtek arabistanda kadınların sünnet olayı doğru..arkadaşım var suudlu sordum neden diye kesin emir yok ama biz kadınlar yaptırırız sebebi arabistan kadınlarının iç dudaklarının bir tanesi bayağı sarkık olurmuş ve bazen birleşmede zorluk olurmuş kadınlar kendi istedikleri için yaptırırlarmış..Islamda hadis diye kabul edilmis asli olmayan sozleri burada tiye aliyorsunuz ama su anda islam dunyasinda neler neler oluyor ciddi ciddi hic haberiniz oluyor mu acaba? durun ben bir copy paste yapayim buraya, okuyun da bir de ondan sonra fikirlerinizi alalim:
Şeriat Nedir? Cezaları ve uygulamaları
www.olcaykiykac.com ©
Şeriat Kuran-ı Kerim ve Hadisleri esas alarak cezalandırma yöntemidir. Şeriatı uygulayan ülkelerin başında İran, Nijerya, Pakistan, Suudi Arabistan, Malezya, Endonezya gelir. Şeriat kurallarını uygulayan ülkede islamı eleştirir veya sözle hakaret ederseniz dahi Recm cezasına çarptırılabilmeniz söz konusu olabilir. Ülke yönetimde ayrıca islam dininden kişilerde bulunur ve yasa çıkacağı zaman din adamların görüşleri esas alınır.
1) İran şeriat mahkemesi, evlenme tekliflerini reddeden kadının yüzüne asit atarak gözlerini kör etmek suçundan yargılanan adamın gözlerinin asitle kör edilmesine karar verdi.
2) Nijerya'nın kuzeydoğusunda şeriatla yönetilenBauchi eyaletinde bir otelde, kadın kıyafetleriyle yakalandıkları öne sürülen 18 eşcinselin cezaevine konulduğu ve recm (taşlanarak öldürme) cezasına çarptırıldı.
3) Kuzeybatı İran'da (Güney Azerbaycan) Azer Türk'ü olan genç kadın, TIMES dergisinde, baş örtüsününün altından saçı göründü diye, 99 kırbaç cezası aldı.
4) Suudi Arabistan’da bir şeriat mahkemesi, kavga ederken birinin felç olmasına neden olan kişinin de ameliyatla felç bırakılması için hastane aramaya başladı.
5) Suudi Arabistan'da ekmeğini getiren 2 erkekle konuşan 75 yaşındaki dul bir kadına, 40 kırbaç ve 4 ay hapis cezası verildiği belirtildi.
6) Suudi Arabistan'da tecavüze uğrayan kıza 100 kırbaç cezası verildi.
7) Malezya`da şeriat mahkemeleri, çok kültürlü ülkede daha önce görülmeyen cezalar vermeye başladı.Geçen yıl ayrı barlarda bira içerken yakalanan 38 yaşındaki Muhammed Nasır Muhammed ile 22 yaşındaki kadın garson Noorazah Baharuddin, 6`şar kırbaç darbesi ve 1400`er dolar para cezasına çarptırıldı.
8) Taliban liderleri Afganistan'da sakal kesenlere ve kızlarını okula gönderenlere tehdit yağdırdı.
9) İran'da 1 Mayıs gösterilerine katılan sendikalı işçilere kırbaç cezası verildi.
10) İran'da akrabalık bağı bulunmayan kızların kızlarla, erkeklerin erkekle aynı örtü içinde yatmaları yasaklandı.
11) İran'da Ahlak polisleri, jöleli ve farklı saçlarla gezen erkekleri gözaltına aldı.
12) Endonezya'da sokakta öpüşen çifte kırbaç cezası verildi.
13) Suudi Arabistan'da bir şeyh futbol maçlarında sarı ve kırmızı kartların kaldırılmasını, faul yapanlara kırbaç cezası verilmesini istedi.
14) İran'da sevgililer gününde hediye almak yasaklandı.
15) Dünyada 18 yaşından küçüklerin idam edildiği 5 ülke var. İran, Pakistan, Suudi Arabistan, Sudan ve Yemen, şeriatle yönetiliyor.
16) İran'da ve Endonezya'da Avrupa ülkelerinden yenilik getirmek yasak.
17) Pakistan'da 13 yaşındaki kızı, 65 yaşında 5 karısı olan adama verdiler.
18) Arabistan'da bir kızı işaret parmağı ile gösteren adamın, işaret parmağı kesildi.
19) Şeriata göre kızlar, erkek giysisi olan, vücut hatlarını belli eden giysiler giyemez. Pantolon giyen kızlar kırbaçla cezalandırılır.
20) Kadınların, devletin üst makamlarında yer almaları yasaktır. Arabistan'ın bazı bölgelerinde kızların sünnet edilmeleri mecburidir.?
Suudi arabistanda neler yapiyorlarmis okudunuz mu? Iki adam kavga ederken biri felc olmus, digerini cezalandirmak icin ameliyatla felc edecek hastane ariyorlarmis..guler misin, aglar misin? Bak bu gercek, hayatin kendisi, hadis filan degil, fitne fesat degil,bu bir ceza uygulamasi, baz alinan da seriat..
Neden oyle diyorsun oglumun? adamlar asla medeni kanun kullanmamislar bizim gibi. Onlarin uzmanlik alani seriat. Islam uzmanlari onlarin da var, fikih var, ne ararsan var, Islamiyet onlarin topraklarinda dogmus zaten, sen sonradan gelmissin...İSLAM adı altında yapılan çirkinlikler hepsini okudum ve tam da kasteddiğim olaylar ..kii birtek arabistanda kadınların sünnet olayı doğru..arkadaşım var suudlu sordum neden diye kesin emir yok ama biz kadınlar yaptırırız sebebi arabistan kadınlarının iç dudaklarının bir tanesi bayağı sarkık olurmuş ve bazen birleşmede zorluk olurmuş kadınlar kendi istedikleri için yaptırırlarmış..
bu neki neler var neler.. bak saraylımda paylaşmış zatii..yuh diyorum
suudi arabistanda yaşan arkadaşımız var sitede kendisi türk kocası ile iş nedeniyle oradalar..çarşaf giyiliyor sokakta..ve kadınlar eşleri olmada sokağa çıkamıyorlar..pencereleri yüksek ve buzcamlı..balkona çıkmak yasak..pencereden bakmak yasak..bu arkadaşı tanıyınca halime şükretmeye başladım..İSLAM adı altında yapılan çirkinlikler hepsini okudum ve tam da kasteddiğim olaylar ..kii birtek arabistanda kadınların sünnet olayı doğru..arkadaşım var suudlu sordum neden diye kesin emir yok ama biz kadınlar yaptırırız sebebi arabistan kadınlarının iç dudaklarının bir tanesi bayağı sarkık olurmuş ve bazen birleşmede zorluk olurmuş kadınlar kendi istedikleri için yaptırırlarmış..
belkide Müslüman görmüyorlardır biziNeden oyle diyorsun oglumun? adamlar asla medeni kanun kullanmamislar bizim gibi. Onlarin uzmanlik alani seriat. Islam uzmanlari onlarin da var, fikih var, ne ararsan var, Islamiyet onlarin topraklarinda dogmus zaten, sen sonradan gelmissin...
Orada bunu tartisamazsin bile.. Onlara gidip sorsak Turkiye kullum kafirdir, onlar musluman.. Yalan mi?
suudilerin kadınlarla bir problemi var ama ne anlamadım..Neden oyle diyorsun oglumun? adamlar asla medeni kanun kullanmamislar bizim gibi. Onlarin uzmanlik alani seriat. Islam uzmanlari onlarin da var, fikih var, ne ararsan var, Islamiyet onlarin topraklarinda dogmus zaten, sen sonradan gelmissin...
Orada bunu tartisamazsin bile.. Onlara gidip sorsak Turkiye kullum kafirdir, onlar musluman.. Yalan mi?
kesinlikle..bizim dinimiz yaşanabilr bir din..mutlu ve huzurlu olmamı dinime borçluyum..bunlar din ksivesi altında kendi kurallarını dikta ediyorlar..saraylım baştan sona hepsını okudum ve dıyorumkı ıslamla kuranı kerımle alakası olmayan kendı kafalarına gore yapyıkları uygulamalar islam bu degıl
Simdi sen Fikih, Islami butun bu ulkeler bilmez, biz biliriz mi diyorsun? Biz seriatla bile yonetilmiyoruz??? Nasil bu kadar emin olabiliyorsun? Onlar Islamiyet dogdugundan beri bu isin icinde, sen sonradan gelip onlardan daha iyi bildigini mi savunuyorsun? Nasil oluyor bu? Onlarda olmayip sende olan hangi din uzmani sayesinde? Hangi kaynak, hangi kitap sayesinde?Sen bana bir hikaye anlatiyorsun, onlar ezelinden beri seriati yasiyorlar, arada bir fark var.. Yok mu?şekerim tam şeriat kurallarının uygulanmadığını ayrıca bu ülkelerde çok farklı uygulamalarında olduğunu belirteyim.gerçek şeriat efendimiz zamanında uygulandı şeriat devletin kuran ahlakı ve fıkıh konularıyla yönetilmesidir bu soruların cevabı için çok iyi bir fıkıh bilgisine sahip olmanız gerekir ki öğrenmek de her müslümana farz kılınmıştır . misal en büyük ceza olan recmden bahsedecek olursak efendimiz zamanında bir kadın ben zina ettim hamileyim pişmanım benim cezamı verin demiş. efendimiz önce çocuğun doğsun eli ekmek tutsun buyurmuş kadının doğumu gerçekleşmiş ufak bir ekmek parçasını bebeğin eline tutuşturmuş efendimize bebeğimin eli ekmek tutuyor cezamı verin demiş o da çocuğun kendine bakana eli gerçekten ekmek tutana kimseye muhtaç olmayana kadar bekle bu zamanda da tövbe et demiş.yani recm öle yaptın hadi anında öldürelim yok bin tane kuralı kaidesi var bu işler tvden duymakla googlelatmakla olmuyor tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?