canlar günaydın bende geldim. ımarım bugün hepimiz için güzel ve hızlı geçen bir gün olur. hemen akşam olsada eve gitsek yatsak dimi ama.
ben varya o kayan gözü oyarım valla sıkar kızım öyle dışardaki kızlara bakacak .............
tabi benim kocama olan aşkımı duydun kıskandın dimi kıskançççççççççççççççç
kzıım her istediginde verirsek olmaz azcık süründürecen ki özlesin başkasına bakmasın kötüdegilim ben çok masumun oda böylelikle ben istedigimde hemen olur diyecek :92::92::92:
tabi benim kocama olan aşkımı duydun kıskandın dimi kıskançççççççççççççççç
dünürüm allah nazar etmesin sevginize bende bende bende kocamı çoooooookkkkkkk ama çoooooookkkkkkkkk seviyorum oyyyyy özledim şimdi yanmda olsa şimdi şöyle bi sarılırdım sonra koklardım ve sonra öperdim ve sonraaaaa............................... mutfaga bulaşık yıkkamaya giderdimm
dünürüm allah nazar etmesin sevginize bende bende bende kocamı çoooooookkkkkkk ama çoooooookkkkkkkkk seviyorum oyyyyy özledim şimdi yanmda olsa şimdi şöyle bi sarılırdım sonra koklardım ve sonra öperdim ve sonraaaaa............................... mutfaga bulaşık yıkkamaya giderdimm
valla canim bakan bakiyo valla. eflalimin dedigide dogru cok erkek karisi hamileykene aldatiyo. yazik ya. ben anlamiyorum ve cokta üzülüyorum öyle olaylara. esimde cok yanlis buluyo zaten. kursunda bi kadin var 3 cocuktan sonra bosanmis türk. esim sormus iste cok özel degilse bosanma sebebiniz neydi diye kadinda demis e 3 cocuk doguranla hic dogurmamis hatun ayni olur mu diye. yazik esim üzülmüs evde bana geldi anlatti böyle böyle dedi kadin üzüldüm valla diye. ........................ kocasi sanki kadin kendi kendine yapmis cocugu diyo.
Anladığım kadarı ile herkesede aynı sıkıntı var herkes eve gidip yatıp uyumak istiyor
yok kız öyle bişey olsa varya benim eşim yapmaz ark. eşi hamile ona bile kızıyo kadın evde yanlız bu salk dışa gidiyo diyo işte ne bileyim dışarda yemek yiyormuş çocuk ben olsam bogazımdan geçmez hemen seni ararım diyo istersen hemen sanada yaptırırım diyo ben hamiş olsam eşim aşırı ilgili olur valla ve dışarı bakmaz tabi şeytan şaşırtmasın
yakinda mutfak dolaplarini bos bulursan hic sasma yani. bu gidisle bulasik olmasin diye adam evde tencere tabak birakmicak
öyle canım ya kolaymı kız hamile iken sabahın köründe kalk işe gel akşama kadar hırlısıyla hırsızıyla yok efem problemli insanlar la en en önemlisi de patron milletiyle ve bitmek bilmeyen emirleriyle ugraş dur sonrada eve git aman yemek hazırla kur topla yıka sonrada eminim herkez aynıdır tv nin karşısında en sevdigin dizi olmasına ragmen uyukla ahhhh ahhhhh bugünlerimize şükürler olsun. inşallah bebeişlerimiz sag salim dünyaya gelirlerde belkim o zman biraz rahat yüzü görür ve çileli kullar.
valla o zamanda gidecek biyer bulurum benim canım istemiyorsa o iş olmazzzzzz kızzzzzz ben eşime karşı gayet melek gibiyim o oda öyle diyo valla sen çok iyisin diyo
öyle canım ya kolaymı kız hamile iken sabahın köründe kalk işe gel akşama kadar hırlısıyla hırsızıyla yok efem problemli insanlar la en en önemlisi de patron milletiyle ve bitmek bilmeyen emirleriyle ugraş dur sonrada eve git aman yemek hazırla kur topla yıka sonrada eminim herkez aynıdır tv nin karşısında en sevdigin dizi olmasına ragmen uyukla ahhhh ahhhhh bugünlerimize şükürler olsun. inşallah bebeişlerimiz sag salim dünyaya gelirlerde belkim o zman biraz rahat yüzü görür ve çileli kullar.
günaydın canım
sana katılıyorum bir an önce eve gideriz inş.
inşallah. sabah yatak o kadar sıcaktıkı hiç çıkasım gelmedi sabaha kadar kombi 50 derecede yanıp durdu ama yinede soguktu şöyle parmagımı çıkardım önce baktım soguk dedim eşime bugün kahvaltı yapmasak olurmu biraz daha yatalım dışarı soguk dedi olur yarım saat daha yattım ama yetmedi hiç uykuya doymuyorum ne hafta sonu ne hafta içi. halbuki bizim bol bol uyumamız lazımmış ama nerde
hoşgeldin tatlımmm
ya hergün aynı şeyi sayıklıyom ama bitürlü eve gidince uyuyamıyom
mesela dün önce maça takıldım 10 da maç bitti sonra her kanalda maçın kritiğini izledim saat 1 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?