Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canlar günaydın bende geldim. ımarım bugün hepimiz için güzel ve hızlı geçen bir gün olur. hemen akşam olsada eve gitsek yatsak dimi ama.

hoşgeldin tatlımmm
ya hergün aynı şeyi sayıklıyom ama bitürlü eve gidince uyuyamıyom
mesela dün önce maça takıldım 10 da maç bitti sonra her kanalda maçın kritiğini izledim saat 1 oldu

ben varya o kayan gözü oyarım valla sıkar kızım öyle dışardaki kızlara bakacak .............

valla canim bakan bakiyo valla. eflalimin dedigide dogru cok erkek karisi hamileykene aldatiyo. yazik ya. ben anlamiyorum ve cokta üzülüyorum öyle olaylara. esimde cok yanlis buluyo zaten. kursunda bi kadin var 3 cocuktan sonra bosanmis türk. esim sormus iste cok özel degilse bosanma sebebiniz neydi diye kadinda demis e 3 cocuk doguranla hic dogurmamis hatun ayni olur mu diye. yazik esim üzülmüs evde bana geldi anlatti böyle böyle dedi kadin üzüldüm valla diye. ........................ kocasi sanki kadin kendi kendine yapmis cocugu diyo.

tabi benim kocama olan aşkımı duydun kıskandın dimi kıskançççççççççççççççç

dünürüm allah nazar etmesin sevginize bende bende bende kocamı çoooooookkkkkkk ama çoooooookkkkkkkkk seviyorum oyyyyy özledim şimdi yanmda olsa şimdi şöyle bi sarılırdım sonra koklardım ve sonra öperdim ve sonraaaaa............................... mutfaga bulaşık yıkkamaya giderdimm

kzıım her istediginde verirsek olmaz azcık süründürecen ki özlesin başkasına bakmasın kötüdegilim ben çok masumun oda böylelikle ben istedigimde hemen olur diyecek :92::92::92:

tmm hadi öyle olsun. aferin kizlar be bak en kücügünüz benim bana ögretin böyle :)

abooo abooooo abooooooooooo korkulur valla korkulur yani ben size yetişemem yanınızda melake kalıyom kocama karşı :82: :82: :82: :82: :82:

yakinda mutfak dolaplarini bos bulursan hic sasma yani. bu gidisle bulasik olmasin diye adam evde tencere tabak birakmicak

yok kız öyle bişey olsa varya benim eşim yapmaz ark. eşi hamile ona bile kızıyo kadın evde yanlız bu salk dışa gidiyo diyo işte ne bileyim dışarda yemek yiyormuş çocuk ben olsam bogazımdan geçmez hemen seni ararım diyo istersen hemen sanada yaptırırım diyo ben hamiş olsam eşim aşırı ilgili olur valla ve dışarı bakmaz tabi şeytan şaşırtmasın

Anladığım kadarı ile herkesede aynı sıkıntı var herkes eve gidip yatıp uyumak istiyor

öyle canım ya kolaymı kız hamile iken sabahın köründe kalk işe gel akşama kadar hırlısıyla hırsızıyla yok efem problemli insanlar la en en önemlisi de patron milletiyle ve bitmek bilmeyen emirleriyle ugraş dur sonrada eve git aman yemek hazırla kur topla yıka sonrada eminim herkez aynıdır tv nin karşısında en sevdigin dizi olmasına ragmen uyukla ahhhh ahhhhh bugünlerimize şükürler olsun. inşallah bebeişlerimiz sag salim dünyaya gelirlerde belkim o zman biraz rahat yüzü görür ve çileli kullar.

Amin. Allahim hepimize dogru yolu göstersin. benim esimde öyle biliyomusun. kendisi birsey yesin hemen arar canim biz carsida yedik sende istiyormusun sanada yaptirayim getireyim eve diyo. yazik isteyincede carsida oyalaniyo oyalaniyo benim is cikis saatime göre yaptirip geliyo sicak olsun diye. böyle olunca getirdigini degilde onu yiyesim geliyo valla. Aman kizlar Hepimiz bi MASALLAH diyelim kocislere kendi kedimize nazar degircez valla. 40.000 kere masallah tütütütütütü

yakinda mutfak dolaplarini bos bulursan hic sasma yani. bu gidisle bulasik olmasin diye adam evde tencere tabak birakmicak

valla o zamanda gidecek biyer bulurum benim canım istemiyorsa o iş olmazzzzzz kızzzzzz ben eşime karşı gayet melek gibiyim o oda öyle diyo valla sen çok iyisin diyo

aynen öyle canim ya. sanirim hepimizin günü böyle geciyo.

ay kizlar ya benim gecen haftadan beri sag kaburgamin altindan sanki bi baski var ya cok agriyo hani elinle kaburgani bastirirsinya ayni öyle ama icinden. cocuktandir heralde demi ya. ama böyle olursa ben ne yapicam daha 4 ay bu agriyla?

valla o zamanda gidecek biyer bulurum benim canım istemiyorsa o iş olmazzzzzz kızzzzzz ben eşime karşı gayet melek gibiyim o oda öyle diyo valla sen çok iyisin diyo

tabi canim orasi öyle. insan kendini zorlayinca zaten güzelde olmuyo

slmlar karılar ben okula gitcemde kaffaltı yapıom gül için geldiydim hayırlısı olsun komşununun da allah mekanını cennet eylesin offff evet okula gitmek istemioım bende hergün bi bahane bulup gitmicem diom hep gidiom ölsemde sancımda olsada gripte olsam gidiom öle bi hastalık sanki dünyayı ben kurtarcam burnum çok kanadı bugün yaaaa

bilmiyorum ya sen ne iş yapıyordun ben bankacıyım ve işimden neredeyse nefret ediyorum hiç sevmiyorum ya dediğin gibi yöneticiler insanı acayip yoruyor acayip bir ego problemi var insanların aralarında kalmaktan bıktıım biri başka bişey söylüyor diğeri başka birşey
resmen kalbim sıkışıyor bugün yaa acayip iğler batıp duruyor.
amin inşallah sağlıklı olurlar

günaydın canım
sana katılıyorum bir an önce eve gideriz inş.

inşallah. sabah yatak o kadar sıcaktıkı hiç çıkasım gelmedi sabaha kadar kombi 50 derecede yanıp durdu ama yinede soguktu şöyle parmagımı çıkardım önce baktım soguk dedim eşime bugün kahvaltı yapmasak olurmu biraz daha yatalım dışarı soguk dedi olur yarım saat daha yattım ama yetmedi hiç uykuya doymuyorum ne hafta sonu ne hafta içi. halbuki bizim bol bol uyumamız lazımmış ama nerde

valla bende bi 10 dk dahi olsa hemen yatsım geliyo sabah kahvaltıyı hazırlıyom eşim traş olana kadar tekrar yatıyom o 10 dk uyku adama bi tatlı geliyoki işte bende çay içmeden çıkamıyom evden eşime kalsa oda diyo kahvaltı yapmayalım diye ama ona da kıyamıyom ki aç aç gitçek işe vicdanım el vermiyo adamımı aç yollamaya hasta bile olsam kalkar doyururum kocamııııı

Anam karılar çoşmuş aşk itirafları sayfa özüne döndü entrikalar aşklar sex:) Herşey burda:)
Bu arada sizden korkulur:) Ben hepo diyorum kadınlar aslında melektir ama kanatları kırılınca süpürgeye binmek zorunda kalırlar:)

hoşgeldin tatlımmm
ya hergün aynı şeyi sayıklıyom ama bitürlü eve gidince uyuyamıyom
mesela dün önce maça takıldım 10 da maç bitti sonra her kanalda maçın kritiğini izledim saat 1 oldu

ay canım sorma bende öyle dün eve de geç gittik trafik vardı 9a 10 kala evdeydik hazır yemekte yok kahvaltılık hazırladım saat 10 oldu yedik kaldırdık bulaşıklar da öylece kaldı bir banyo yaptım. biraz bıyık kıl tüy saç operasyonu yaptım derken bir baktım saat 12 olmuş kalktık yattık yataga yatıncada uyuyamıyorum 12 30 u geçmiştir uyuyakalmışım artık. kız sen birde maç mı izliyon ben hiç sevmiyorum allahtan kocamda sevmiyor yoksa birbirmizi çok yerdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…