ay kızlar annem sabah namazdan sonra yatmış geri kalktığında eli kınalanmış hiç etrafından böyle bişey duyan oldumu netten baktımda şimdi çok kişinin başına gelmiş tam bir açıklaması yok hayrolsun.
evet canım öyle olmuş bildiğin kına
canım bana doktor çok ilaç verdi ya ben günde 3 tane folik plus bir tane elevit bir tane aç karnına kan ilacı birde günde 3 tane düşük ilacı birde sarı bir toz olan magnezyum ilacı suya katıp içiyorum ama bu sarı migdemi bulandırıyor o yüzden her gün içmiyorum aklıma gelirse içiyorum. bu ilaçları içene kadar dogal şeyler yemeye dikkat ediyorum mesela fındık ceviz kuru siyah üzüm balık pekmez gibi şeyler yemek lazım. vitaminlerden çok daha faydalı oldugunu düşünüyorum özelliklede süt peynir ve yumurta mutlaka yemek lazım. pastörize edilmiş olmalıymış
Evet aynen öyle olmuş kızlar ne bileyim nettede kesin bişey yazmıyor hayır olsun artık
ay bugünde sohbetinize doyum olmuyor bende çıkıyorum artık bu ne ya kimse konuşmuyor yemeğimi yapıyım bari(
kahvaltıya başladım zaten ceviz fındık da yiyorum ama başka ilaç vermedi doktor dün tahlil olmuştum egrek göremedi herhalde bilmiyorum.
sana kolay gelsin canım bi yandan çalışıp bir yandan buraya bakmak niraz zor oluyor ama yinede ikisini yapmaya çalışıyorum
Şekercim sana bişi sorcam bebeğinin ultraayon görüntüsü böyle minicik bir nokta dimi? Dün doktora gittin ya gösterdimi sana bebişini
kalbi falan gelişmişmiydi benimki 13 mm seninki kaç mm oldu?
evet gösterdi canım aynen öyle çok heycanlıydı.kalp atışlarını daha dinlemedik duyamadız dedi doktor 10 gün sonra gel dedi bir de kist varmış ama o olurmuş sonra küçülürmüş onu söyledi sadece
Nasıl hiç bebeğe benziyormuydu diyeceksin ki bu kadın bunları bana niye soruyo ama merak işte çünkü ben doktora gittiğimde sanki böyle çççok minik bir bebek görüntüsü gibi bişi gördüm doktorum daha 5 haftalık göremezsin dedi ama sata göre 8 haftalığım da merak ettim eğer doktorun dediği gibiysem bu hafta da kalp atışı görülmez aaay sıyırırım ben yaa
aslında eşimde bende benzaettik bebeğe biliyormusun eşim daha çok benzetti çünkü vajinal ultrasonla bakıldıüı için ben biraz gergindim baktım ama eşim daha çok incelemiş ve bebeğe benziyorduben sat 6 hafta 6 gün bi değişkilik yok ondan doktorda öyle söylemişti.
7. haftadan sonra duyulabiliyormuş galiba kap atışı bana 10 gün sonra gel dedi işte
valla bende bi 10 dk dahi olsa hemen yatsım geliyo sabah kahvaltıyı hazırlıyom eşim traş olana kadar tekrar yatıyom o 10 dk uyku adama bi tatlı geliyoki işte bende çay içmeden çıkamıyom evden eşime kalsa oda diyo kahvaltı yapmayalım diye ama ona da kıyamıyom ki aç aç gitçek işe vicdanım el vermiyo adamımı aç yollamaya hasta bile olsam kalkar doyururum kocamııııı
Şekercim sorması ayıpda sat ne zaman ve sence ne zaman hamile kaldın? Bunaltmıyorumdur inşallah cevap vermeyebilirsin de?
Ya bu arada senin adın Zeynep miydi?
Yok canım neden bunalayım canım son adet tarhim 26 kasımda netten hesaplattım 9 aralıkda hamile kalmış olmalıymışım öyle yazıyordu
ismim özlem
Yemeklerimi koydum geldim biraz daha oturayımda kalkıcam misafirliğe gidicem
Yemeklerimi koydum geldim biraz daha oturayımda kalkıcam misafirliğe gidicem
Hııım özlemcim benim SAT 15.11.2010 canım ama doktorum 5 haftalıksın dedi geçen hafta bakacaz artık napalım neyse ben yemeğe kaçar özlemcim ve diğer hatun kişiler öptüüüm:)
Şekercim sana bişi sorcam bebeğinin ultraayon görüntüsü böyle minicik bir nokta dimi? Dün doktora gittin ya gösterdimi sana bebişini
kalbi falan gelişmişmiydi benimki 13 mm seninki kaç mm oldu?
Nasıl hiç bebeğe benziyormuydu diyeceksin ki bu kadın bunları bana niye soruyo ama merak işte çünkü ben doktora gittiğimde sanki böyle çççok minik bir bebek görüntüsü gibi bişi gördüm doktorum daha 5 haftalık göremezsin dedi ama sata göre 8 haftalığım da merak ettim eğer doktorun dediği gibiysem bu hafta da kalp atışı görülmez aaay sıyırırım ben yaa
kız benim ilk bebegim gelişmemiş oldugu halde 6 hafta 2 günlükken bile kalp atışı vardı ayrıca bu bebegimde de ilk muayenem tesadüf eseri 6+2 idi ve kalp atışını görmüştü bende görmüştüm. alttan mı bakıyor doktor üsttenmi
dün benim alttan baktı doktor ama kalp atışını duyamayız dedi o yüzden bakladı 6 hafta 5 gün dü dün 10 gün sonra gel dedi
dün benim alttan baktı doktor ama kalp atışını duyamayız dedi o yüzden bakladı 6 hafta 5 gün dü dün 10 gün sonra gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?