Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bana da oluştu çok küçüktüm
babannem melek yakmış kınanı demişti :)

evet canım öyle olmuş bildiğin kına

canım bak şimdi netten baktımda böyle olayları çok fazla kişiyle paylaşmayın diyo o kınayı melekler yakarmış gece rüyanda dügüne götürlermiş ve bazen bunun devamında çok güzel olaylar gelirmiş

kahvaltıya başladım zaten ceviz fındık da yiyorum ama başka ilaç vermedi doktor dün tahlil olmuştum egrek göremedi herhalde bilmiyorum.

Evet aynen öyle olmuş kızlar ne bileyim nettede kesin bişey yazmıyor hayır olsun artık

ay bugünde sohbetinize doyum olmuyor bende çıkıyorum artık bu ne ya kimse konuşmuyor yemeğimi yapıyım bari(

sana kolay gelsin canım bi yandan çalışıp bir yandan buraya bakmak niraz zor oluyor ama yinede ikisini yapmaya çalışıyorum

Şekercim sana bişi sorcam bebeğinin ultraayon görüntüsü böyle minicik bir nokta dimi? Dün doktora gittin ya gösterdimi sana bebişini
kalbi falan gelişmişmiydi benimki 13 mm seninki kaç mm oldu?

Eflalllllllll annene söyle kınalı olan eliyle hayır dagıtsın öyle yazıyo ama size kalmış bişey tabi ben okudugumu söyleyim didim

Şekercim sana bişi sorcam bebeğinin ultraayon görüntüsü böyle minicik bir nokta dimi? Dün doktora gittin ya gösterdimi sana bebişini

evet gösterdi canım aynen öyle çok heycanlıydı.kalp atışlarını daha dinlemedik duyamadız dedi doktor 10 gün sonra gel dedi bir de kist varmış ama o olurmuş sonra küçülürmüş onu söyledi sadece

Nasıl hiç bebeğe benziyormuydu diyeceksin ki bu kadın bunları bana niye soruyo ama merak işte çünkü ben doktora gittiğimde sanki böyle çççok minik bir bebek görüntüsü gibi bişi gördüm doktorum daha 5 haftalık göremezsin dedi ama sata göre 8 haftalığım da merak ettim eğer doktorun dediği gibiysem bu hafta da kalp atışı görülmez aaay sıyırırım ben yaa

aslında eşimde bende benzaettik bebeğe biliyormusun eşim daha çok benzetti çünkü vajinal ultrasonla bakıldıüı için ben biraz gergindim baktım ama eşim daha çok incelemiş ve bebeğe benziyordu ben sat 6 hafta 6 gün bi değişkilik yok ondan doktorda öyle söylemişti.
7. haftadan sonra duyulabiliyormuş galiba kap atışı bana 10 gün sonra gel dedi işte

Şekercim sorması ayıpda sat ne zaman ve sence ne zaman hamile kaldın? Bunaltmıyorumdur inşallah cevap vermeyebilirsin de?

Ya bu arada senin adın Zeynep miydi?

bende öyleydim ama benim kocam beni bozdu. evdeki kahvaltılıkları toplayıp işyerine götürüyor. hatta çogu zaman ögle yemeginide ben evden yapıp koyuyorum. sabah kahvaltılık bulamıyorum ki kahvaltı edelim. ben oruç tutuyordum eşim tutamıyordu o zaman bile kalkıp onun kahvaltısını hazırlıyordum. ya birde önceden alışverişe birlikte giderdik. şimdi beni götürmüyor dinlen evde diye. ayy yaa abuk subuk şeyler alıyor 40 50 tl harcıyor. eve geliyor kahvaltı edicez ana bakıyorum yine bir zeytin bir peynir var benim yiyecegim acilen benim bu el atmam lazım bir sürü para gidiyor. yemek yapıcam sebze yok. kahvaltı edicez dogru düzgün kahvaltılık yok. erkeklerle olmuyor bu iş.

Şekercim sorması ayıpda sat ne zaman ve sence ne zaman hamile kaldın? Bunaltmıyorumdur inşallah cevap vermeyebilirsin de?

Ya bu arada senin adın Zeynep miydi?

Yok canım neden bunalayım canım son adet tarhim 26 kasımda netten hesaplattım 9 aralıkda hamile kalmış olmalıymışım öyle yazıyordu

ismim özlem

Yemeklerimi koydum geldim biraz daha oturayımda kalkıcam misafirliğe gidicem

Yok canım neden bunalayım canım son adet tarhim 26 kasımda netten hesaplattım 9 aralıkda hamile kalmış olmalıymışım öyle yazıyordu

ismim özlem

Hııım özlemcim benim SAT 15.11.2010 canım ama doktorum 5 haftalıksın dedi geçen hafta bakacaz artık napalım neyse ben yemeğe kaçar özlemcim ve diğer hatun kişiler öptüüüm:)

kiz sendede oluyo mu bazen merak ediyorum ya. bir kac kez yazdimda kimse pek cevap vermedi. gecen haftadan beri sag kaburgamin altinda acayip bi agri var. böyle sanki biryerin siserde bastirinca acirya öyle gibi yada iste elinle kaburgana bastirirsin acir öyle bi agri sürekli. nasil oturacagimi sasirdim valla. sendede oluyor mu kiz?

ne güzel yok ya bırakıcam herhalde ben de bu gidişle işi yemek yapıp bende gezmeye gitmek istiyorum

Hııım özlemcim benim SAT 15.11.2010 canım ama doktorum 5 haftalıksın dedi geçen hafta bakacaz artık napalım neyse ben yemeğe kaçar özlemcim ve diğer hatun kişiler öptüüüm:)

hayırlısı olsun canım afiyet olsun bende daha 12.30 çıkacağım

kız sabret iki gün kaldı. hem 13 mm degildir bebegin boyu. benimki 11 haftalıkken bile 38,8 mm di senin o ölçülen büyük ihtimalle kesenin boyudur. şimdi bebişinin boyu olsa olsa 5 yada biledin 6 mm dir

kız benim ilk bebegim gelişmemiş oldugu halde 6 hafta 2 günlükken bile kalp atışı vardı ayrıca bu bebegimde de ilk muayenem tesadüf eseri 6+2 idi ve kalp atışını görmüştü bende görmüştüm. alttan mı bakıyor doktor üsttenmi

dün benim alttan baktı doktor ama kalp atışını duyamayız dedi o yüzden bakladı 6 hafta 5 gün dü dün 10 gün sonra gel dedi

dün benim alttan baktı doktor ama kalp atışını duyamayız dedi o yüzden bakladı 6 hafta 5 gün dü dün 10 gün sonra gel dedi

benimde 16inci haftaya kadar alttan bakicaz dedi. benim bebegiminde hemen kalk atisi göründü. nts ye 30uncu haftadan sonra baglanacaksin dedi. orda duyuluyormus kalp atisi

ya belki makinadandır normalde altı haftalıkken duyulmasada görülüyor. benimki görüldü bir hafta sonrada gittik kalp atışlını dinletti. bu işler pek aceleye gelmiyor. herşey hemen olsun istiyoruz ama olmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…