inşallah. sabah yatak o kadar sıcaktıkı hiç çıkasım gelmedi sabaha kadar kombi 50 derecede yanıp durdu ama yinede soguktu şöyle parmagımı çıkardım önce baktım soguk dedim eşime bugün kahvaltı yapmasak olurmu biraz daha yatalım dışarı soguk dedi olur yarım saat daha yattım ama yetmedi hiç uykuya doymuyorum ne hafta sonu ne hafta içi. halbuki bizim bol bol uyumamız lazımmış ama nerde
ben sadece bende var sanıyordum bu uyku sorununu ama hepimizde var size doktor vitamin fln veren oldu mu ben şuanda sadece folik asit kullanıyorum kahvaltı yapamya çalışıyorum ama bugün benimde canım hiç istemedi 1 dilim ekmek peynir ve süt ile idare ettim şimdi karnım biraz acıkmaya başladı 5 dk mola verey,mde meyva getirmiştim evden onu yiyim bari
bilmiyorum ya sen ne iş yapıyordun ben bankacıyım ve işimden neredeyse nefret ediyorum hiç sevmiyorum ya dediğin gibi yöneticiler insanı acayip yoruyor acayip bir ego problemi var insanların aralarında kalmaktan bıktıım biri başka bişey söylüyor diğeri başka birşey
resmen kalbim sıkışıyor bugün yaa acayip iğler batıp duruyor.
amin inşallah sağlıklı olurlar
slmm bana yazan arkadaşlar teşekkürler. dipnot :ayrıca kimseeye fırça fln atmadım.
nabersiniz. ya ben çok gerginim. bi sinirlendimi kolay kolay geçmiyo sinirim akşama kadan sürüyoya. boğcam şu kardeşimi.sabah sabah gerdi beni. patron atölyeye gitcek ozaman konuşuruz bol bol. ayrıca akşamada işyeri yemeği var içmeye gidilcek tam üstüne geldi kafa dağıtcam içecemmmmmmiçiyodum nezamandır artık içmicem didiydim bugün efkarlıyım
slmm bana yazan arkadaşlar teşekkürler. Dipnot :ayrıca kimseeye fırça fln atmadım.
Nabersiniz. Ya ben çok gerginim. Bi sinirlendimi kolay kolay geçmiyo sinirim akşama kadan sürüyoya. Boğcam şu kardeşimi.sabah sabah gerdi beni. Patron atölyeye gitcek ozaman konuşuruz bol bol. Ayrıca akşamada işyeri yemeği var içmeye gidilcek tam üstüne geldi kafa dağıtcam içecemmmmmmIçiyodum nezamandır artık içmicem didiydim bugün efkarlıyım
kızzzz yıllardır içmezdim. patron ısmarlıyo ailecek tüm iş arkadaşlarına para harcamıycam.bakalım akşam olsun bi içmem belkiicme abla beee. e sanki icti derdini alip götürecek karninada bebek koyacak. icince bitiyo mu hersey. bence icme, hem sagligina, hem cebine zarar. icecegine eve gidince komsuna dua et, arkasindan bi yasin oku
ulannnn karııııııı boğazına düzülsün desemmmmm yazık günah kızım yaaaa sölenirmi bu şimdi aha canım istediiii
kızzzz yıllardır içmezdim. patron ısmarlıyo ailecek tüm iş arkadaşlarına para harcamıycam.bakalım akşam olsun bi içmem belki
gel beraber düzülsün beleş nasılsa
kızzzz yıllardır içmezdim. patron ısmarlıyo ailecek tüm iş arkadaşlarına para harcamıycam.bakalım akşam olsun bi içmem belki
gel beraber düzülsün beleş nasılsa
ben sadece bende var sanıyordum bu uyku sorununu ama hepimizde var size doktor vitamin fln veren oldu mu ben şuanda sadece folik asit kullanıyorum kahvaltı yapamya çalışıyorum ama bugün benimde canım hiç istemedi 1 dilim ekmek peynir ve süt ile idare ettim şimdi karnım biraz acıkmaya başladı 5 dk mola verey,mde meyva getirmiştim evden onu yiyim bari
uyku hamileligin ilk haftalarinda herkeste oluyo galiba ama birde demir eksikligi varsa daha cok oluyo canim. kan alinca doktorun bakiyo aslinda hep. bende demir eksikligi citki demir surubu yazdi doktor onu aldim sise bitene kadar igrenci bu arada onuda söyleyim birde dislerim böyle grilesmeye baslamisti suruptan. doktora gittim suruptan öyle oluyo dedi. resmen kan tadi vardi ya. neyse hapini aliyorum simdi disimdeki grilesme gitti ve hapin tadi olmadigi icin daha iyi
allah yardımcın olsun canım bende muhasebeciyim haftada en az 2 3 kez bankaya gidip geliyorum benim patronum aşırı sorunlu bir insan. hiç özel işleri bitmiyor. sanki şirkette muhasebeci degil özel hizmetçisiyim. dün dünya kadar işin içinde beni trafik şubesine gönderdi. neymiş efendim ehliyetine tc nosunu yanlış yazmışlar burda onca dedim ben gitsemde birşey yapmama illaki sizi isterler gerekli şeyleri telefondan da sorarım dedim kabul etmedi gönderdi. bende 30 dakikalık işi 2 saatte yaptım dolaşa dolaşa agır agır geldim iyi yapmışım dimi. bende bankacıların işi az olur akşam 5 te kapatır giderler sanıyordum sen nasıl kalıyorsun 8 30 a kadar filan
ay kızlar annem sabah namazdan sonra yatmış geri kalktığında eli kınalanmış hiç etrafından böyle bişey duyan oldumu netten baktımda şimdi çok kişinin başına gelmiş tam bir açıklaması yok hayrolsun.
nasıl yani ya eline kına mı yakılmış
ay kızlar annem sabah namazdan sonra yatmış geri kalktığında eli kınalanmış hiç etrafından böyle bişey duyan oldumu netten baktımda şimdi çok kişinin başına gelmiş tam bir açıklaması yok hayrolsun.
canım bana doktor çok ilaç verdi ya ben günde 3 tane folik plus bir tane elevit bir tane aç karnına kan ilacı birde günde 3 tane düşük ilacı birde sarı bir toz olan magnezyum ilacı suya katıp içiyorum ama bu sarı migdemi bulandırıyor o yüzden her gün içmiyorum aklıma gelirse içiyorum. bu ilaçları içene kadar dogal şeyler yemeye dikkat ediyorum mesela fındık ceviz kuru siyah üzüm balık pekmez gibi şeyler yemek lazım. vitaminlerden çok daha faydalı oldugunu düşünüyorum özelliklede süt peynir ve yumurta mutlaka yemek lazım. pastörize edilmiş olmalıymış
Evet canım öyle olmuş bildiğin kına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?