Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

herkes bir deil cnm
sen naptın regli devamı geldimi. netice ne

geldi canım ya azda olsa geldi 4 gün falan sürdü dün bitti artık nasip olursa bu ay hiç takmıyorum valla artık bıraktım olursa olur var demekki daha zamanı allah hayırlısını nasip etsin diyorum birde bu düzensizl,k sinir etti artık beni bu ay birde ablamın düğünü var pek eşimle görüşe bilecegimizi de sanmıyorum artık bi daha ki ay çalışmalara devam edecegiz

hayırlısı olsun cnmmm bede öle hiçç takmıyorum hesplama fln yapmıyorum eşimede sölemiyorum yumurta günlerini strese giriyo yoksa. kendi haline bıraktım veren allah artık ondan başka bilen yok o yüzden beklicez.

kızlar benim bi sorum olck ben en son 19 eylülde regl oldum.şimdi benim yumurtlama dönemim geçtimi? internetten adet hesaplıyıcıdan hesapladım hamile kalma şansımın en yüksek olduğu tarihler 2 ekimle 7 ekim arasıymış.sizce bu dönemde hamile kalırmıyım yoksa geçtimi?

gunaydın sizede kızlarr.nasılsınızz..

Gülüm az once konustum ebrarla.gecen hafta yedigi birşey dokunmus.ishal kusma apar topar doktora gitmiş.şimdi daha iyiymiş.kontrol altına almıslar.bir hafta rapor almıs dinlenecekmiş evde ..cok slmı vardı herkese.

Kızlar günaydın, bütün yazışmalarınız okuyorum ama açıkcası kim bebek bekliyor kim çalışmalara devam ediyor kim regli günü sayıyor aklımda kalmıyor. Aklımda kalan tek birşey var hepimizin farklı farklı sebeplerden dolayı bebek sahibi olamayışımiz. Rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere ve onlarla beraber bizlere de bebek versin inşallah. Ben pek yazamıyorum ama topicte yazdıklarınızı okuyorum. Hepiniz çok sıcak kanlısınız sizler içinde kendim içinde dua ediyorum sizde dualarınıza beni eklemeyi unutmayın :)

yok canim gecmemistir galiba bugün daha 4dü

nasilsin kepeklim?

yapmaya cnmm üzüldüm ebrara. onunda zor geçicek herhalde gebeliği. allah yardımcısı olsun. ama şükür iyiymiş. görüştüğünde selam söyle cnm.

yok canim gecmemistir galiba bugün daha 4dü

az önce b i arkadaşımla görüştüm 4 aylık hamile.hamile belirtilerini sorudum aynı adet belirtilerini yaşamış.göğüsleri şişmiş falan.mesela birlikte olduktan sona hi. ayağa kalkmamış.tuvaletim gelse bi kalkamadım dedi.ilkinde başarılı olamamış ama 2. denemede hamile kalmış.adet olduktan ve bittikten sonra 12. günü birlikte ol dedi 2 gün sora tekrar ol dedi.o öle yapmış ve şuan hamile.

kızlar ben çıkıyorum yemege gidip geleyim gelince görüşürüz.

bende öyle yaptim yani. hanile kalabilecegim günleri intrnetten hesapladim. ya iki günde bir yada hergün iliskiye girmen lazim zamanini tutturmak icin. ben iliskiden sonra belime yastik koyup öyle yattim. bizde hemen ilkinde oldu insallah sendede olur.

inşallah cnm yaa :)) aslında daha çnce kalmak istiyodum ama olmadı bugün evlilik yıl dönümümüz.en güsel hediyeyi vermek istedim:gitme: olmadı iştee

Sumrucum sende bir rahatsızlık yok sanırım ne mutlu sana darısı bizlerinde başına:) Bende aynı şeyleri yaptım ama fayda etmedi inşallah bu ay fayda etmiştir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…