bilmiyom txc. cimm ama iyiymiş. sen naptın kanaman varmış ne dedi dr.
ceylinimmm saate az kaldı çatlattın benii bura cnmm.alcan olsun. ara mutlka yada msj at bak durumu bildir.
gülüm mutlaka ararım canımm merak etme bende çatladım ama ne yapayımmm
saol canım kese bozulmamış çok şükür çok azdı kanama ama tehlikeli olabilir dedi herşey yasak yolculuk ilişki topuklu ayakkabı ben zaten bu tedbirleri baştan almıştım bişey olcak die ne yolculuk ne ilişki dr bastıra bastıra sordu ilişkiden sonra mı oldu die ama yo öğrendiğimizden beri biz kendimiz yasaklamıştık böle işte çok şükür iim progestan içiom işte
ebrar adına sevindim bişey olmadığına yani
aman şükür tox. cim dikkat et kendine. artık tüm gebelikler pamuk ipliğine bağlı hep riskli nedense. gözüm korkuyo böle duydukca zaten bende 2 düşük yaptım iyce korkuyom artık sizleri duyunca. allah yardımcınız olsun çook dikkat edin.
sumrucum fazla hormon değerlerinin yüksekliiğinden olur baş ağrısı bide düşük tansiyonda yapar. dikkat et bol sıvı al sende cnm. kıymetini bilin gebeliğinizin bak.
aman canim dikkat et ya.
hey kimse yok mu yaa
tamam canm ya bulantılar normalde ne zaman başlar senin bitmiş galiba
ya birsey sorcam. hamilelikte ton baligi yenilir mi yanilmez mi? balik yenilmesi gerekiyor onu biliyorumda ama biryerde sanki ton baligi yenilmesi iyi olmaz civa degri cok fazla mi neymis öyle birsey okumustujm. dogru mu?
canim benim 7. haftada cok kötüydü. aklima ne yemek gelirse gelsin midem kalkiyordu. hele kizartmalarda. kizartma gelince aklima hala biraz var ama evet bulantilarim gecti sayilir, bir kac gündür iyim. gecen hafta falanda vardi daha biraz karnim aciksin baslardi bulanti. tatli yiyeceklerden birde kizartmadan baya tiksindim ben heralde
ben varım canım döküan indiriom da bişey mi sordun
yok canımsadece selam verdim
nasılsın canımmm
iyi Allaha şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?