Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bilmiyom txc. cimm ama iyiymiş. sen naptın kanaman varmış ne dedi dr.
ceylinimmm saate az kaldı çatlattın benii bura cnmm.alcan olsun. ara mutlka yada msj at bak durumu bildir.

saol canım kese bozulmamış çok şükür çok azdı kanama ama tehlikeli olabilir dedi herşey yasak yolculuk ilişki topuklu ayakkabı ben zaten bu tedbirleri baştan almıştım bişey olcak die ne yolculuk ne ilişki dr bastıra bastıra sordu ilişkiden sonra mı oldu die ama yo öğrendiğimizden beri biz kendimiz yasaklamıştık böle işte çok şükür iim progestan içiom işte

ebrar adına sevindim bişey olmadığına yani

aman canim dikkat et ya.

aman şükür tox. cim dikkat et kendine. artık tüm gebelikler pamuk ipliğine bağlı hep riskli nedense. gözüm korkuyo böle duydukca zaten bende 2 düşük yaptım iyce korkuyom artık sizleri duyunca. allah yardımcınız olsun çook dikkat edin.
sumrucum fazla hormon değerlerinin yüksekliiğinden olur baş ağrısı bide düşük tansiyonda yapar. dikkat et bol sıvı al sende cnm. kıymetini bilin gebeliğinizin bak.

iste abla cok dolastikya su icmesini unutmusum. simdi kendi kendimi sartlandirdim. isyerinde sabahtan aksama kadar 1lt su icicem. birde evde icsem 2-3 bardak tamam basarmis olurum. 6-8 arasi su icmek gerekmis.

ya birsey sorcam. hamilelikte ton baligi yenilir mi yanilmez mi? balik yenilmesi gerekiyor onu biliyorumda ama biryerde sanki ton baligi yenilmesi iyi olmaz civa degri cok fazla mi neymis öyle birsey okumustujm. dogru mu?

tamam canm ya bulantılar normalde ne zaman başlar senin bitmiş galiba

canim benim 7. haftada cok kötüydü. aklima ne yemek gelirse gelsin midem kalkiyordu. hele kizartmalarda. kizartma gelince aklima hala biraz var ama evet bulantilarim gecti sayilir, bir kac gündür iyim. gecen hafta falanda vardi daha biraz karnim aciksin baslardi bulanti. tatli yiyeceklerden birde kizartmadan baya tiksindim ben heralde

ya birsey sorcam. hamilelikte ton baligi yenilir mi yanilmez mi? balik yenilmesi gerekiyor onu biliyorumda ama biryerde sanki ton baligi yenilmesi iyi olmaz civa degri cok fazla mi neymis öyle birsey okumustujm. dogru mu?

bende yenmemesi gerektiğini okumuştum ama sebebini bilmiom

hımm inş benim başlamaz ya dün geceden beri bende her ses kalbimi zıplatmaya yetiosürekli korktum aklıma gelince bi içime sıkıntı düşüo şuanda bile yüreğime bi sıkıntı düştü depresyo mu oldum ya allah krusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…