Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slmlar sumrucuuum.nasılsın.ben iyiyim şükür.idare ediyorum.sende durumlar nasıl.
Gülcüm yediği birşey dokundugundan en azından tedavisi belli sıkıntılarını kesebilmişler.

inşallah cnm yaa :)) aslında daha çnce kalmak istiyodum ama olmadı bugün evlilik yıl dönümümüz.en güsel hediyeyi vermek istedim:gitme: olmadı iştee

Aynı şeyi bende planlamıştım canım ama nasip bebişlerimiz bizden daha iyi biliyorlar gelecekleri zamanı anladığım kadarıyla:)

Sumrucum sende bir rahatsızlık yok sanırım ne mutlu sana darısı bizlerinde başına:) Bende aynı şeyleri yaptım ama fayda etmedi inşallah bu ay fayda etmiştir:)

cok sükür benim bi rahatsizlgiim cok canim ya. hersey normal. masallah.

kepeklim iyim canim bende. mide bulantisi gaz falan azaldi baya.

cok sükür benim bi rahatsizlgiim cok canim ya. hersey normal. masallah.

kepeklim iyim canim bende. mide bulantisi gaz falan azaldi baya.

Maşallah çok sevindim. Allah tamamına erdirip bebişini tez zamanda kucağına almayı nasip etsin. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah:)

merhaba kıslarr geçmişi okudumm beni sorduğunuz için tşk ederimm
ebrarcım çok geçmiş olsun
heyecandan ölüyorm ama ne yapayımmm dayanmak zorundayımm semnerden dolayı fırsat bulup gidememiştimm bu gün kesin sonucu öğreneceğimm inşşşşşşşşşşşşşşş

CEYLİNİM HOŞ GELDİN CNMM.
sen geldin benim patronda geliyomuş çıkcam birazdn iki sohbet edemicez.
ya benim2-3 gündür adet ağrısı gibi ağrılarım var. havalar serinledi üşütmelerim eksik olmaz artıkım..

Maşallah çok sevindim. Allah tamamına erdirip bebişini tez zamanda kucağına almayı nasip etsin. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah:)

amin canim Allahim herkesin gönlüne göre versin. cok güzel bir duygu insallah hersein yasamasi nasip olur

gülümmmm üşütmüş olabilirsin canımm dikkat et kendine bu aralar hastalık havasıı canım benimm
gelmesin patronun yhaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gülümmmm üşütmüş olabilirsin canımm dikkat et kendine bu aralar hastalık havasıı canım benimm
gelmesin patronun yhaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gelir birazdan yaaaaaaaaaaaaa. geç bile kaldı busaate.
ayaklarım çok üşür benim artık çorap giyme vaktim gelmiş benim.. evde giyomda işede giyicem artık.

Ayy kızlar ebrar ne yemiş ki ne dokunmuş allah yardımcısı olsun

ceyliim hosgeldiin.kacta cıkacakmıs sonuclar azımle beklıyoruz ınsallah bakalım.

maasallah sumru bebişin pek üzmüyor seni.Allahım ikinizede saglık sıhhat versin.ben haftasonu cok fena oldum cumartesi gece hastaneye gittik.serum aldım iki saat bana mısın demedi.pazar gunum yine bulantılı gectı.bugun sankı daha rahatım haftasonuna gore.inşallah yavas yavas gecer benimkide.

bilmiyom txc. cimm ama iyiymiş. sen naptın kanaman varmış ne dedi dr.
ceylinimmm saate az kaldı çatlattın benii bura cnmm.alcan olsun. ara mutlka yada msj at bak durumu bildir.

toox farklı bişey yemiş galiba herzamankinden ..hemen anladım zaten diyordu.ama masallah sesi güzel geliyordu.daha ii olur ınsallah.

sumru senden naber iyimisin cnm. bulantıların hafifliyo artık iyi hadi.

evet abla ya baya azaldi. bas agrisi basladi ama onun yerine. hele cumartesi sabah bgi ciktik cok dolastik tasiniyoruzya duvar renkleri begendik. yeni koltuk falan aldik iste dolas dolas tabi su icmemisim. aksam bi agri girdi git git cogaldi. uyudum sabah uyandigimda gecmisti. cok su icmem gerek ya. normalde düsük benim tansiyonum hep. iste cumartesi bi tuhafti 12ye 5ti büyük iyi ama kücük düsük . ne yapicamida bilemedim.

kepeklim senin bebişde hafta sonu üzüyo bak hafta içi çalışmana izin veriyo cnm. az kaldı geçer inşallah artık büyüyo bebiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…