günaydıın kızlaaar..nasılsınız bu sabah..
evet dun oyleydi canım..kızların cogu gelmedide zaten.sen nasılsın.bebişler nasıl..erkencisin bugun yine.
günaydın kızlar nasılsınız. kepeklim melix.cim nasılsınız. bende iyim çook yorgunum sadece
günaydın kızlar nasılsınız. kepeklim melix.cim nasılsınız. bende iyim çook yorgunum sadece
allah iyilik versinn cnm. benim yoğun geçyo işler evdede çalışıyom yorgunum çoook. dinlenmeden işe geliyom valla.günaydın gülcüm iyiyim çok şükür,senin nasıl geçiyo günler.
abla anltalya hala cok sicak mi ya. valla yazik size. ben bu yaz bes gün zr kaldim sicaktan öldüm öldüm. Allah size yardim etsin zor o sicagi cekmek. abla sen sadece sezon zamani mi calisiyorsun yada bütün yil mi?
allah iyilik versinn cnm. benim yoğun geçyo işler evdede çalışıyom yorgunum çoook. dinlenmeden işe geliyom valla.
slm cnmm yokk serinledi artık havalar geceleri üşüyoz bile artık şükür o cav cav sıcaklar kalmadı. neydi oo bayılcakdım benimde ilk yazım burda resmen kavrulduk. ama şükr serin artık.ben sezonluk değil ama patron hamile kaldımmı çalıştırmıycak istemiyo. bende zaten hamile kalınca çalışmama kararı almıştım. eve parayla iş veriyo patron hamile kalıncada devm ederim evde çalışmaya hem ek gelir hem canım sıkılmaz.
sumrucum oteller dışında işler var tabii. oteller ve bazı toptancılar sezonluk ama kocaa şehirde bi bu iş imkanımı var birsürü sektör var. çalışmak isteyene iş çok cnm.ben daha önce izmirdeydim izmirde doğma büyümeyim. bu sene mayısda geldik buraya birsürü sorun çektim. şükür artık düzene girdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?