Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

esra selam naber canim nasilsin
bi kac gündür giremedim yogundum varmi bi gelisme ben girmeyeli

ay bugünde kimse kimsenin yazdığını selamını almıyo ay,nolduysa neyse ya bende çıkıyorum yinede herkeze iyi geceler,diliyorum.

günaydın kızlar hayırlı sabahlarınız olsun ,gününüz iyi olsun,mutluluğunuz daim olsun,kucaklarınız nurla dolsun günaydınlar gününüz aydınlar olsun inşallahhhhhhh,nasılsınız??

evet dun oyleydi canım..kızların cogu gelmedide zaten.sen nasılsın.bebişler nasıl..erkencisin bugun yine.

evet cnm ya sorma kaç gündür sabah namazdından sonra uykum gelmiyo zaten geç yatıyorum uykusuzluk var bu ara,çocuklarda iyiyler çok şükür cnm,okula gelip gidiyolar derslerde yoğun,sen nasılsın.

günaydın kızlar nasılsınız. kepeklim melix.cim nasılsınız. bende iyim çook yorgunum sadece

günaydın kızlar nasılsınız. kepeklim melix.cim nasılsınız. bende iyim çook yorgunum sadece

abla anltalya hala cok sicak mi ya. valla yazik size. ben bu yaz bes gün zr kaldim sicaktan öldüm öldüm. Allah size yardim etsin zor o sicagi cekmek. abla sen sadece sezon zamani mi calisiyorsun yada bütün yil mi?

günaydın gülcüm iyiyim çok şükür,senin nasıl geçiyo günler.
allah iyilik versinn cnm. benim yoğun geçyo işler evdede çalışıyom yorgunum çoook. dinlenmeden işe geliyom valla.
abla anltalya hala cok sicak mi ya. valla yazik size. ben bu yaz bes gün zr kaldim sicaktan öldüm öldüm. Allah size yardim etsin zor o sicagi cekmek. abla sen sadece sezon zamani mi calisiyorsun yada bütün yil mi?

slm cnmm yokk serinledi artık havalar geceleri üşüyoz bile artık şükür o cav cav sıcaklar kalmadı. neydi oo bayılcakdım benimde ilk yazım burda resmen kavrulduk. ama şükr serin artık.ben sezonluk değil ama patron hamile kaldımmı çalıştırmıycak istemiyo. bende zaten hamile kalınca çalışmama kararı almıştım. eve parayla iş veriyo patron hamile kalıncada devm ederim evde çalışmaya hem ek gelir hem canım sıkılmaz.

sizlerede günaydınlar cnm hepiniz hoşgeldinizz,vallahi sayfaya renk geldi kaç gündür kimsecikler yoktu sıkıcı geçiyodu yani.

çalışan insanların hayatı hep yorucu ve yoğun geçiyo zaten,allah yardımcınız olsun,2 yere yetişmek gerçekten çok zor ve meşekkatli bir iş,özellikle araya bebekte giriyor ise yada girmesini planlıyorsanız ki inşallah tez zamanda hayırlısı olur..

ha sen daha önce nerdeydin ki? esimin adyilari var orda. dayisi servis söförü yengeside hotelde personel. ogullarida iste hotellerde garsonluk falan yapiyo. onlar hep sezonluk calisiyor. yazin giriyorlar kisin cikartiyorlar. hep diyorlarki yokki burda senelik bi garanti is. millet nasil calisiyo mesela sen. neyse sinir ediyorlar zaten.

sumrucum oteller dışında işler var tabii. oteller ve bazı toptancılar sezonluk ama kocaa şehirde bi bu iş imkanımı var birsürü sektör var. çalışmak isteyene iş çok cnm.ben daha önce izmirdeydim izmirde doğma büyümeyim. bu sene mayısda geldik buraya birsürü sorun çektim. şükür artık düzene girdik.

izmirden geldiysen aliskinsindir aslinda sicaga, orasida cok sicak. bilmiyorum antalyayi sevmedim ben ya. tamam sahil felan güzelde iste tatillik biryer. bence orda normal bi hayat sürdürmek baya zordur. yani yetiskin bi oglum olsa antalyada aksamlari korkardim heralde oglum disariya cikinca. hertürlü her ülkeden insan var. tabi sakin bölgeleride var ama bilmiyorum iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…