Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

TABİ CNM burda evlat yetiştirmek zor. bizi kader sürükledi diyebiliriz. isteyerek gelmedik planlı deildi gelişimiz. o yüzden mecbur alışıyom. izmir buray göre serin nem yok orda. ama zor oldu yinede buraya alışmam hiç kimsem yok bide eşimden başka. napalım nasip böyleymiş diyorum.

hoşgeldin cnm senden nbr,naptın dr işini ne zaman başlıyosun.

iyi canım dün akşam çok sancı çektim bugün de biraz var ama neşem gayet yerinde nedense herşeye rağmen dr yarın sabah erkenden gidicem canım hayırlısı bakalım ne olucakalsanaalsanasmile:lepi:

orda cogu insan öyle. esimin dayisigilinde kimsesi yok iste. yani toplu sülale olsa orda yine cok zorlanmazdin ama tek basina zor. ama iyi alistiysan sevindim. atlattigin zorluklarla tekrar karsilasmazsin insallah

hoşşşbulldummmmmm canımmmmm nasılsınnnolumunekankayizsmile

iyim valla nolsun sen nasilsin? ay evde internet telefon yok, türk kanallarida zaten yoktu internetten dizileri izliyordum. dün film indirdim, robin hood. onu izlerken uyumusum. kizlar akliniza yeni cikan bir film geliyor mu?

iyim valla nolsun sen nasilsin? ay evde internet telefon yok, türk kanallarida zaten yoktu internetten dizileri izliyordum. dün film indirdim, robin hood. onu izlerken uyumusum. kizlar akliniza yeni cikan bir film geliyor mu?

bende dün ıssız adamı izledim geçenlerde de kanalizasyonu izlemiştim bi arada avatarı izlemek istiyorum
iyiyim sükür canım birde ağrım geçse neşem yerin de temizlik yapmak iştiyor um benim neşem yerinde olunca temizlik yaparım

Selam kızlar nasılsınız?

gecmedi mi agrin ya? valla bende evde olsamda temizlik yapsam, tasinma stresi basladi heryer heryerde ev darma dagan

Kızlar çok yorgunum dün misafirlerim vardı komşular bulaşıklar sabah yıkayabildim,havada çok soğuk hasta oluyorum gözlerim ağrıyor burnum karıncalanıyor Bir daha misafir kabul etmiycem hamile hamile yordular beni bir üst komşum yardım etti bulaşığını yıkayalım dedi oda zaten beş aylık hamile körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı.

ah canım benim ya sen misafirlere tatlı dille söylersen onlar anlar merak etme misafirin gelsede bir bardak çay yanina bişküvi yeter kendini hiç boşa yorma canım hamile hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…