Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ben regl 14.günü gittigim de ağrı 31.2mm diğeri 30.5mm olmuştu 21.gün gittiğimde 31olan çatlamış diğeride 44.8mm olmuş canım

Evet canım oldum çarşamba günü dr gidicem bakalım ne diçek ama büyük bir ihtimal bana da çatlama iğnesi yolu gözüküyor kızlar çatlama iğnesi koldan mi kalçadan mi oluyor

Feyza içime su serptin valla:) Dün ilişkiye girmiştik kocamla salı yada çarşamba tahlil verecek o yüzden bu çarşambaya kadar ilişkiye girmemeyi düşünüyorduk. Bu arada bu benim 2. klomen kullanışım ilkinde 11 mm oldu ama adet olamadığım için birçok ilaç kullandıktan sonra klomen kullandığım için normal demişti doktor geçen sene kendiliğinden gelişen 22 mm - 19mm yumoşlarımda vardı benim:)

Evet canım oldum çarşamba günü dr gidicem bakalım ne diçek ama büyük bir ihtimal bana da çatlama iğnesi yolu gözüküyor kızlar çatlama iğnesi koldan mi kalçadan mi oluyor

Kalçadan oluyor canım hatta çok süper bişi çünkü belirtilerinden çatlama olup olmadığını da anlayabiliyorsun:) Hele bide saatini denk getirdiysen o zaman tam süper:)

kızlaar beta hcg sonucuma baktım netten 0,27 çıkmış gebelik yok sanırım ama daha dr göstermedim bilen varmı

kızlaar beta hcg sonucuma baktım netten 0,27 çıkmış gebelik yok sanırım ama daha dr göstermedim bilen varmı

Feyzecım benim bildiğim kadarıyla beta hcg'nin negatif olması için 5 i geçmesi gerekmektedir. İnşallah yanılıyorumdur. Ve inşallah sende hamişler kervanına katılmışsındır.

Feyzecım benim bildiğim kadarıyla beta hcg'nin negatif olması için 5 i geçmesi gerekmektedir. İnşallah yanılıyorumdur. Ve inşallah sende hamişler kervanına katılmışsındır.

Yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise þöyledir.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayýsý HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Son düzenleme:
ay kizlar benim basim cok dönüyor ya. kafamdada sabahtan beri bi agri var. uykusuzda degilim aslinda neden böyle oluyo ki

Son düzenleme:
masallah yasersuu Allah analı babalı buyutsuun..hayırlı ugurlu olsun..inşallah saglıcakla kucagına alırsın.ne zamandır ıstıyordunuz.

benim ikinci hamileliğim olucak rabbim izin verirse
benim 9 yaşında kızım var 8 yıldır hapla korunuyordum geçen ay bıraktım olmadı bu ay oldu yani bu 2.denememizdi ve oldu

masallah bekletmeden de gelmiş bebeklerin.güle güle büyüt inşallah..

esracım ordamısın..üzülmedin dimi tatlım.inşallah hayırlı bir vakti vardır bebeğinin.bekliyor birşeyi ama biz bilemiyoruz işte..inşalaah Allahım sanada tez zamnda nasip etsin bebeğini

Arkadaşlar merhaba bende bugün gebelik testi yaptım sonuç POZİTİFFFF
rabbim isteyen herkese nasip etsin

Çok sevindim canım gözün aydın, darısı isteyen bütün herkesin başına inşallah:) Senin problemin neydi tedavi falan gördün mü?

sumrucum senin tansiyondan olabilir canım bas agrıların.sen tansiyonunu dengelemeye bak bence..

ya canim benim tansiyonum hep düsüktü iste cumartesi asiri cok agridi kafam. böyle kafamin yanlari kütküt atiyordu. ozaman tansiyonumu ölctüm 12ye 5cikti. e düsük olunca 10a 6 falan oluyo. 12 normla. ama 5 düsük iste. ne yapicamida sasirdim. ay bilmiyorumki. aslinda kendimi yormuyordumda. yani dün hep dinlendim. erkende yattim bilmiyorum valla. tansiyonumu nasil dengeliyebilim ki?

kıslar geçmişi okumadım ama ben hamiş değilimm bilginiz olsun öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…