Esracım,
Sen yumurtalıklarım büyük demiştin ya mesela kaç mm. oluyor? Ben cumartesi dr.a gittim ultrasyon çekti klomen beklediğimizden çok işe yaramış bir dahaki ay dozunu daha iyi ayarlarsak bişeyler elde ederiz dedi bugün 15. günün çünkü dedi. Ve bu cumartesi tekrar çağırdı yumurtanın durumuna bakacağız diye. Çatlatma iğnesi falan vermedi çatlarsa bugün falan çatlar ilişki öneriyorum dedi net konuşmadı eve geldim ultrasyon kağıdına baktım ve 27,18 mm yazıyordu. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
meraba canım nasılsın regl olmuşsun üzüldüm valla kızlar regl oldukça kendim olmuş gibi hissediyorum...yinede birbirimize destek olarak çalışmaya devam pes etmek yok Allah isteyene verir...ben izmit 60 evler de oturuyorum canım isatnbuldan buraya gelin geldim fazla uzak sayılmayız...
canım çok iyi bi sonuca ulaşmışsın bence ilk kezmi kullandın klomeni...normalde 28-30 mm olunca çatlıyomuş yumurta...bende en son görünmemde 28 mm olmuştu bugün yarın çatlar dedi birkaç gün sonra yine gittim ve çatlamıştı...bu günleri iyi değerlendirmeni tavsiye ederim...bide çok sık ilişkiye girmekte iyi değilmiş aslında...zaten sperm hücreleri kadının vucudunda 48 saat kadar bi süre canlı kalıyomuş...erkek dinlenirse canlı sperm sayısı daha fazla olurmuş bilmeyenlerin aklında bulunsun
Evet canım oldum çarşamba günü dr gidicem bakalım ne diçek ama büyük bir ihtimal bana da çatlama iğnesi yolu gözüküyor kızlar çatlama iğnesi koldan mi kalçadan mi oluyor
kızlaar beta hcg sonucuma baktım netten 0,27 çıkmış gebelik yok sanırım ama daha dr göstermedim bilen varmı
Feyzecım benim bildiğim kadarıyla beta hcg'nin negatif olması için 5 i geçmesi gerekmektedir. İnşallah yanılıyorumdur. Ve inşallah sende hamişler kervanına katılmışsındır.
ay kizlar benim basim cok dönüyor ya. kafamdada sabahtan beri bi agri var. uykusuzda degilim aslinda neden böyle oluyo ki
Arkadaşlar merhaba bende bugün gebelik testi yaptım sonuç POZİTİFFFF
rabbim isteyen herkese nasip etsin
sumrucum senin tansiyondan olabilir canım bas agrıların.sen tansiyonunu dengelemeye bak bence..
Arkadaşlar merhaba bende bugün gebelik testi yaptım sonuç POZİTİFFFF
rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?