• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın kızlar. nasılsınız. 11 gün kaldı adetime biraz heyecanlanmaya başladım ama umudum yok çünkü sadece bir kez korunmasız ilişki yaşadık. kaynanam bizde 3,5 haftadır ve daha 1 ay daha burda evde birileri olunca ne kocama yanaşmak geliyor içimden nede o yanaşınca ona sokulmak. gitsede kurtulsam artık.

Kızlar çok yorgunum dün misafirlerim vardı komşular bulaşıklar sabah yıkayabildim,havada çok soğuk hasta oluyorum gözlerim ağrıyor burnum karıncalanıyor:( Bir daha misafir kabul etmiycem hamile hamile yordular beni bir üst komşum yardım etti bulaşığını yıkayalım dedi oda zaten beş aylık hamile körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı.

ay sinir olurum öyle kadinlara ya. hamilesin sen birde yan gelir otururlar bi isin ucundan tutalim demezler. neyse kabul etme kiz napican. sonra gelsinler

ay kizlar inanmiyorum. patron simdi gitti, bende dedim bi yüzüme falan krem süreyim aklima geldi göbüsümede süreyim dedim baktim simdi böyle ince bir cizgi killar var asagidan göbeime kadar. olamaz. kalicimi o killar ya. daha önce yoktu. gider mi acaba?

ay kizlar inanmiyorum. patron simdi gitti, bende dedim bi yüzüme falan krem süreyim aklima geldi göbüsümede süreyim dedim baktim simdi böyle ince bir cizgi killar var asagidan göbeime kadar. olamaz. kalicimi o killar ya. daha önce yoktu. gider mi acaba?

canım göbeginden aşagı doğru kahve rengi çizgi hamişlik belirtisi gerçi sen hamilemiydin hatırlamıyorum ama ark. biri bu belirti ile ögrenmişti

günaydın kızlar. nasılsınız. 11 gün kaldı adetime biraz heyecanlanmaya başladım ama umudum yok çünkü sadece bir kez korunmasız ilişki yaşadık. kaynanam bizde 3,5 haftadır ve daha 1 ay daha burda evde birileri olunca ne kocama yanaşmak geliyor içimden nede o yanaşınca ona sokulmak. gitsede kurtulsam artık.

İlginçler valla hem çocuk yapın derler hemde rahat bırakmazlar ki çocuk yapacak fırsat bulunsun:) Allah yardımcın olsun benim evde öyle kayınvalidem değil ama yatılı misafirler sağolsun hiç boş kalmaz:(

Kızlar akadaş geldi çıkmak zorunda kaldım.

İlginçler valla hem çocuk yapın derler hemde rahat bırakmazlar ki çocuk yapacak fırsat bulunsun:) Allah yardımcın olsun benim evde öyle kayınvalidem değil ama yatılı misafirler sağolsun hiç boş kalmaz:(

sorma canım sorma. benim eşim ıraklı dogal olarak anasıda ıraklı pazar günü diyor ki eger bebkleriniz ikiz olursa birini ben götürücem ıraga ben büyütücem orda. ben öldüm sanki. henüz o günleri görmedik ama eger bebgim olursa degil kaynanama anneme bile bırakmıcam en azından ilk 1 sene kendim bütütücem yavrumu ya. sen kimsin be kadın sen kimsin. ayda yılda bir geliyor ama her gelmesinden ona olan sevgimi öldürüp yerine nefret bırakıyor. kocamın hatrına susuyorum eger bir konuşmaya başlasam türkiyenin diger ucundan duyarlar sesimi.

kızlar konu açtım nie bana cvp yazmıyosunuz :sinifsinif: halbuki ben burda sizin yazdıklarınızı okuyup sizler için dualar bile ediyorum :sinifsinif: neyse burayada yazıyorum fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.kızlar bu ay herkesin adet günü biraz şaşmış sanırım.bende uzun zamandır bebiş isiyorum.nisan ayında 9 gün gecikmişti ama bişe yoktu.o zmaanda herkesin gecikmişti diye burda okudum ve biri mevsim değişikliğindendir demişti.şimdide mebsim değişikliği olabilirmi? aklıma geldi.gecikme 1 gün ama ümitlenmek istemiyorumne test alıcam,ne bişe.10 gün geçmesi lazım.bide bnm prolaktinim tekrar yükselmişte olabilir.ne diyim Rabbim hepimize hayırlısıyla,tez zamanda,sağlıklı bebişler versin.. :Saruboceq:

canım yanlış bilmiyorsam bebk erkek olunca kıllanırmış kadın bacagında ki kıllar da daha çok uzarmış erkek bebklerde testesteron hormonu oldugu için.. senin bebegin cinsiyeti belli oldumu.

kızlar konu açtım nie bana cvp yazmıyosunuz :sinifsinif: halbuki ben burda sizin yazdıklarınızı okuyup sizler için dualar bile ediyorum :sinifsinif: neyse burayada yazıyorum fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.kızlar bu ay herkesin adet günü biraz şaşmış sanırım.bende uzun zamandır bebiş isiyorum.nisan ayında 9 gün gecikmişti ama bişe yoktu.o zmaanda herkesin gecikmişti diye burda okudum ve biri mevsim değişikliğindendir demişti.şimdide mebsim değişikliği olabilirmi? aklıma geldi.gecikme 1 gün ama ümitlenmek istemiyorumne test alıcam,ne bişe.10 gün geçmesi lazım.bide bnm prolaktinim tekrar yükselmişte olabilir.ne diyim Rabbim hepimize hayırlısıyla,tez zamanda,sağlıklı bebişler versin.. :Saruboceq:

Canım ne zaman aca ba hamilemiyim edesm reglim bir gün gecikirdi test yapınca olurdum :) sende belirti vamı mesela göğüsler çok hassas oluyor.

canım yanlış bilmiyorsam bebk erkek olunca kıllanırmış kadın bacagında ki kıllar da daha çok uzarmış erkek bebklerde testesteron hormonu oldugu için.. senin bebegin cinsiyeti belli oldumu.

doğru tespit bence benim bacak lıllarım 1 aydır çıkmadı ..normalde 2.hafta çıkmaya başlardıı..benim bebişim kız

Kızlar benim dinlenmem lazım üşüttüğüm kesin artık,akşam yemeğimi koyup duşumu alıp yatıcam sonra görüşürüz inşaallah.

Son düzenleme:
yok ya her ay kendimi dinlerdim.yok kasığım battı,aman midem bulandı.ama bu ay ya kendimi dinleyemnedim yada hiç bi belirti yok .okadar yoruldumki artık.bi yandanda kpss belası var.stres etkiliyomuş.stres ten uzak kalmak ne mümkün.bide 1 seneyi geçti olmuyo.en son çatlatma iğnesi kist yaptı bidahada doktorada g,itmedim kaç ay oluyo.

Filizcim benimde problemim prl yüksekliği ve yükseldiği vakitte adet olmuyorum, Ultrasyona girdin mi hiç? Hormon testleri yapıldı mı? adet gecikmeleri gebellikle yumurta rezervi bozukluğundan kaynaklanıyor. Nerde konu açtın ben K.K'de yeniyim takip edemiyorum pek:(

Canım ne zaman aca ba hamilemiyim edesm reglim bir gün gecikirdi test yapınca olurdum :) sende belirti vamı mesela göğüsler çok hassas oluyor.

Eflalim benim adetime 15 gün falan var ama göğüslerim çok hassaslaştı geçen cumartesi 27,18 mm lik yumoşum vardı sence bu hassasiyet çatlamadan yada bebişten mi kaynaklanıyor?

Back
X