• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm cnmm evtya sitenin tadı kalmamış artık kimseler gelmiyo. ceylin kaynanasına giderse giriyo da diğerleri nerde. didemde mi hasta acaba
işler yoğun cnm bide eve iş aldık para karşılığı evdede boş durmuyom çook yoruluyom cnmm. ama gençken çalışmak lazım ek gelir olcak bize evde çalışma. bebek olasya toparlamak lazım ekonomiyi. sen nasılsın cnm bulantın varmı. çalışırken hamişlik çok zor dur. allah yardımcın olsun cnm

hakkaten ya inanamazsın o kadar yoruluyorum ve yıpranıyorum ki.elimde büyük bir iş var şimdi bi haftaya bitecek ama bende bitecem.bulantım olmasa hiç problem değil yorulmamı göz ardı edebılırım ama bulantı işlerimide aksatıyor.
bebek olunca uzun bi zaman calısamayacagım zaten o yuzden sımdıden de bırakmak ıstemıyorum.elimize duzenlı para gecıyorken bırıktırmek lazım bıraz.Allah yardımcımız olsun.napalım.bizimki de boyle yınede cok sukur halımıze.

anladım cnmm haklısın bebek doğasıya birikim yapmak mantıklı. benim düşüklerim olduğundan hep çalışmak istemedim hamişken. allah gönlüme göre verdi patron hamileyken çalıştırmıyo ee yeni işde bulunmaz kimse hamişken işe almaz. eve iş veriyo maaş gibi gelir olcak o yüzden hamişliği evde geçircem.
r eyhanımm hoşgeldin bdenem nasılsın nasıl gidiyo hamişlik. modemin gitcek haaa tüh senden nasıl haber alcaz. üzüldüm bak.

kimse kaç gündür biALLAHIN SELAMINI ALMIYOR BENDEN küsmüdür nedir,ortada kalmasın kendim alayım bari ve aleyküm selam :umursamaz:

anladım cnmm haklısın bebek doğasıya birikim yapmak mantıklı. benim düşüklerim olduğundan hep çalışmak istemedim hamişken. allah gönlüme göre verdi patron hamileyken çalıştırmıyo ee yeni işde bulunmaz kimse hamişken işe almaz. eve iş veriyo maaş gibi gelir olcak o yüzden hamişliği evde geçircem.
r eyhanımm hoşgeldin bdenem nasılsın nasıl gidiyo hamişlik. modemin gitcek haaa tüh senden nasıl haber alcaz. üzüldüm bak.

iyi yada kötü bişekilde gidiyor ya elhamdülillah ben buna şükrediyorum,bugünlerde kusmalarım çoğaldı biraaz işte.
ilk aylarda çok etkiliyormuş wireless bizimkde kabloluyada geçilmiyormuş,napcaz bilmiyom korktum ama inşaalarabbim korumuştur bişey olmamıştır,mümkün olduğunca eskiye nazaran daha az girmeye çalışıyorum artık bende nete..kapatıyom hep modem işim olmadımı.
modem şimdilik duruyor bakalım ama eşim kapattırmaya kararlı bide araba falan aldığımız iiçn borcumuz çok ondan yani.
ne yapalım cnaım bneim bulurum ben bi yolunu az da olsa bi yerlerden girmeye çalışırım

reyanım pc nin sakıncası fln yokki hamişliğe. ama maddi açıdan haklı eşin kapattırsın. ee hamişlik ilerliyo kusmaların olcak. çoğu hamişimiz atlatmaya başladı yenilerde bulanmauya başladı oh ohhhh hamişlerimiz çoğalıyo işde.

reyanım pc nin sakıncası fln yokki hamişliğe. ama maddi açıdan haklı eşin kapattırsın. ee hamişlik ilerliyo kusmaların olcak. çoğu hamişimiz atlatmaya başladı yenilerde bulanmauya başladı oh ohhhh hamişlerimiz çoğalıyo işde.

canım kablosuz oldumu heryere yayılıyor ya net o çok zararlı raadyasyon yani...
fırsatını buldumu b gidip kapatmayı düşünüyo işte eşim.
aayyy sorma, benim sıkıntım da kusamamaktı ya zaten,yukarı sürekli gaz veriyor,oda beni bitiriyor.kimisinin sadece sabah olur bulantı benm aralıksız 3 öğün 5 vakit :)))
namazları bile çok zaman farzından kılıyorum,eğildikçe iyice kötü oluyor.
çoook uzun zamandır hep böyleyim işte,dr a kusamıyorum daha kötü oluyo demiştim,bulantı hapı verdi,ondna mıdır nedir sabhaları aralıksız çıkarmaya başladım..
şükür yinede halimize...
rabbim isteyenlerede hayırlısını nasib etsin

alıngansın işdeeeeee kabul ettttt. geç yazmadım bikerem sen geç gördün hehee-tatlicadiarzu-

aa o kesin alınganım tabiiiki ama sizde tetikliyosunuz işteee.lülülülülülü
yaw bu erkekler hep mi aynı benimki mi böyle beee...
dün nişanlandığımız gündü,bi kutlama yapalım yad edelim dedim,onu hatırlamıştır diyordum,yok nerdee ancak doğum günü bide evlililk yıldönümü işte.
evde süprizler hazırladım harikaydı,duvarlara falan hoş şeyler yaptım kendi elimle astım falan,şık bir masa mumlar bide tatlı yapmıştım onu sever diye,süslendim,
o gelince de müzik açtım sarıldık öyle biraz dans edr gibi,ne desin bana,nişanlılık yıldönümünü de mi kutluyorduk biz :)
hediye falan verdim,ay hiç romantik değil bu adam git..
zorla da olmuyor yani romantizmi bilmeyen adamı da istesende kolay kolay sokamuıyorsun o mod a...
hayır yani tamam kızmıyom daa gören bu hali snaki yıllardır evliyizdee normalleşmiş artık hayat der,daha 1 buçuk senelik evliyken hayatın monotonlaşmasını ve romantik yapmaya çalıştığım adamı bu halde görmeye sinir oluyorum

aa o kesin alınganım tabiiiki ama sizde tetikliyosunuz işteee.lülülülülülü
yaw bu erkekler hep mi aynı benimki mi böyle beee...
dün nişanlandığımız gündü,bi kutlama yapalım yad edelim dedim,onu hatırlamıştır diyordum,yok nerdee ancak doğum günü bide evlililk yıldönümü işte.
evde süprizler hazırladım harikaydı,duvarlara falan hoş şeyler yaptım kendi elimle astım falan,şık bir masa mumlar bide tatlı yapmıştım onu sever diye,süslendim,
o gelince de müzik açtım sarıldık öyle biraz dans edr gibi,ne desin bana,nişanlılık yıldönümünü de mi kutluyorduk biz :)
hediye falan verdim,ay hiç romantik değil bu adam git..
zorla da olmuyor yani romantizmi bilmeyen adamı da istesende kolay kolay sokamuıyorsun o mod a...
hayır yani tamam kızmıyom daa gören bu hali snaki yıllardır evliyizdee normalleşmiş artık hayat der,daha 1 buçuk senelik evliyken hayatın monotonlaşmasını ve romantik yapmaya çalıştığım adamı bu halde görmeye sinir oluyorum

kiz reyyan alemsin ha. kaydirigubbakcemile3 erkekler biraz öyle canim. simdi evlisinizya onlar icin nisanlilik zamaninin önemi yok artik. geldi gecti bitti iste. kiz sen yine iyisin benimki diyoki dogumgünlerini sevmem neymis biz cocukmuymusuz. ama gecen bi dükkana gittik jeket begendi diyoki bak bu burda asili numaramda su bunu unutma dogumgünüme al tamam mi diyo :) sevmem diyo bana masalar hazirliyo iste deli napican. evlilik yildönümümüzde sabah kalkar kalkmaz bugün benim dogumgünüüüüümmm dei bu kez, gülümsedim diyoki senin bana geldigin gün ben yeniden dogdum dedi. iste güzel bir aksam yemegi yedik birde sevdigi keki yaptim öyle gecirdik iste.

anahhhhh siteyi herkes terketmiş yaf.. kimseler kalmamış artık ne acıı yalnızlığa terkedildi bu topic.
kızlar nerdesiniz huuuuuu
hamişlerrrrrr hamiş kaldınız tek tek terkediyonuz burayı alcanız olsun

Back
X