• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Eflalim benim adetime 15 gün falan var ama göğüslerim çok hassaslaştı geçen cumartesi 27,18 mm lik yumoşum vardı sence bu hassasiyet çatlamadan yada bebişten mi kaynaklanıyor?

Canım yumurtlamayla alakalıdır benimki adetime yakın hassaslaşmıştı

Ben çıkıyorum hoşçakalın.

Son düzenleme:
Canım yumurtlamayla alakalıdır benimki adetime yakın hassaslaşmıştı

Anladım canım inşallah çatlamıştır yumurtam bu hafta iyi çalışma yaptık inşallah karşılığını alırız:utangac:
Allahım hepimizin kucağını bebişlerle doldursun:Saruboceq::emir_bebek:

Filizcim benimde problemim prl yüksekliği ve yükseldiği vakitte adet olmuyorum, Ultrasyona girdin mi hiç? Hormon testleri yapıldı mı? adet gecikmeleri gebellikle yumurta rezervi bozukluğundan kaynaklanıyor. Nerde konu açtın ben K.K'de yeniyim takip edemiyorum pek tabi doktora gidiyodum heray adet ve yumurtlama günümde.ultrason hormon bakıldı.prl yüksekti dostinex kullandım düştü.sonra klomen ve çatlatma iğnesi bebek olmadığı gibi kist oldu.bende 4 aydır dr agitmedim.şu sınav bitsin gidicem.yinemi prl yüksek bilmiyom artık :(eyvahedigeldismile

Filizcim benimde problemim prl yüksekliği ve yükseldiği vakitte adet olmuyorum, Ultrasyona girdin mi hiç? Hormon testleri yapıldı mı? adet gecikmeleri gebellikle yumurta rezervi bozukluğundan kaynaklanıyor. Nerde konu açtın ben K.K'de yeniyim takip edemiyorum pek tabi doktora gidiyodum heray adet ve yumurtlama günümde.ultrason hormon bakıldı.prl yüksekti dostinex kullandım düştü.sonra klomen ve çatlatma iğnesi bebek olmadığı gibi kist oldu.bende 4 aydır dr agitmedim.şu sınav bitsin gidicem.yinemi prl yüksek bilmiyom artık :(eyvahedigeldismile

Seninle aynı durumdayız desene ben Pcos'luyum prl yüksek die dostinex kullandım sonra klomen yumurtam 27,18mm oldu cumartesi durumuna bakılacak. Geçen sene 1 çatlatma iğnem var ama gebelik oluşmadı senağlama Prl yüksekliği aşırı gaz ve yüzde sivilce yapar. Sende bu belirtiler varmı?

Seninle aynı durumdayız desene ben Pcos'luyum prl yüksek die dostinex kullandım sonra klomen yumurtam 27,18mm oldu cumartesi durumuna bakılacak. Geçen sene 1 çatlatma iğnem var ama gebelik oluşmadı senağlama Prl yüksekliği aşırı gaz ve yüzde sivilce yapar. Sende bu belirtiler varmı?

evet gaz var yüzdede sivilce var mafoldumben yinemi yükseldi salak hormon :sinifsinif:

evet gaz var yüzdede sivilce var mafoldumben yinemi yükseldi salak hormon :sinifsinif:

Ben seni etkilemek istemem canım ama benim hep öyle olur birde göğüs uçlarıma dokunulmaz hatta sütyen bile zorlar beni:( İnşallah yoktur öyle birşey ama sana benden bi bilgi daha PRL yüksekliğinin sebebi memelere yapılan baskı ve sıkıştırmadır :kedi: bilmem anlatabildim mi?
Bu arada Prlsi yüksel bir kadın hamile kalamıyor maalesef benim geçen ay yüksekti bu ay düştü ama ilaç kullanmıyorum bakalım daha neler yaşayacağız :sinifsinif:

canım benim bunlar normal, sabredeceksin annesi bebişin varlığını belli ediyor. Olsun da mide bulantısı versin yeterki bebişlerimiz bizde olsun:)

kendi kendime nazar degirdim ben. cok azalmisti bulantim. ay neden oldu ki. sabah kizarmis ekmek yedim iste peynirle, demir ilacimi ictim, 1 saat önce falan muz yedim, birde yesil cay ictim ondan sonrada basladi iste. bu caylar yapiyo galiba bana. gecende rezene cayi icmistim ozamanda cikartmistim. üfff cikartabilsem keske ama igreniyorum

kızlar birşey sorucam benim kasıklarımda agrı oluyor sag ve solda zaman zaman bu kasık agrıları yumurta çatladıgı zaman mı olur yoksam yumurtlama zamanı yoksam gaz filanmıdır. bu yaşıma kaadr hiç dikkat etmemiştim bu kasık agrılarına.

slm gülcüm bi sen kalmıssın sanırım.nerde bu kızlar yaa.dscopur da girmez oldu onun neyi var acaba..ceylin gelmez oldu.evhan gelmez oldu.
senin işlerin nasıl gülcüm.yoruluyormusun yine cok.

slm gülcüm bi sen kalmıssın sanırım.nerde bu kızlar yaa.dscopur da girmez oldu onun neyi var acaba..ceylin gelmez oldu.evhan gelmez oldu.
senin işlerin nasıl gülcüm.yoruluyormusun yine cok.

slm cnmm evtya sitenin tadı kalmamış artık kimseler gelmiyo. ceylin kaynanasına giderse giriyo da diğerleri nerde. didemde mi hasta acaba
işler yoğun cnm bide eve iş aldık para karşılığı evdede boş durmuyom çook yoruluyom cnmm. ama gençken çalışmak lazım ek gelir olcak bize evde çalışma. bebek olasya toparlamak lazım ekonomiyi. sen nasılsın cnm bulantın varmı. çalışırken hamişlik çok zor dur. allah yardımcın olsun cnm

selam olsun benim güzel arkadaşlarıma...
iyilerdir inşaalah ..
didemin dayısı geldi ya yurtdışından ondan girmiyordur.bende korkuyorum artık bebişim için modemi fazla açmamaya çalışıyorum zaten eşim kapatmayı düşünüyor evde neti..

Back
X