Evet efnancim dün regl oldum ben
canım RABBİM MUTLKA BUNDAD Bİ GÜZELLİK DÜŞÜNMÜŞTÜR HAIYRLISI OLSUN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet efnancim dün regl oldum ben
kızlar selam nasılsınız,bugün 5 ekim bende gelen giden yok ama arın ne olur bilmem,test için bekliyim diyorum
canım RABBİM MUTLKA BUNDAD Bİ GÜZELLİK DÜŞÜNMÜŞTÜR HAIYRLISI OLSUN
efnan tansiyonunu sormuştum canım görmedin galiba
Canım yaaa evet eşimde çok bebek istediği için kendisi istedi test yaptırmayı bende yarın dr sormayı düşünmüştüm ama unuturum belki diye birde size sorum dedim
canım yok görmedim valla tansiyonum hakkında hiç bi bilgim yok valla ben sadece şuan tedbir alarak tuzsuz yağsız yemek yiyorum inş. Düşmüştür malesef aletim yok ölçemiyorum da ama ne şişlik var ne bişi sadece bazen başım ağrıyo sanırım oda sinizüt
inşallah yükselmez..bende sağlık ocağına gittim her ay kilo ölçümü ve 21. haftadan itibaren kalp atışını dinleyecekmişiz.
hatta senin haftandan 1 hafta önceydi yalnış yazdım yukarda
inşallah yükselmez..bende sağlık ocağına gittim her ay kilo ölçümü ve 21. Haftadan itibaren kalp atışını dinleyecekmişiz.
hımmm neler yaptın canım bakalım reglin düzene girdi mii canım
ben de ne olsun bebiş var diye ümitlendim ama kısmet yokmuş eşimin askerden dönüşüne kaldı kısmetse ne olsun canım iğne verdi dr oldum adetimi bekliyorum bende
saolun kıslar
efnancım canım ben dua listesiyle ilgilenemedim yanlış değilsem kepeklim ilgileniyordu canım
ebru ben sağlık ocağına gitmedim hiç gideyim miii
Evet tooxiç canım ben eşim den çok memnunum şükür rabbim eşimden yüzümü güldürdü inşallah canım gelir yaaa bizde herşeyi bebek için yapıyoruz ama galiba bende kansızlıkta çıktı 5 6 gündür hiç ısınamiyorum ayağımda kalın çorap ve patik var ve battaniye altındayım ama hala üşüyorum