• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar selam nasılsınız,bugün 5 ekim bende gelen giden yok ama arın ne olur bilmem,test için bekliyim diyorum

eğer sabredebiliosan bekle canım ypksa acaba bi gün daha bekleseydim çıkar mıydı falan die mrk edio umutlsnıo inş vardır canım adetin düzenliyse vardııır

efnan tansiyonunu sormuştum canım görmedin galiba

canım yok görmedim valla tansiyonum hakkında hiç bi bilgim yok valla ben sadece şuan tedbir alarak tuzsuz yağsız yemek yiyorum inş. Düşmüştür malesef aletim yok ölçemiyorum da ama ne şişlik var ne bişi sadece bazen başım ağrıyo sanırım oda sinizüt

Canım yaaa evet eşimde çok bebek istediği için kendisi istedi test yaptırmayı bende yarın dr sormayı düşünmüştüm ama unuturum belki diye birde size sorum dedim

ikinizde de bişey yoktur tatlım kocanın anlayışınıda tebrik ediom bizde tam dr gidecektik geldi eşimde gitmek istiodu belki sizin bebişde geliodur dr duyuncaa

canım yok görmedim valla tansiyonum hakkında hiç bi bilgim yok valla ben sadece şuan tedbir alarak tuzsuz yağsız yemek yiyorum inş. Düşmüştür malesef aletim yok ölçemiyorum da ama ne şişlik var ne bişi sadece bazen başım ağrıyo sanırım oda sinizüt

inşallah yükselmez..bende sağlık ocağına gittim her ay kilo ölçümü ve 21. haftadan itibaren kalp atışını dinleyecekmişiz.

hımmm neler yaptın canım bakalım reglin düzene girdi mii canım
ben de ne olsun bebiş var diye ümitlendim ama kısmet yokmuş eşimin askerden dönüşüne kaldı kısmetse ne olsun canım iğne verdi dr oldum adetimi bekliyorum bende
saolun kıslar
efnancım canım ben dua listesiyle ilgilenemedim yanlış değilsem kepeklim ilgileniyordu canım

kıslarr ben yoruldum kaçıom çok öptüm siziiiiiiii

Evet tooxiç canım ben eşim den çok memnunum şükür rabbim eşimden yüzümü güldürdü inşallah canım gelir yaaa bizde herşeyi bebek için yapıyoruz ama galiba bende kansızlıkta çıktı 5 6 gündür hiç ısınamiyorum ayağımda kalın çorap ve patik var ve battaniye altındayım ama hala üşüyorum

hatta senin haftandan 1 hafta önceydi yalnış yazdım yukarda

ebru taa ilk gşrdiğimde bunuda yazmışın bunuda yeni farkettim
inşallah yükselmez..bende sağlık ocağına gittim her ay kilo ölçümü ve 21. Haftadan itibaren kalp atışını dinleyecekmişiz.

ii valla bende ozman kalp atışını duyarım sanırsam

hımmm neler yaptın canım bakalım reglin düzene girdi mii canım
ben de ne olsun bebiş var diye ümitlendim ama kısmet yokmuş eşimin askerden dönüşüne kaldı kısmetse ne olsun canım iğne verdi dr oldum adetimi bekliyorum bende
saolun kıslar
efnancım canım ben dua listesiyle ilgilenemedim yanlış değilsem kepeklim ilgileniyordu canım

teş. Ederim canım onada sorayım inşallah

efnancım sen şimdide gitsen duyarsın artık duyulur ben her doktora gittiğimde bakıyolar dinletiyolar ..galiba normal olup olmadığını takip edecekler

Evet tooxiç canım ben eşim den çok memnunum şükür rabbim eşimden yüzümü güldürdü inşallah canım gelir yaaa bizde herşeyi bebek için yapıyoruz ama galiba bende kansızlıkta çıktı 5 6 gündür hiç ısınamiyorum ayağımda kalın çorap ve patik var ve battaniye altındayım ama hala üşüyorum

canımm pekmez ye bolca ii canım allah her yönden yüzünü güldürsünnn inş

Kızlar ya hamilelikte kansızlık sorun oluyormu? Yada hamile kalmakta engel oluyor mu? Birde kansızlık eskiden bende yoktu yada varsada ben bilmiyordum sonradan kansızlık çıkar mi?

ebruu doktor kiloya bakmıo mu ilk gittiğinizde neler yaptı doktorlar bide tansiyona da mı sağlık ocağı bakıoo ayy kopamadım sizden kalp atışları ne zaman başlıo

Back
X