Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

noldu tatlım bıkmaaaaa

3 haftadır filan kaşık ağrısı ve 6 gündür üşümekten bıktım artık normel yaşamıma dönmek istiyorum yorgan altından çıkamıyorum akşam da kaynanamda soba yanıyordu oraya indim ısınmak için biraz ısınmıştım ama eve geldim yine üşümeye başladim

Son düzenleme:

ya havalara alışmamaşsındır canım ya bende üşüommmmm hep dr gidincede kasık ağrına bakar üşütmekten olmuşturrr

Sağol canım yarın marketten alıp sabahları birer kaşık yerim canım sağol canım ben şimdi yatım da dinlenim yarın erken kalcam malum öptüm hepinizi çok sağolun

ebruu doktor kiloya bakmıo mu ilk gittiğinizde neler yaptı doktorlar bide tansiyona da mı sağlık ocağı bakıoo ayy kopamadım sizden kalp atışları ne zaman başlıo

canım kusura bakma cvp gecikti ..8 .haftada görürsün canım inşallah böylr ışık yanıp sönmesi gibi..diğerkontrolüne duyarsın..evet canım doktorda sağlık ocağıda tansiyon ve kiloya bakıyo

Kızlar yardım edin içime kurt düştü dün akşamdan beri memelerimdeki hassasiyet azaldı korkuyorum bebeğime bişey mi oldu diye benim tek belirtim göğüs hassasiyeti o da gitti idrara sık çıkıyorum yine ama

tatlım bendede önceki kadar çok hassasiyet kalmadı normaldir rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…