Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sen kaç aydır uğraşıyorsun canım sanırım sende hiç bir sorun yok ya stresten olmuyor yada aklıma gelen başka bi ihtimal eşine baktırdınızmı hiç sperm sayısına hızına falan

Canım benim 6ay bitti 7 aya giricez bu ay hatta cuma günü filan eşimde test yaptırmak istiyor ama nerde yaptıracagini bilmiyor canım senin bir fikrin var mi bu konuda?

tooxic canım bende hiç düşük belirtisi olmadığı halde dengesiz doktor sırf pko lu hamile kaldım diye banada vermişti o ilaçtan düşük önleyici ..korkma bişi olmaz içmeye devamm

neyse kızlar ben çıkıyorm hepinize iyi akşamlar yarın inşallah fazla yoğun olmam gündüz girerim öpüldünüz

nasıl yani bebeğimle alakası yok dimi ölü yumurta ne?????

bebekle ilgisi yok canım kanamanı lekelenmesi keser ilaç atık yumurtaların akmasını önler

bilgi ünv. çok yakınım canım.yarın istanbulun kurtuluşu 6 ekim o yüzden okullar tatil.

yaa eşim çok üzüldü yarın n tatil diye eşim yarın gündüz çalışıyoo polisya senin okulun emniyet tepede mi yoksa güzeltepede mi diyo

hoşgeldin arkadaşım.benim bilgim yok fakat arkadaşlar cevap verecektir sana

effnanimmmmmmmmm

nasıl yani bebeğimle alakası yok dimi ölü yumurta ne?????

iyi akşamlar kıslar nasılsınızz
mehtapcımm gül senii merak ediyordu görüştünüz mü bakalım haberim olmadı canım

onlara da tatilmiymiş..okulum merkezde canım

Canım benim 6ay bitti 7 aya giricez bu ay hatta cuma günü filan eşimde test yaptırmak istiyor ama nerde yaptıracagini bilmiyor canım senin bir fikrin var mi bu konuda?

canım yarınmı gideceksin doktoruna gidince sor eşinde baktırmak istiyor diye o seni yönlendirir zaten bildiğim kadarıyla senin doktorun göndermesi lazım eşini doğru bölüme ne güzle işte bak eşinde baktırayım diyormuş ne erkekler var oralı olmuyor inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini

tamam canım şimdi gördümmm ii ya leke gelmesinde insan pan,k oluo

hoşgeldin canım ya sorma bi kaç gün giremedim yoğundum iş yerinde sen nasılsın
Gül ile görüşemedim inşallah yarın denk gelirim

kızlar selam nasılsınız,bugün 5 ekim bende gelen giden yok ama arın ne olur bilmem,test için bekliyim diyorum

kıslar hepinizi çok ösledim ama net bağlantım çok kopuyor o yüzden fazla giremiyorum

ceylinn hoş geldin nasılsın canım dua listemiz noldu merak ediyorum devam ederim demiştin son hali nerede

onlara da tatilmiymiş..okulum merkezde canım

canım yaa nerde polisler tam tersine herkes tatilie giderken onların esas işi ozman başlar

Canım yaaa evet eşimde çok bebek istediği için kendisi istedi test yaptırmayı bende yarın dr sormayı düşünmüştüm ama unuturum belki diye birde size sorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…