sen kaç aydır uğraşıyorsun canım sanırım sende hiç bir sorun yok ya stresten olmuyor yada aklıma gelen başka bi ihtimal eşine baktırdınızmı hiç sperm sayısına hızına falan
nasıl yani bebeğimle alakası yok dimi ölü yumurta ne?????
bilgi ünv. çok yakınım canım.yarın istanbulun kurtuluşu 6 ekim o yüzden okullar tatil.
merabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 6 yıllık evliyim bu ay klomen kullandım dr.um progesteron testi istedi 22. gün yaptırdım sonuç 43.50 çıktı bu ne anlama geliyor bu testi daha önce yaptıran varmı teşekürler.
Canım benim 6ay bitti 7 aya giricez bu ay hatta cuma günü filan eşimde test yaptırmak istiyor ama nerde yaptıracagini bilmiyor canım senin bir fikrin var mi bu konuda?
bebekle ilgisi yok canım kanamanı lekelenmesi keser ilaç atık yumurtaların akmasını önler
yaa eşim çok üzüldü yarın n tatil diye eşim yarın gündüz çalışıyoo polisya senin okulun emniyet tepede mi yoksa güzeltepede mi diyo
Canım benim 6ay bitti 7 aya giricez bu ay hatta cuma günü filan eşimde test yaptırmak istiyor ama nerde yaptıracagini bilmiyor canım senin bir fikrin var mi bu konuda?
bebekle ilgisi yok canım kanamanı lekelenmesi keser ilaç atık yumurtaların akmasını önler
yaa eşim çok üzüldü yarın n tatil diye eşim yarın gündüz çalışıyoo polisya senin okulun emniyet tepede mi yoksa güzeltepede mi diyo
iyi akşamlar kıslar nasılsınızz
mehtapcımm gül senii merak ediyordu görüştünüz mü bakalım haberim olmadı canım
onlara da tatilmiymiş..okulum merkezde canım
canım yarınmı gideceksin doktoruna gidince sor eşinde baktırmak istiyor diye o seni yönlendirir zaten bildiğim kadarıyla senin doktorun göndermesi lazım eşini doğru bölüme ne güzle işte bak eşinde baktırayım diyormuş ne erkekler var oralı olmuyor inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?