Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Anladım canım gerçekten karışıkmış,eşinin yaşı çok genç evlenmek için bir erkek 28 den sonra evlenmeli sizin yaş farkınız azmış benimde eşimle aramda 2 yaş var ben 24 düm o 26 evlendiğimizde daha yeni kişiliği oturmaya başladı tam oturmadı bile arada yaş farkı daha çok olmalı bence ama evlendik atık:) Sen yurtdışında mı yetiştin daha doğrusu yurt dışında neden yaşıyorsunuz?

Baştan ipleri veriyoruz sumru ah ah o hatalara bende düştüm evlliğimiz çok yıprandı ama hepbenim hatam çok taviz verdim bizde üç ay konuştuk bir sene nişanlı kaldık her kavgada taviz verdim neyden korktuysam halbuki bozulacaksa iş nişanlıyken bozulsayd ıama şimdi zor evlilik çok farklı gerçekten eşimle aramızda çok büyük uçurumlar oluştu onu suçlamıyorum çünkü buna ben izin verdim kendimi ezdirdim.

Ay dertlendim ya ne olur sorun olmasa gerçekten şimdi eşimle sürekli didişiyoruz çok yoruldum

Ben evlendigimde 18e yeni girmiştim eşimde 27 yaşınday di yani aramızda 9 yaş var ama şükür hiç sorun çıkmadı

Ayyy ben de yazıym eksik kalmıym biz evlenirken ben 22 eşim 27 yaşındaydı

slm kıslar nasılsınızz ne yaptınız bakalım
bir celinn07 di diye arkadaşımız olmuş sanırımm

Esra canım eşinin senden büyük olması avantaj senin için.

Bizim tanışmada şöyle oldu ben çalışıyordum eşimde bizim üst kattaydı onun halaısınn oğluyla beraber çalışıyorduk bu sürekli bizi birbirimze yakıştıryordu ama ben eşimi görmedim oda beni karakter olarak yakıştırmış ikinizde namazlı abdestlisiniz tam birbirinze göresiniz fallan diyordu bende kızıyordum çünkü evlenmeyi düşünmüyordum neyse bir gün bu eşimi aşağıya çağırmış bu pat diye odaya girdi göz göze geldik ama oda kala kaldı gerçi ben o zaman sinir olmuştum çünkü evlilik bana çok uzaktı neyse ertesi gün yolda karşılaştık ben bunu görünce içime bişey düştü ben bunla evlenicem kaçış yok dedim oda demiş aynısını yanımdan geçerken iyi günler dedi ama ben bakmadım yüzüne sizede dedim ama duymamış sonra öyle öyle msn de sohbet fala oldu işte.

Tabi namaz kılması doğru değilmiş evlendikten sonra gördüm daha doğrusu babası çok baskı yapıyor bu konuda ve hepsni bıktrmış tabi bu bahane değil benim için namaz konusu ailesinin evlenirken hiç yardım etmemesi herşeyimizi evlendikten sonra tek başına onun alması benim bunu zamanla sorun etmem evliliğmizi sarstı

Kepekli sordun okumadan gidiyormusun kız

Neyse kızlar ben çıkmak zorundayım görüşürüz.

kıslarrr mrb ya nolur dua edin kahverengi leke oldu bende ya korkuom bebeğim düşecek die ya nolur dua edin didem bişey olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…