canım korkma ağrın sızın yoksa inşallah bişe çıkmaz 3e çıkarta bilirsin progestronu zararı olmaz hatta onun iğneleri bile var daha faydalı ama yarın sabah git hemen doktora göster en azından için rahat olur ve fazla hareket etme hele karnını geren hareketler hiç yapma
dr aradım şu an için tehlike yoktur dedi ilaca devam artarsa da 4e çıkarcakmışım ya nolur dua edinnnn
Canım korkma ya bak ağrın da yok senin hem
dualarımız seninle tatlım şimdi dediğimi yap ayağını uzat yat mümkünse bugün yarın lavabo harici kalkma bişeye uzanarak alma gerinme al eline kumandayı tv izle kafanı dağıt
aynen o pozisyondayım canım saolun hepinize tşk ederimm rapor allım dedm dra alma dedi yarın oturum bari sınıfta
ayağının altına tabure gibi bişey bul masanın altında uzat ayaklarını tatlım
tamam öle yapcam canımmm
ben çıkıyorum hayatım iyi akşamlar kendine dikkat et dinlen bol bol
hepinize hayırlı akşamlar hanımlarrrrr opuyorumnanaktan
saol Gülcüüm.idare ediyorum bende şükür.sizin calısmalardan naber.nasıl kocişle durumlar.
çatlatmna iğnesi bu verdiğin boyuta gelince vuruluyo. 21 ci günde çatladımı die progesteron testi yapılcak. bebiş tutma şansı var tabi yumoşun güsel gelişmiş allah hayırlısını versinGülcüm bana başlangıçta sabah akşam klomen verdi dr. ama bu kezde fazla büyüdü sanırım boyutunu söylemedi ama 27,18 mm yazıyordu görüntüde. Çatlamışmı die bakacak 21. gün çatlatma iğnesi ne zaman vuruluyor bilgin var mı? Bu boyutta bi yumurta bebiş yaparmı sence?:CüvCüv:
huu huu herkes uyuyor muu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?