Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tamam canım yatıom dr 11 ekimde gel bişey olmaz dedi kan gelirse ara dedi

dr aradım şu an için tehlike yoktur dedi ilaca devam artarsa da 4e çıkarcakmışım ya nolur dua edinnnn

dualarımız seninle tatlım şimdi dediğimi yap ayağını uzat yat mümkünse bugün yarın lavabo harici kalkma bişeye uzanarak alma gerinme al eline kumandayı tv izle kafanı dağıt

dualarımız seninle tatlım şimdi dediğimi yap ayağını uzat yat mümkünse bugün yarın lavabo harici kalkma bişeye uzanarak alma gerinme al eline kumandayı tv izle kafanı dağıt

aynen o pozisyondayım canım saolun hepinize tşk ederimm rapor allım dedm dra alma dedi yarın oturum bari sınıfta

merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza bende sizin gibi bebek isteyenlerdenim tooxic arkadas insallah hersey istedigin gibi olur biraz takip ettim formu galiba dusukten korkuyorsun insallah bebisine bisey olmaz iyi akasamlar

Evet canım gittim geldim test filanda yapıldı birşey çıkmadı şükür dr klomen verdi yarın başlıcam regl 13günüde dr tekrar gidicem

oh ne güzel hadi geçmiş olsun cnm,inş bu ilaç sayesinde bebişinde sana gelir artık,acaba bendemi gitsem banadamı veriri bu ilaçtanbilmiyorumkismile

Gıt canım için rahatlar eğer yumurtlaman da bir sorun görürse verir ama sorun yoksa vermez inşallah gerek kalmadan hamile kalirsin ve inşallah bende artık bebeğime kavuşurum

ayy ama nereden muayene ettiler seni,ben çatala yatmaktan çok korkuyorum.ve hiç bu konuyla ilgili muayene olmadım be tatlım...

Canım bugün regli olduğum için idrara sıkışıp girdim dr yanına kaşıktan baktı dr ama 10gün sonra gittiğimde alttan bakıcakmiş

Neyse canım sonra görüşürüz şimdi kaynanamdayim ve misafir var cay demledim ikram dedicem görüşürüz öptüm bir saat sonra yine burdayım ok

tmm cnm görüşürz yine sen bak işine bende geç yazıyorum zaten anlamışsındıriödev yapıyoruz biyandan oğlumda grip onunla uğraşıyorum biyandan öptüm cnm.

saol Gülcüüm.idare ediyorum bende şükür.sizin calısmalardan naber.nasıl kocişle durumlar.

cnmm kocişle durumlar süper allah bozmasın. çalışmalar bugüne kadar iyi gitti tam 4 gün kaldı çalışcamız görümcemk doğuruyo ıspartaya gidicek eşim bu ayda umudum gitti anlıoycanız. hayırlısı olsun artık

çatlatmna iğnesi bu verdiğin boyuta gelince vuruluyo. 21 ci günde çatladımı die progesteron testi yapılcak. bebiş tutma şansı var tabi yumoşun güsel gelişmiş allah hayırlısını versin

huu huu herkes uyuyor muu...

slm cnm naber iyimisin. herkes uyuyo nacım biz çalışıyoz bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…