Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sorma canım ya geçen hafta yeni aya girdik ya ben maaşları ayarladım kim ne kadar satış yaptı ne kadar alacak diye baya yoğundum girmedim
hayırlı günler hanımlar..nasılsınız gününüz nasıl geçiyor.
hoşgleldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın

hosgeldin canim. iz iyizde asil sen nasilsin? dün korkuttun bizi

sorma tatlım bende korktum dr bişey olmaz dedi tlf ettimde kanaman olursa haber ver dedi dün kırmızıya dönecek bi kahveydi bugün ise sarıya döncek gibi ayy sumru dua et bırakmasun bebişim beniii ya okulda bağırmak zorunda kalıom susun durun onfdan oluo galibaaa

sorma canım ya geçen hafta yeni aya girdik ya ben maaşları ayarladım kim ne kadar satış yaptı ne kadar alacak diye baya yoğundum girmedim

hoşgleldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın

sağolasın mehtabım bi sne gördün vallaa...
napıyım şükrü bende evdeyim işte,sabah yine çıkardım midemde şu günlerde savaşlar çıkıyor da :)

dualarim seninle canim benim. bebegin seni kolay kolay birakmaz merak etme. o sana daha neler cektirecek. mideni bulandiracak, yorgun hissetirecek, uykucu yapacak... oooo onun ne planlari var annesiyle birakir mi hic.
sen kiz mi erkek mi hissediyorsun? bence senin oglun olacak gibi. yani bana öyle geliyo

pis sumru gıcık sumru laelaelaelaelae alsanaalsanasmile

kaka reyyan sen beni ne dövüyon. bak sen benden büyüksün belki ama benim bebegimde seninkinden büyük. benim bebgimde senin bebgini döver haaa.. sonra sikayete gelme.. :mymeka:klava:alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile :umursamaz::dilcikar:

Son düzenleme:

ayy ben kız olmasını istiom ama hayırlı ve sağlıklı olması 1.tercihim

döverim tabi ...benim kuzum seninkini döver hiç öyle abla abi falan dinlemez haa..:mymeka:

ayy ben kız olmasını istiom ama hayırlı ve sağlıklı olması 1.tercihim

bende ilk baslarda kiz diyordum ama bilmiyorum simdi oglanda geciyor icimden. saglikli olsunda gerisi bos. eskiden sorardim hamilelere saglikli olsun kiz oglan fark etmez derlerdi bende kendi kenime derdim e tamamda insan kiz yada oglan istiyorum der yani diye. amagercektende öyleymis saglikli olsunda cinsiyeti hic fark etmez diyo insan

ayy canım k.rengi leke oluo bugün sarıya döncek gibi inş olmaz bi daha bebeğim beni korkutup duruo doğsun da sorarım hesabını

kucağına alınca herşeyi unutursun merak etme...sanki ben yaşadım da sana nasihat ediyom :))
yani öyleymişşş..
doğum sancısıymış yok ağrıla r kanamalar falan filan hepsini unuturmuş insan

kucağına alınca herşeyi unutursun merak etme...sanki ben yaşadım da sana nasihat ediyom :))
yani öyleymişşş..
doğum sancısıymış yok ağrıla r kanamalar falan filan hepsini unuturmuş insan

yok ben unutmucam bir bir sorcam kıs ben diom ki şmdi tek kanama olmasında valla çekerim herşeyi o zman da onlardn şikayet ederim de kesin dün az midem buluandı ha sürekli bişeyler yedim anca durdu akşam bulandı kıs zormuş oda

ay sorma ya o bulantilardan ne cektim. bazen yine oluyo ama cok nadir oluyo artik. mesela demin bi bulandi geri gecti hemen. kiz hele 7inci haftada cok kötüydüm birde grip oldum ikiside bitirdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…