Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşbulduk sumrucuğum burası bugün baya bi durgun didemde yok ebrarda hiç yok

didem daha demin vardi ya burdaydi ama onun bugün caliskanligi tutmus. biriken islerini hallediyor sanirim. ebrarida ben 2-3 gündür görmüyorum hic. nasilsin? sende yoktun ne zamandir. yada biz denk gelmedik

selam kızlar eflalim sıkma canını bazı dr böyle duyarsız oluyor maalesef ama özele gidince bi güzel ilgileniyorlarki anlatamam

bu arada ben de bugun adet senağlama oldum anlıcanız bu ayda gitti artık bi dahaki aya inş mehtapcım liste ne alemde değiştirirsin artık beni

Kızlar ben çıkıyorum sinirden başım ağrıdı hoşçakalın.

ya ben bugün cok cansizim. ay hafta cabuk gecti hep kosturmaca, ben bugün cuma saniyordum persembe oldugunu farkedince moralim bozuldu yaaaa.. aslinda icimden cok is yapmak geliyo yani aklima cok sey var yapilacak ama canim ayaga kalkmak bile istemiyor

kreemre allah hayırlısını versin canımm

kiz icin kararir :) anliyorum seni ama Allahtan gelen birsey o nezaman yazdiysa ozaman olur, elinden birsey gelmezki.

yaa orası öylede ne bileyim dinliyorum işte bu ay ümitliydim ovulasyon testi yapmıştım ona göre çalıştıydık niye olmadı acaba diye dükünüyorum

Mehtapcim listeyi yenilersen benim yeni tarihin 2 kasım canım haberin olsun
Kızlar ben çıkıyorum kaç gündür temizlik yapmıyordum bugün bi dip köşe giricem hadi size iyi sohbetler bayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…