Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay sorma ya o bulantilardan ne cektim. bazen yine oluyo ama cok nadir oluyo artik. mesela demin bi bulandi geri gecti hemen. kiz hele 7inci haftada cok kötüydüm birde grip oldum ikiside bitirdi beni

tatlım bulantı birden mi olur akşam birden olduydu da şimdi bişey yok

yaa orası öylede ne bileyim dinliyorum işte bu ay ümitliydim ovulasyon testi yapmıştım ona göre çalıştıydık niye olmadı acaba diye dükünüyorum

keremre merhaba,
şu ovülosyın testini nasıl yapıyorsun. Eczaneden almıştım 2 tane var içinde bir türlü anlayıp da yapamadım bana anlatırmısın? Çatlamayı mı gösteriyor o yumurtlamayı mı?

Sumru bana da senin kızın olacak gibi geliyo nedense:) :hulya:

Çok tatlısınız yaaa içinizdeki bebişler hayat enerjisi vermiş size:) Darısı başımıza:):teytey:

tatlım bulantı birden mi olur akşam birden olduydu da şimdi bişey yok

benim sabahtan basliyordu. gece yatarken yemek yesemde sabah midem resmen kaziliyordu okadar acikiyordumki. ama aklima yemek gelincede midem bulaniyordu. sabahlari oluyordu benim cogunlukla. birde tatli birsey yiyince, aklima kizartma türü seyler gelince falan benim midem bulaniyordu. simdi geciyo iste arada bi aklima birsey geliyo midem bulaniyor ama cok nadir oluyo iste

ii ya geçsin gelmesinn

Çok tatlısınız yaaa içinizdeki bebişler hayat enerjisi vermiş size:) Darısı başımıza:):teytey:

kiz bu bebisler biz bitiriyo inanki. normalde ben 5saat uykuyla bile ise gelsem birseycigim olmazdi eskiden. simdiyse 7 bucuk saat uyudum ayakta uyucam nerdeyse

ii ya geçsin gelmesinn

evet rahatladim valla. ama yiyebilyiorum diye bazen cok kaciriyorum, zaten cok cabuk acikmaya basladim ben. dikat etmem lazim. insallah sende kolay atlatirsin.

kizlar ben ögle arasina cikiyorum. 1 saate kadar gelirim. öpyürum sizi

kiz bu bebisler biz bitiriyo inanki. normalde ben 5saat uykuyla bile ise gelsem birseycigim olmazdi eskiden. simdiyse 7 bucuk saat uyudum ayakta uyucam nerdeyse

Olsun annesi onların size verdiği rahatsızlıklar varlıklarının belirtisi hep var olsunlar da biz anneleri olarak çekelim sıkıntılarını Rabbim bi zeval vermesin inşallah. Bundan sonra hamileliğiniz su gibi geçsin bi çırpıda doğurun inşallah:) Bizde teyzoş olalım:)

ohoooo daha duuur sen daha yeni başlıyon bulantılara..inşaalah sneinki kolay geçer okulda falan zor olur valaa
Hoş geldin canım:)

hoşbulduk geç d eolsa...

benim bulantılar gün içinde hiç geçmiyor sabah akşam bulantılarla yaşıyom artık..kepeklim hoşgeldin canımcım nasılsın

ohoooo daha duuur sen daha yeni başlıyon bulantılara..inşaalah sneinki kolay geçer okulda falan zor olur valaa

hoşbulduk geç d eolsa...

bende çocukların üstüne kusarrrrrrrımmmmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

amin canımmmmmm allah herkese en kısa zamanda nasip etsin inş

hoşbulduk geç d eolsa...

Çok kalabalığız ve ben aranızda yeniyim yetişmem zor oluyo:) Bide takip edemiyorum kim hamile kim değil kim adet bekliyo kim bebek:) Geçmişi okuyorum sürekli ama yinede kafam almıyoklava:

BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
İNTERNET BAĞLANTIM GİDİP GELİYO O YÜZDEN GİREMİYORUM YA SİNİR BASTI
BU ARADA BENİM BEBİŞİM İKİNİZİNKİNİDE DÖVER REYANNN CE SUMRU :ecrin_bebek:

BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
İNTERNET BAĞLANTIM GİDİP GELİYO O YÜZDEN GİREMİYORUM YA SİNİR BASTI
BU ARADA BENİM BEBİŞİM İKİNİZİNKİNİDE DÖVER REYANNN CE SUMRU :ecrin_bebek:

hayırrrrrrr benimki döver hepiniziiiinkini hoşgeldin

Çok kalabalığız ve ben aranızda yeniyim yetişmem zor oluyo:) Bide takip edemiyorum kim hamile kim değil kim adet bekliyo kim bebek:) Geçmişi okuyorum sürekli ama yinede kafam almıyoklava:

tatlım alttaki çizelgelere bak daha kolay takip edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…