ay sorma ya o bulantilardan ne cektim. bazen yine oluyo ama cok nadir oluyo artik. mesela demin bi bulandi geri gecti hemen. kiz hele 7inci haftada cok kötüydüm birde grip oldum ikiside bitirdi beni
yaa orası öylede ne bileyim dinliyorum işte bu ay ümitliydim ovulasyon testi yapmıştım ona göre çalıştıydık niye olmadı acaba diye dükünüyorum
Evet canım dün gittim bugünde klomene başladim inşallah işe yararda bende hamile kalırım bu ay
milletin canı sıkkın bi hoşgeldin diyen bile yok...lmaz: kınadım hepinizi
dualarim seninle canim benim. bebegin seni kolay kolay birakmaz merak etme. o sana daha neler cektirecek. mideni bulandiracak, yorgun hissetirecek, uykucu yapacak... oooo onun ne planlari var annesiyle birakir mi hic.
sen kiz mi erkek mi hissediyorsun? bence senin oglun olacak gibi. yani bana öyle geliyo
kaka reyyan sen beni ne dövüyon. bak sen benden büyüksün belki ama benim bebegimde seninkinden büyük. benim bebgimde senin bebgini döver haaa.. sonra sikayete gelme.. :mymeka:klava:alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile :umursamaz::dilcikar:
tatlım bulantı birden mi olur akşam birden olduydu da şimdi bişey yok
benim sabahtan basliyordu. gece yatarken yemek yesemde sabah midem resmen kaziliyordu okadar acikiyordumki. ama aklima yemek gelincede midem bulaniyordu. sabahlari oluyordu benim cogunlukla. birde tatli birsey yiyince, aklima kizartma türü seyler gelince falan benim midem bulaniyordu. simdi geciyo iste arada bi aklima birsey geliyo midem bulaniyor ama cok nadir oluyo iste
Çok tatlısınız yaaa içinizdeki bebişler hayat enerjisi vermiş size:) Darısı başımıza:):teytey:
ii ya geçsin gelmesinn
kiz bu bebisler biz bitiriyo inanki. normalde ben 5saat uykuyla bile ise gelsem birseycigim olmazdi eskiden. simdiyse 7 bucuk saat uyudum ayakta uyucam nerdeyse
ohoooo daha duuur sen daha yeni başlıyon bulantılara..inşaalah sneinki kolay geçer okulda falan zor olur valaayok ben unutmucam bir bir sorcam kıs ben diom ki şmdi tek kanama olmasında valla çekerim herşeyi o zman da onlardn şikayet ederim de kesin dün az midem buluandı ha sürekli bişeyler yedim anca durdu akşam bulandı kıs zormuş oda
Hoş geldin canım:)
ohoooo daha duuur sen daha yeni başlıyon bulantılara..inşaalah sneinki kolay geçer okulda falan zor olur valaa
hoşbulduk geç d eolsa...
Olsun annesi onların size verdiği rahatsızlıklar varlıklarının belirtisi hep var olsunlar da biz anneleri olarak çekelim sıkıntılarını Rabbim bi zeval vermesin inşallah. Bundan sonra hamileliğiniz su gibi geçsin bi çırpıda doğurun inşallah:)Bizde teyzoş olalım:)
ohoooo daha duuur sen daha yeni başlıyon bulantılara..inşaalah sneinki kolay geçer okulda falan zor olur valaa
hoşbulduk geç d eolsa...
BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
İNTERNET BAĞLANTIM GİDİP GELİYO O YÜZDEN GİREMİYORUM YA SİNİR BASTI
BU ARADA BENİM BEBİŞİM İKİNİZİNKİNİDE DÖVER REYANNN CE SUMRU :ecrin_bebek:
Çok kalabalığız ve ben aranızda yeniyim yetişmem zor oluyo:) Bide takip edemiyorum kim hamile kim değil kim adet bekliyo kim bebek:) Geçmişi okuyorum sürekli ama yinede kafam almıyoklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?