canım küsme gördüğün gibi beklenen adet tarihini yazıyoruz sende ver yazayım hiç sorun değil şekerim
tamam canım seninkinide yazacağım inşallah güzel haberlerini alırız
bende bebek istiyorummmmmm
evlendigimizden beri en çok istedigim şey bulaşık makinası o zamanlar sıkışıktık dedim ya alamadım şimdi almak istiyorum çok gereksizmiş lazım degilmiş 2 kişiymişiz bir sürü bahane ya sen kredi kartını ver ben kendim ödicem. şimdi lazım degil belki ama yarın çoluk çocuk olur ben çalışamam tek sen çalışırsın o zman istesekte almayız. şimdi alalım diyorum yine yok diyor. her gün ben yıkıyorum bulaşıklaru tabi umrunda degil çalışan bir kadına bulaşık makinası lazım ama alıcam eninde sonun da alıcam olmadı senet yapıcam oda görecek gününü. kendi isteklerine biz itiraz etmiyoruz ama. tek derdim bana bulaşmasın ne isterse yapsın umurumda degil.[/QUOTE .!.:banda diyordu önceden makinayi cok kullanma. cok su harciyo elektrik gidiyo falan diye. e bulasik yikiyordum iki kiside olsa 2 tencere batiyo 5kisi olsanda, ozamanda benimle hic vakit gecimiyon diye mizmizlanirdi. bi aksam bulasik yikmayim sabah yikicam diye birakayim, bi bulasigida yikayamadin, ben erkek basimda iki kisinin bulasigi ne ki yikarim diyo. valla hamile kaldigimdan beri atiyorum bulasiklari makinaya. napim zaten uykum oluyo hep birse onunla ugrasamam
bende bebek istiyorummmmmm
iyim ablam ya. nolsun yuvarlanip gidiyoruz. didemde sinri oluyo baglanamiyo diye. biliyormusu abla artik benimde göbüsüm biraz cikmaya basladi belli yani. kardesim dün diyoki abla sen cok zayiftin nasil cikmis karnin öyle diyo. kiloma bakmadim ama belli yani.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
mrbb kıslarrrr benim lekem bitti sarıya döndü haber vereyim dedim şimdi kahvaltı yapıp okula gitcemmm
merhaba herkese nasılsınız
Merhaba canlarım ne var ne yok nasılsınız bir gelişme varmı
Hoşgeldin canım nasılsın bakem
mrbb kıslarrrr benim lekem bitti sarıya döndü haber vereyim dedim şimdi kahvaltı yapıp okula gitcemmm
hoşbuldum canmmmm iyiyim sen nasılsın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
offfffffffffffffff ya bende özledim sizi bende sohbet etmek istiyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?