Hoşgeldin canım benim nasılsın bakim bebek nasıl
kızlar kendinizden bahsedermisinizz
ben idil 33 yasındayım bir oğlusum var 9.5 yasında ev hanımıyım en büyük zevkim örgü örmek ahşap boyama kurdela nakısı yeni ögrendim azcık acemiyim ama gayretliyim ya
2 bebek isiyoruz rabbim verirse:Saruboceq::teytey:
hoşbuldum canım kahvaltıdan kalktım şimdi zaten pek yiyemedimde,iyi işte teyzesi naapsın annnesinin içinde gurul gurul yapıyo gaz yapıyosen nasıslın
insallah Allahim gönlüne göre verir. ben 21yasindayim almanyada yasiyorum. 2senelik evliyim. grafikerim ve 11haftalik hamileyim :)
ayyy idil kardeş yaaa hoşgeldin aramıza...ne güzel örgü örnekleirndne bizede verirsin yardımcı olursun artık dimi yaa...malum çok ihtiyacımız var artık şimdiden sonra
e kızlar ben geldim niye susutunuz yaaa..sumruuu dideeemm fatmaaa zkoll nasılsınız cnalarrr
e kızlar ben geldim niye susutunuz yaaa..sumruuu dideeemm fatmaaa zkoll nasılsınız cnalarrr
kızlar ben okula gidiyorum oğluşla dönünce gelirim sohbete
kızlar kendinizden bahsedermisinizz
ben idil 33 yasındayım bir oğlusum var 9.5 yasında ev hanımıyım en büyük zevkim örgü örmek ahşap boyama kurdela nakısı yeni ögrendim azcık acemiyim ama gayretliyim ya
2 bebek isiyoruz rabbim verirse:Saruboceq::teytey:
rabbim sanada hayırlı evlatlar nasib etsin canım.gece rüyamda bebişimi gördüm kızmış,seviyorduk eşimle oynuyorduk onunla,emzirdim bile hatta..hb canım tabi elimden geldiğince tarif ederim:teytey:
canim hosgeldin. iyim ben biliyormusun bulantiyla beraber gazda azaliyo ya. bende nerdeyse ikiside hic kalmadi sayilir. yani seninde az kaldi 11inci haftaya. ama simdide ne yesem bogazimda böyle bi eksime oluyo ya. göbüsümde baya cikmis :)
sağolasın canım,iyi elhamdülillah bebeğim.göbüşüm vardı zaten iyice çıkıyor artık,ama kilomu sorsan 2 buçuk kilo vermişim..nasıl oluyor bu iş pek anlamadım ya neyse :)selam cnaım sanaada hayrılı cumalar nasılsın bebişin nasıl canım bende epeydir girmeiyodum canım memleketteydim yeni döndüm annem ve babam var bende yarın dönüyolar.
kızlar ben okula gidiyorum oğluşla dönünce gelirim sohbete[/QUOTtamam cnaım gel hadi bkeliyoruz
İyiyim canım sağol sen nasılsın bebiiş nasıl?
ikimiz de iyiyiz çok şükür bulantılarla da olsa şükür yaşıyoruz yaa ona şükrediyorum :))
rabbim sanada hayırlı evlatlar nasib etsin canım.gece rüyamda bebişimi gördüm kızmış,seviyorduk eşimle oynuyorduk onunla,emzirdim bile hatta..
ay battaniye konusu geçmiş ya bizim arkadaşlarda memleekett e ama bi battaniye modeli var herkes ondan yapıyor çok harika yaa,bayılıyorum...
maşaallah ne güzel canım ya bende şöyle bi duüşünüyom da ilk zmnalar kadar değilim yine ALLAHA şükür yaa,inşaalah 2 haftaya biter bu zorluklar.o ekşime bende de oluyor cnaım
herkese merhabaaa bende geldimm kızzllaarr nasılsınızz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?