sağolasın canım,iyi elhamdülillah bebeğim.göbüşüm vardı zaten iyice çıkıyor artık,ama kilomu sorsan 2 buçuk kilo vermişim..nasıl oluyor bu iş pek anlamadım ya neyse :)
kızlar ben okula gidiyorum oğluşla dönünce gelirim sohbete[/QUOTtamam cnaım gel hadi bkeliyoruz
ikimiz de iyiyiz çok şükür bulantılarla da olsa şükür yaşıyoruz yaa ona şükrediyorum :))
canım allah tamamına erdirsin . hani ben geçen ay tset yapmıştım adete 3 gün kala silik çıkmşıştıya bende kendiömi o kadar kaptırdımki anlatamam ama malesef bebiş yokmuş. nasip artık. bi daha kendimi okadar heveslendirmeyecem.
merhaba reyyancım sanada hayırlı cumalar canım iyiyim çok şükür aslında pek iyiy değilim grip oldum sanıyodum bir haftadır çekiyorum bugün doktora gittim sinüzit olmuşumopuyorumnanaktan hoşgeldin canııııım nasılsın biz iyiyiz çok şükür hayırlı cumalar ...
ya kim örgü biliyor? ip nasil bi ip olmali? idilin sitesindeki seyler cok hosuma gitti. bende yapmak istyiorum. hele su minik minik patikler yerim yerim
hayırlıs canım yaa,kendini çok kaptırmamak lazım,benim öyle oldu hepher ay beklerdim yok,ramazanda çok iş yapmadık diye ümidim yoktu hiç,beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim işte.sağolasın canım,iyi elhamdülillah bebeğim.göbüşüm vardı zaten iyice çıkıyor artık,ama kilomu sorsan 2 buçuk kilo vermişim..nasıl oluyor bu iş pek anlamadım ya neyse :)
canım allah tamamına erdirsin . hani ben geçen ay tset yapmıştım adete 3 gün kala silik çıkmşıştıya bende kendiömi o kadar kaptırdımki anlatamam ama malesef bebiş yokmuş. nasip artık. bi daha kendimi okadar heveslendirmeyecem.
merhaba reyyancım sanada hayırlı cumalar canım iyiyim çok şükür aslında pek iyiy değilim grip oldum sanıyodum bir haftadır çekiyorum bugün doktora gittim sinüzit olmuşum(( mecburen ilaç kullanıyorum doktoruma da sordum canım çok sıkkın o yüzden
yapma yaa çok geçmi olsun canım benim,zararlı değilmi ya ilaç..neyse sen stres yapmamamya çalış üzülmesin yiğenimm
ya ben birz biliyorum sadece,ama bir gösteren olsa yaparım yani,onun siresi mi var yaa,versene linkini geçmişe bakmadım
kızlar ben geldim ama yine bağlantı kötü
slm kızlar bende geldim yeni üye değilim ama 2 bebeği istiyoruz bizde bende katılabilirmiyimmmmm
kiz hosgeldin. insallah gitmez yine baglantin ya.
kızlar ben geldim ama yine bağlantı kötü
canım hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl her şey yolunda mı
inşallah tatlımmm
ben bitane düz beyaz battaniye istiyorum ilk doğduğunda kullanmak için annesinin yaptığını örtüym kuzumun üzerine ilk bi tane gördüm sitede ama bilmiyorum karar veremedim daha
bebişim iyi sanırım teyzesi salı günü görmeye gidicez şimdilik bi sorun yok gibi bulantım filanda kalmadı fazla
sen nasılsın tatlım
ya kim örgü biliyor? ip nasil bi ip olmali? idilin sitesindeki seyler cok hosuma gitti. bende yapmak istyiorum. hele su minik minik patikler yerim yerim
Selam kızlar ben geldim.
Bende sıyırdımmı ne bulduğum bütün bebiş kıyafetlerini alıyorum eşim kızıyo ama olsun benim çok hoşuma gidiyo benim olmazsa toplayıp birinize kargolarım artıkın:)sempatiksalakcinni:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?