Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay didem bende beğenmiştim onu ben bitane ördümde beyaz istiyorum birde üstüne renk renk çiçek işliycem
harikasın tatlım valla daha ben bi çöp almadım çocuğuma sen şimdiden düzmüşsün ceyizi inşallah gelirde giyer onları
benim beğendiğim battaniye bu kızlar sizce nasıl Eki Görüntüle 56105
bana cevap vermicekmişsiniz ama yaaa(
güzel değilmi bende kız olursa renk renk çiçekler erkek olursa balık filan yaparım diyorum iyi olur değilmi başlıymmı buna napıym
tırtıklı kurabiyenin sitesine bakamadım malum net yavaş
Aaaayyyyyy çoook güzel bayıldım annesi bebişin içinde çok güzel görünecek hayal edebiliyorum. Ben örgü bilmiyorumŞiş tutmayı bile beceremedim
ama hamiş kalayım öğrenecem bende örecem bebişime güzel şeyler:)
Sorma teyzesi bebişime tulumlar aldım önlükler aldım şapka aldım bale papucu bile aldım eşim diyo ki kendindende çok eminsin kesin kız olacak gibi düzüyorsun ceyizi diye:) Ama NAZ kızım olacak diye hayal ediyorum ben:)![]()
selam arkadaşlar nasılsınız benim dün adet günümdü olmadım bugünde bu saate kadar bişey yok dünden beri ateşimi ölçüyorum 36,4 falan sadece belimde adet olucakmışım gibi ağrı var 2 gündür bide dün adet olucakmış gibi kasıklarımda ağrı vardı bugün sadece bel ağrım var yaa siz ce ne yapmalıyım bi türlü cesaret edemiyorum test yapmaya yine hüsrana uğramamak için yardım edin banaaa lütfeeen
bana cevap vermicekmişsiniz ama yaaa(
Canım bence başla hem kolay hem çok şeker :hulya:
huu huu..
ben tahlılden geldim..sonrada yemek yedim ancak gelebıldım..
napıosunuz ..orguye girişmişsiniz..
Merhaba, ben yeni üyeyim. öğlen kan örneği verdim. Akşam 4 de sonucu almaya gidicem. dualarınızı esirgemeyin lütfen
huu huu..
ben tahlılden geldim..sonrada yemek yedim ancak gelebıldım..
napıosunuz ..orguye girişmişsiniz..
Merhaba, ben yeni üyeyim. öğlen kan örneği verdim. Akşam 4 de sonucu almaya gidicem. dualarınızı esirgemeyin lütfen