Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Esracım benim ismim canım kullanamıyorum kızlarda merak etti özelden göndermeye çalışıyouz

kadın lardaki o hormon mu yükseliyo ne ço kbile istiyormuşun yani
bu son cümleyi sen kendi adına ayzdın dimi?alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

hayırrrr cicimmmmmmmmmmmmmmm nette okuduuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyy :dilcikar: adımı şeye çıkardınız hhaaa

[/B] bu son cümleyi sen kendi adına ayzdın dimi?alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırrrr cicimmmmmmmmmmmmmmm nette okuduuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyy :dilcikar: adımı şeye çıkardınız hhaaa[/QUOTE]

Hani böle senle çok alakalı bi cümle olunca soriyim dedim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Tamam mı arkadaşlar görenler görmeyenler egöndersin bi zahmet eşim gelir şimdi isimimi beğenenlere teşekkür ederim ben çok seviyorum sağolsun babacığım koymuş

Gelsene gelsene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kiz sen reyyanla ugrasicana biraz reyyandan ders alsana. adami aksam küstürmüssün zaten. kiz hamile kalabilecegin haftan senin. asil sen anlatmaliydin simdi kaydirigubbakcemile3 ama zeynep sana ders verdi zaten demi sag gösterip sol vurcan sen kaydirigubbakcemile3

Lucky bekle canım birazdan gelir.

Ay pek gizemli oldum yav

azcık naz yapcam kocişe daha ateşli oluyo öle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

reyyannn kızzz yiirim benseni kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Heheh ben o konuda uzmanım maşallah libido tavan benim:) hahahhah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…