bu son cümleyi sen kendi adına ayzdın dimi?alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]kadın lardaki o hormon mu yükseliyo ne ço kbile istiyormuşun yani
luckyyyyyyyyy karışma kız zeynebime
enson bana gönderiyonuz dimi küstüm işteeeeeeeeeeeeeeeee
Ay tamam ben sumruya gönderdim zeynepde reyyana göndermiş didemede biriiniz gönderin lucky sana gelmedimi
Esracım benim ismim canım kullanamıyorum kızlarda merak etti özelden göndermeye çalışıyouz
ya bana niye kimse yollamıyooooooooooklava:
Yaaa kızlar ne gönderiyorsunuz merak ettim valla yaa biri banada anlatsa
[/B] bu son cümleyi sen kendi adına ayzdın dimi?alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
600 saniye bekliy
Gelsene gelsene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Esracım benim ismim canım kullanamıyorum kızlarda merak etti özelden göndermeye çalışıyouz
kızlarrrrr ben kaçtım iyi akşamlar öpüyorum hepinizi
kızlarrrrr ben kaçtım iyi akşamlar öpüyorum hepinizi
kiz sen reyyanla ugrasicana biraz reyyandan ders alsana. adami aksam küstürmüssün zaten. kiz hamile kalabilecegin haftan senin. asil sen anlatmaliydin simdi kaydirigubbakcemile3 ama zeynep sana ders verdi zaten demi sag gösterip sol vurcan sen kaydirigubbakcemile3
kiz sen reyyanla ugrasicana biraz reyyandan ders alsana. adami aksam küstürmüssün zaten. kiz hamile kalabilecegin haftan senin. asil sen anlatmaliydin simdi kaydirigubbakcemile3 ama zeynep sana ders verdi zaten demi sag gösterip sol vurcan sen kaydirigubbakcemile3
azcık naz yapcam kocişe daha ateşli oluyo öle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
reyyannn kızzz yiirim benseni kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?