Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ay pek gizemli oldum yav

Şokk şok şokkk...Gündemin en sıcak en taze haberi... eflalim gerçek ismini açıklıyorr.merak edenler... azzzz sonraaaa puhahahahkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Lucky gönderdim canım sende esraya gönder oh be bitti.

Kızlar hadi ben kaçar.

Güle güle git cnm benim.kaydirigubbakcemile3 tüh zkolda yalnız kalcak şimdi vahh vahhh :hulya::hulya:

Baaaak vermem kızımı saana ayrıca ismim zeynep istersen ismimle hitap edebilirsin yetişemiyom hızınıza kızlaaaaaaar:)

hayırrrr cicimmmmmmmmmmmmmmm nette okuduuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyy :dilcikar: adımı şeye çıkardınız hhaaa

Hani böle senle çok alakalı bi cümle olunca soriyim dedim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

bi daha bu konuyla ilgili hakkımda konuşulmasını istemiyorum...
şakanızı sonr ayapın başkalarına olurmu canım

Ney süper kız lucky?

Hani böle senle çok alakalı bi cümle olunca soriyim dedim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bi daha bu konuyla ilgili hakkımda konuşulmasını istemiyorum...
şakanızı sonr ayapın başkalarına olurmu canım[/QUOTE]

tamam cnm bilmiyorumkismile:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

EFLAAAAL bi dk yaaa bu senin kendi ismin mi yoksa bebeğine düşündüğünüz isim mi bu kafam karıştı şimdi.ama hoşş muş canım hayırlı olur inşaalah

Reyyanım niye kızdın canım biz burda herşeyi konuşuyoruz kimsenin tuhafına gitmediki

Kendi ismim canım özelden gelen ama varya kız ismi bulamıyoruz eşim kızınada koyalımdiyor :)

herneyse artık ama dalgaya alınması hoşuma gitmiyor artık.konuşulmasın lütfen şaka yapıcam takılıyom derken kalp kırılıyor farkında olmadan

Canım benim sen nasıl istersen ammaburda kimse kimseyi kırmak istemez hem bişey diyimmi herksin söylemeye cesaret edemediği bişeyi söylemelerini sağladın herkes dertliymiş güzelim bende dahil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…