varrrrr hemde çok ben pek zevk almadım desem kocişte öyle sanırım
Bak gene benle uğraşıyo kız git işim var yazdıklarınızı da merak ediyorum zaten bu arada eflalim ismin çok güxelmiş Allah isminle güzel yaşatsın seni:)
kiz banada yazsana.
sey yaparken iste reyyan yaaaaa... :)
didem hamile kaldigindan beri ilk oldugundan insan biraz tedirgin oluyo. yani yanlis hareket mi ediyorum, birsey olur mu düsüncesi oluyo ister istemez.
gecenkinde mesela öyle düsünmedim ve cok daha güzeldi...
Reyyan sende sumruya sumru sende dideme tamammı canlarım?
Zeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeppppppppppppppppp
anladım kız seni ne diyecek diye dedim :)
valla canım ilk zmanlar ben yasaklamıştım eşime garip gelirdi hep,ama dr yok bişey olmaz dedi,ondna sonra eşime dedim ki bana bırak bende yavaş yavaş alışmam lazım bebeğe dedim,o da hiç yaklaşmadı bi daha sonra ilki biraz korkutmuştu benim tedirginlikle yaklaşmıştık birbirimize,sonradan normale döndü herşey,valla nette de okuyom ilk zamnalar korkudan olmaması oluyormuş genelinde sonradan kadın lardaki o hormon mu yükseliyo ne ço kbile istiyormuşun yani
anladım kız seni ne diyecek diye dedim :)
valla canım ilk zmanlar ben yasaklamıştım eşime garip gelirdi hep,ama dr yok bişey olmaz dedi,ondna sonra eşime dedim ki bana bırak bende yavaş yavaş alışmam lazım bebeğe dedim,o da hiç yaklaşmadı bi daha sonra ilki biraz korkutmuştu benim tedirginlikle yaklaşmıştık birbirimize,sonradan normale döndü herşey,valla nette de okuyom ilk zamnalar korkudan olmaması oluyormuş genelinde sonradan kadın lardaki o hormon mu yükseliyo ne ço kbile istiyormuşun yani
luckyyyyyyyyy karışma kız zeynebime
enson bana gönderiyonuz dimi küstüm işteeeeeeeeeeeeeeeee
Gönderdim sende Sumruya göndersene denedim gitmedi herhal onaaa
Canım hayırdir yaaa ne gönderiyorsunuz ben yemek yapıyordum konuya yabancı kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?