Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

inşallah hamilesindir canım benimmmmm ama evde test yapıp moralini bozma olurmu...
bebiş iyi sanırım teyzesi onun yeri rahat bugün biraz sancım var ama alıştım artık bu sancılara sancılanmayınca garip hissediyorum kendimi kızlar ya benim göbüş iyice büyüdü offf

safol didemcim. kizlar dün yeni evimizde ilk gecemizdi yere yataklari attil öyle yattik. eh birazcikta kutlama yaptik artik :kedi:

günaydın kızlar geçmiş okumaktan anca gelebildim eeee görüşmeyeli nasılsınız ebrar canım hoşgeldin bebişin nasıl

Aman ne güzel kız boşver hamileliğin tadını çıkar aldığın kiloları sev bebiş getircek o sana:)

slm kızlaaaar. hepinize huzurlu, mutlu sağlıklı bir gün diliyorum. nasılsınız?

benimde yavas yavas göbüs cikiyo. ama bulanti bitti ya yiyorumda baya ondanmidir bebistenmi bilmiyorum. 1,5 kilo falan almisim galiba

sende hoşgeldin afr cim
iyiyiz çok şükür bebişte iyi allaha şükür haftasonu kontrole gidecez
sen nasılsın canım

şüpheci hoşgeldin canım

didemcim evet şükür azaldı bulantı ay inş. benimde biter senin gibi yaa
kız hiç sorma benim göbişte çıkıyor sanırım
kotlarımı giyemiyorum artık sıkmaya başladı yaa

zkol canım sen ne kadralık evli idin inş. bu ayda biz mutlu haberi veririz kız senin oglun benim kızım olsun sonra belki dünür oluruz kaydirigubbakcemile3

afrcim 7+5 oldu
ya kızlarr bişey diyecem ben ayın 1 inde doktora gitmiştim kalp atışlarını duyduk çok şükür
ve o zaman doktor bana 7 haftalık dedi
çok şaşırdım kafam bayağa karıştı açıkcası

zkol canım sen ne kadralık evli idin inş. bu ayda biz mutlu haberi veririz kız senin oglun benim kızım olsun sonra belki dünür oluruz kaydirigubbakcemile3

Canım sağlıklı sıhatli olsunlar da inşallah:) Bu arada adım Zeynep:) Ben 2 yıldır evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz pkoluyum olmadı şimdiye kadar çokda üstüne düşmedik açıkcası şimdi tedavi görüyorum canım klomenle yumoşum oluştu ve çatladı o hafta biraz çalıştık bakalım işte nasip bu ay olur inşallah 19'u adet günüm :)
Sen ne alemdesin anlatsana biraz?

benim kotlarim asagiya kayiyor hep göbüsümün altina geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…