Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay bende yaaa. millet anlatiyo 5bucukta kalkiyorum, 6da kalkiyorum hazirlaniyorum falan diye. ben 7bucukta ise basliyorum. valla bugün 7de uyandim. 15dakikada hazirlandim. 10 dakikadada ise geldim. zaten aksamdan cikartmistim esyalarimi daginikya ev. saclarimida topladim oh 5 dakika erken bile geldim :)

bana göre senin buzluk hiç boş değil benim için cevher var içinde :)

Bence sen bi gün bana gel de buzluğu deşirelim senle:) Ben eskiden börekler, sarmalar, mantılar atardım dolaba şimdi sadece sebze ve meyve dondurdum annem gelsin faliyetlerim devam edecek:)

Maalesef Et ve etli yemekler sebze ve kahvaltı yemez

ay zeynep seninkide mi et obur ya. bende hic sevmem et yemekleri yapmasini yemesinide fazla sevmem. o bana ot obur der ben ona et obur. gecen kurufasulye yapim dedim. ozaman bulantim vardi etide sevmyiorumya etsiz olsun dedim. dedi ben yememkiiiii. dedim iyi git et et kendine göre. gitti aldi hazirladi bende sadece pisirmesi kaldi. o öyle yedi ben etsiz. her yemekte et arar. makarnayi ben domates sosu yaparim o kiymali sos ister. öyle benimkide iste.
kiz annene de de icli köfte yapsin sana..

Bence sen bi gün bana gel de buzluğu deşirelim senle:) Ben eskiden börekler, sarmalar, mantılar atardım dolaba şimdi sadece sebze ve meyve dondurdum annem gelsin faliyetlerim devam edecek:)

olarrrrrrrrr çok uzakta değilsin ben bi ara geliym sana

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar acil yardım:) Bacılarım benim bel kasık ve gögüs arılarım devam etmekte aynı zamanda da çok beyaz akıntım geliyo o neden olur? HAmile bayanlar sizdede bu dönemde öle şeyler oluyomuydu? Biliyonuz adetime 8-9 gün falan var:)

kizlar ya anneler neden böyle hamaret? bizde mi öyle olacaz acaba? benimde annem dolaba manti, sarma, herbirsey bulundurur aniden misafir falan gelir diye. kadin hic bos durmuyo.

Hıııım bak onun içinde süper bir önerim var teyzem o konuda uzmandır gelin size içli köfte ikram edelim:) Bu arada canı çekenler için söylüyorum büyük marketlerde dondurulmuş içili köfte satılıyor hemide çok lezzetli:)

tatlım bunlar gebelik işarteide ama enfeksyon veya soğuk algınlığından da olabilir yani kesin bişey diyemem ama inşallah bebiştendir

bende bir iki haftadir akinti oluyor öyle beyaz iste. belim önceye göre daha cabuk agriyor.
iste hamile kaldgim ay benim arada bi saplanip gecerdi öyle agri. adet günümden 3gün öncede dedim ha simdi adetim oldu baktim birsey yok. 10 dakika sonrada agri yok. adetimde gecikince benim icin kesindi hamile oldugum.

Sorma canım bazen der aaa etli değil bu yemek die ananın evinde de etli yapıyolar diyesim geliyo:)

kiz sen cok acayipsin ha. dondurulmus ürünleri yakindan takip ediyorsun galiba :) ben sansliyim annemden istiyorum öyle zor seyleri. kendimde yaparimda kim ugrasacak. simdi hic öyle zor yemekler yapmiyorum. ama söz verdim esime dogumdan sonra evde olucamya, güzel güzel yemekler yapicam sana dedim, etli etli :)

Sorma canım bazen der aaa etli değil bu yemek die ananın evinde de etli yapıyolar diyesim geliyo:)

benimki bişey beğenmezse git anan yapsın diyorum yada ananın evi daha iyiydi ya beğenmiyosan ahanda kapı diyorum susuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…