zeyno ne yer senin kocan bunları yemezse..hep sulu yemek mı olacak..
Bende bendeee:)
ya ben yine grip oluom yaa gidiim de yemek yapıım bari acıktı yavrummm yarın görüşeriss
sumrucum annemler ankaradalar.biz istanbuldayız..haftasonu bizi gormeye gelıyorlar..
bana göre senin buzluk hiç boş değil benim için cevher var içinde :)
zeynep allah yardımcın olsun canım işin zor
MaalesefEt ve etli yemekler sebze ve kahvaltı yemez
Bence sen bi gün bana gel de buzluğu deşirelim senle:) Ben eskiden börekler, sarmalar, mantılar atardım dolaba şimdi sadece sebze ve meyve dondurdum annem gelsin faliyetlerim devam edecek:)
Bence sen bi gün bana gel de buzluğu deşirelim senle:) Ben eskiden börekler, sarmalar, mantılar atardım dolaba şimdi sadece sebze ve meyve dondurdum annem gelsin faliyetlerim devam edecek:)
ay zeynep seninkide mi et obur ya. bende hic sevmem et yemekleri yapmasini yemesinide fazla sevmem. o bana ot obur der ben ona et obur. gecen kurufasulye yapim dedim. ozaman bulantim vardi etide sevmyiorumya etsiz olsun dedim. dedi ben yememkiiiii. dedim iyi git et et kendine göre. gitti aldi hazirladi bende sadece pisirmesi kaldi. o öyle yedi ben etsiz. her yemekte et arar. makarnayi ben domates sosu yaparim o kiymali sos ister. öyle benimkide iste.
kiz annene de de icli köfte yapsin sana..
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar acil yardım:) Bacılarım benim bel kasık ve gögüs arılarım devam etmekte aynı zamanda da çok beyaz akıntım geliyo o neden olur? HAmile bayanlar sizdede bu dönemde öle şeyler oluyomuydu? Biliyonuz adetime 8-9 gün falan var:)
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar acil yardım:) Bacılarım benim bel kasık ve gögüs arılarım devam etmekte aynı zamanda da çok beyaz akıntım geliyo o neden olur? HAmile bayanlar sizdede bu dönemde öle şeyler oluyomuydu? Biliyonuz adetime 8-9 gün falan var:)
ay zeynep seninkide mi et obur ya. bende hic sevmem et yemekleri yapmasini yemesinide fazla sevmem. o bana ot obur der ben ona et obur. gecen kurufasulye yapim dedim. ozaman bulantim vardi etide sevmyiorumya etsiz olsun dedim. dedi ben yememkiiiii. dedim iyi git et et kendine göre. gitti aldi hazirladi bende sadece pisirmesi kaldi. o öyle yedi ben etsiz. her yemekte et arar. makarnayi ben domates sosu yaparim o kiymali sos ister. öyle benimkide iste.
kiz annene de de icli köfte yapsin sana..
Hıııım bak onun içinde süper bir önerim var teyzem o konuda uzmandır gelin size içli köfte ikram edelim:) Bu arada canı çekenler için söylüyorum büyük marketlerde dondurulmuş içili köfte satılıyor hemide çok lezzetli:)
Sorma canım bazen der aaa etli değil bu yemek die ananın evinde de etli yapıyolar diyesim geliyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?