Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Sorma canım bazen der aaa etli değil bu yemek die ananın evinde de etli yapıyolar diyesim geliyo:)

benimkinin anasi yemek bile yapmaz, neymis calisiyormus cok yoruluyormus. yazik adamin önüne ramazanda bile haslanmis yumurta kavalti koyuyormus. kadin yumurtayla bozmus kafayi ya. kaynatam ariyor bizi konusuyoruz iste soruyor yemek yediniz mi ne yediniz diye. söylüyoruz siz ne yediniz diyoruz ne olabilir diyo yazik adam. kadin bi haslanmis yumurta koyuyor önüne, bi kizarmis, bi yufanin icinde, bazen sogali yapiyo eya menemen ozamanda diyoki babana cok güzel yemek yaptim, diyo esim ne yaptin anne, soganli yumurta. salak kadin be. sinir oluyorum. eskidende öyleydi.yani sanki esim anasinin evinde hep etli sulu yemek yerdi

benimkide kötü yapar bide hep kıl çıkar yemeğinden böööö ben yemem onun yaptığı bişeyi kayınpederimden isterim hep o yapar

tatlım bunlar gebelik işarteide ama enfeksyon veya soğuk algınlığından da olabilir yani kesin bişey diyemem ama inşallah bebiştendir

ayyyy inşallah kız ağzın bal yesin:) İnşallah bebişim yerleşmiştir çatlaktan içeri:)

Belimde sanki yük taşımışım gibi bir ağrı var sol yumoşum gelişmişti benim ondada şişkinlik hissi var bide bu bembeyaz akıntı memişlerimde elleme beni diyolar bakalım artık:)

tabi canım benim için önemli olan buzluğun dolu olmasıdır bana pat diye birsürü misafir gelebilir ve ben hep hazırlıklıyımdır:) Annem sağolsun oturur beraber yaparız anacığımla sonrada buzluğa atarım ben:)

zeynep inşallah gönderdiklerinle birlikte banada bulaşır senin bu düzenin ay ben çok pasaklı oldum 3 sepet ütü beni bekliyo vah halime yani

benimki bişey beğenmezse git anan yapsın diyorum yada ananın evi daha iyiydi ya beğenmiyosan ahanda kapı diyorum susuyo

hahhah süpersin valla benimkide öyle anasındaydık bi keresinde yemek yapayım ben dedim yok yapma dediler sonra eşim geldi kahvaltıyı dayadılar yemedi:) Bi keresinde de burdan memlekete gidiyoruz kaynanama diyorki benimki ooo annem döktürmüştür şimdi dünya yol gittik oğlun geliyor dimi insan bişiler yapar 3 kadın evdeler anam bi gittik yemekte ne var turşu kavurması hahhahah çatladım gülememekten:)

kaynanalar böylemi gelinlere mi garip geliyo bilmem ki:) Benimki de yemek yapmaz yapılırsa yenir ben dikkat ederim ama kimse benim kadar özenmez bi keresinde de eşimin ablasına gitmiştik birkaç gün kaldık ben yemekleri yaptım enişte zeynep yemekleri hep sen yapsan keşke dedi:)

süperler valla benimkide bazen gideriz çat kapı yemek olmaz menemen yapıym filan der serkan atlar yok anne sen yapma didem yapsın sen güzel yapamıyon diye çok gülüyorum o zaman

zeynep inşallah gönderdiklerinle birlikte banada bulaşır senin bu düzenin ay ben çok pasaklı oldum 3 sepet ütü beni bekliyo vah halime yani

oooo ev işi benimde öyle valla ütü falan yapamıyorum ne zamandır bi keyifsizlik ve tembellik var bende yemek yapmak dışında bişi yapmıyorum evde:)

oooo ev işi benimde öyle valla ütü falan yapamıyorum ne zamandır bi keyifsizlik ve tembellik var bende yemek yapmak dışında bişi yapmıyorum evde:)

bugün niyetm var ütüyü bitirmeye zaten yarın doktora gidicem 9,30 da çok erken kalkmama gerek yok gece bi kuvvet yaparım hepsini

arkadaşlar ben test yaptırdım ve sonuç negatif offffff

16 gün mü gecikmiştin sen yanlışmı hatırlıyorum eğer öyleyse bence doktora gitmelisin Bu arada üzme canını elbet bizlerinde bebek için bir zamanı vardır. Rabbim sana kocana sağlık versin sonra bebiş:)

bugün niyetm var ütüyü bitirmeye zaten yarın doktora gidicem 9,30 da çok erken kalkmama gerek yok gece bi kuvvet yaparım hepsini

Bitirince banada gel:) günlük yapıyorum ütüyü salak gibi daha orucu aslında bende bi kuvvet yapayım bu akşam nede olsa yemek işi eşimin:)

kiz iste sanki biz bilmiyoruz analarini. sanki anneleri 5yildizli menüler mi yapiyorlardi. iste bize nazlaniyorlar. ben yaparim ama begenmezse birdahada yapmam. annesi 20 yildir afyonda yasiyor ama bi ayfoyn yemegi bilmez. kadin daha 6 yildir mi ne calisiyo. insan bi merak etmez mi millet ne yiyo diye. üsenir baya yemek yapmaya. bi aksam anneanneside vardi esmin yasli kadin patates kizartmasi istiyormus kaynanamdan yapamis ne zamandir dedi bana kizim yapta bi yiyelim kaynanan yapmadi diye. gece yaptim yediler esimle anneannesi. begendide anneannesi. ertesi gün dedi birdaha yaparmisin dedim yapim anneanne birde köfte yapsan dedi onuda yaptim. simdi bekliyom hanimefendi isten geldinde öyle kizartaayim sogumasin. geldi döndü dolasti karistirdi patetesler daha yenu yumusadilar patatesler aldi tabaga. dedim anne oglun yemez bunu ben dün yaptim begendiler yapim iste. yemez bak dedim. neyse dinlemedi oturdu millet sofraya diyorlarki anneme gelin patetes kizartacakti sen niye geldin hasladin :) yediler yagli yagli esim zaten bitane aldi basladi annesiyle kavga etmeye sen ne karisiyon dün ne güzel yapt yedik falan diye. anneannede dedi kiz naptin böyle gelin dün ne güzel yapmisti dedi. diyo ben böyle seviyom. pis kadin. nolcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…