Sorma canım bazen der aaa etli değil bu yemek die ananın evinde de etli yapıyolar diyesim geliyo:)
kızlaar ben cıkıyorum..düşüne düşüne gideyimm..yemek napsam napsam..
hadi Allaha emanet olunn.grsrzzz
benimkinin anasi yemek bile yapmaz, neymis calisiyormus cok yoruluyormus. yazik adamin önüne ramazanda bile haslanmis yumurta kavalti koyuyormus. kadin yumurtayla bozmus kafayi ya. kaynatam ariyor bizi konusuyoruz iste soruyor yemek yediniz mi ne yediniz diye. söylüyoruz siz ne yediniz diyoruz ne olabilir diyo yazik adam. kadin bi haslanmis yumurta koyuyor önüne, bi kizarmis, bi yufanin icinde, bazen sogali yapiyo eya menemen ozamanda diyoki babana cok güzel yemek yaptim, diyo esim ne yaptin anne, soganli yumurta. salak kadin be. sinir oluyorum. eskidende öyleydi.yani sanki esim anasinin evinde hep etli sulu yemek yerdi
tatlım bunlar gebelik işarteide ama enfeksyon veya soğuk algınlığından da olabilir yani kesin bişey diyemem ama inşallah bebiştendir
ayyyy inşallah kız ağzın bal yesin:) İnşallah bebişim yerleşmiştir çatlaktan içeri:)
bende bir iki haftadir akinti oluyor öyle beyaz iste. belim önceye göre daha cabuk agriyor.
iste hamile kaldgim ay benim arada bi saplanip gecerdi öyle agri. adet günümden 3gün öncede dedim ha simdi adetim oldu baktim birsey yok. 10 dakika sonrada agri yok. adetimde gecikince benim icin kesindi hamile oldugum.
kiz sen cok acayipsin ha. dondurulmus ürünleri yakindan takip ediyorsun galiba :) ben sansliyim annemden istiyorum öyle zor seyleri. kendimde yaparimda kim ugrasacak. simdi hic öyle zor yemekler yapmiyorum. ama söz verdim esime dogumdan sonra evde olucamya, güzel güzel yemekler yapicam sana dedim, etli etli :)
tabi canım benim için önemli olan buzluğun dolu olmasıdır bana pat diye birsürü misafir gelebilir ve ben hep hazırlıklıyımdır:) annem sağolsun oturur beraber yaparız anacığımla sonrada buzluğa atarım ben:)
benimki bişey beğenmezse git anan yapsın diyorum yada ananın evi daha iyiydi ya beğenmiyosan ahanda kapı diyorum susuyo
benimkinin anasi yemek bile yapmaz, neymis calisiyormus cok yoruluyormus. yazik adamin önüne ramazanda bile haslanmis yumurta kavalti koyuyormus. kadin yumurtayla bozmus kafayi ya. kaynatam ariyor bizi konusuyoruz iste soruyor yemek yediniz mi ne yediniz diye. söylüyoruz siz ne yediniz diyoruz ne olabilir diyo yazik adam. kadin bi haslanmis yumurta koyuyor önüne, bi kizarmis, bi yufanin icinde, bazen sogali yapiyo eya menemen ozamanda diyoki babana cok güzel yemek yaptim, diyo esim ne yaptin anne, soganli yumurta. salak kadin be. sinir oluyorum. eskidende öyleydi.yani sanki esim anasinin evinde hep etli sulu yemek yerdi
hahhah süpersin valla benimkide öyle anasındaydık bi keresinde yemek yapayım ben dedim yok yapma dediler sonra eşim geldi kahvaltıyı dayadılar yemedi:) Bi keresinde de burdan memlekete gidiyoruz kaynanama diyorki benimki ooo annem döktürmüştür şimdi dünya yol gittik oğlun geliyor dimi insan bişiler yapar 3 kadın evdeler anam bi gittik yemekte ne var turşu kavurması hahhahah çatladım gülememekten:)
arkadaşlar ben test yaptırdım ve sonuç negatif offffff
zeynep inşallah gönderdiklerinle birlikte banada bulaşır senin bu düzenin ay ben çok pasaklı oldum 3 sepet ütü beni bekliyo vah halime yani
oooo ev işi benimde öyle valla ütü falan yapamıyorum ne zamandır bi keyifsizlik ve tembellik var bende yemek yapmak dışında bişi yapmıyorum evde:)
arkadaşlar ben test yaptırdım ve sonuç negatif offffff
evt canm kan tahlili neyse devam ediyoruz hayırlısı olsun
bugün niyetm var ütüyü bitirmeye zaten yarın doktora gidicem 9,30 da çok erken kalkmama gerek yok gece bi kuvvet yaparım hepsini
hahhah süpersin valla benimkide öyle anasındaydık bi keresinde yemek yapayım ben dedim yok yapma dediler sonra eşim geldi kahvaltıyı dayadılar yemedi:) Bi keresinde de burdan memlekete gidiyoruz kaynanama diyorki benimki ooo annem döktürmüştür şimdi dünya yol gittik oğlun geliyor dimi insan bişiler yapar 3 kadın evdeler anam bi gittik yemekte ne var turşu kavurması hahhahah çatladım gülememekten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?