Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

midenimi üşütttün tatlım nane kaynat iç yada bi sağlık oacağına filan git ilaç verirler

büyük ihtimalle üşüttüm evdekilerde hastaydı zaten söylemiştimya şimdi ben hasta oldum onları iyileştiriyim derken.ayy hamile günlerim aklıma geldide hiç çekilmezmiş gerçekten ay.

evet tatlım öleeee geçmiş olsun üşüttü mü

cnm ya çok güzel net çıkmış çok güzel bir duygu deilmi,bende çocuklarımınkini saklarım hala,hatta göbek kordonlarını bile saklıyorum 2sini aynı yerde ömür boyu hiç ayrılmasınlar diyede birbirine bağladım duruyo.

ben kaçtım kızlar iyi akşamlar eve gidene kadar saat 8 olur püfffffffffffffffff

tatlım büyük ihtimal vardır bi kan tahlili yaptır ama 16 gün geçtiyse silik olmaması lazım geç döllenme filandır belki

oncelikle cvp verdiginiz icin cook tesekkur ederim ins vardir ya normalde adetlerim cok duzensiz gecen ay 10 gun gecikmisti dusunun artik:)tek belirtim dun mide bulantm oldu sabah goguslrim hassas birde arada karnima sancilr giriyo ksiklara sag sol farktmiyo bnde gec dollnme diye tahmin ediyorum bugn gidebilism kn testi yaptircm cikr heralde ne varsa ;(

Günaydın kızlar nasılsınız? Didem istediğini bugün kargoluyorum yarın elinde olur. Tadı bozulmamış inşallah sana gelene kadar da bozulmaz:)
Ysmnfzli bence kanda gebelik testi de yaptırmalısın inşallah senden de güzel haber alırız bu ay ki hamişlere sende katılırsın darısı başımıza bebişsiz hatunlar:)

kan testi icin ac tok farkediyo mu kizlar ayrica 16 gun gecikmedn sonra test silik ciktiysa eger hamileysem bebk varsa utrasyondada gorunmezmi

günaydın kızlar gününüz aydın olsun cebiniz para kucagınız bebiş dolsun bugün bol bol hamiş habri alalım

gnydn amin ins bugun yaptircam cok farkli bi duygu ya once cizgiyi silikte olsa gormek istiyodm simdi silik tm gormek istiyorm :)Rabbim istyn herkese nasip etsn anneligi aminnn

kan testi icin ac tok farkediyo mu kizlar ayrica 16 gun gecikmedn sonra test silik ciktiysa eger hamileysem bebk varsa utrasyondada gorunmezmi

Ultrasyonda görünürmü bilmiyorum ama betada değerin 15'ten yukarıda olması gerekir. Bir keresinde bende de 15 günlük gecikme olmuştu ama idrar testinde çıkmamıştı kanda da 5,68 çıktı tabi ben uçtum hamileyim diye meğer 15 günlük gecikmelerde değerin yüksek olması gerekmekteymiş Sende bi beta hcg yaptırda bize de haber ver olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…