Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

çıkarmaya mı gittin reyyann

daha gitmedim de gidecem kesin onu bekliyorum (
ya aslında sabahları çıkarmak zor olsada işime geliyor biraz da diyebilirim.çünkü çıkarınca hemen arkasına kahvaltıyı rahat yapabiliyorum,ne yapalım bizde güzel yönlerini görmeye çalışıyoruz

selam kılzrrrr günaydın hamişlerrrr reayn nasılsın bacımm karşılaşabildik sonunda naber sorunlar çözüldümü cnm
kepeklimm naber ebrarım senden naber canlarım
ben iyim sadece arada kasık ağrılarım var. akşam bitarafıma dönemiyodum oturduğum yerde tuhaf bir ağrı oluyo. yanık gibi. adet ağrısına hiç benzemiyo. regliye son 3 gün kaldı hayırlısı bakalım

günaydın kepeklim afferin kız çıkardın demek
hadi reyyan sıra sende
ewet canım doğru diyon sabah çıkarınca iyi oluyor

canım olumunekankayizsmile günaydın sanada evet karşılaşamıyoruz,çok girmiyon herhalde.
bildiğin gibi tatlım yaa,dışarı çıkmayı bekleyenler var bende onları bekliyom :)
evet hallettik diyebiliriz sorunları...

gülcüüm canım sanada gunaydıın..ınsalllah bu ay olur.. ınsallah bebısın hemen gelır gobısıne konar..

kızlar ya ama sabah cıkarmak daha zor gelmıyor mu sızede ..cunku benım mıdem bos oluyor sadece safra cıkıyor oyle degıl mı.oda cok yoruyor benı..

gülcüüm bu aykı ccalısmalar nasıldı sence gecen ay cok calısamadık demıstın ya..ısallah bu ayı degrlendırmıssınızdır.

Kızlarr günaydın nasılsınız umarım herşey yolundadır:) Yaa bişi sorcam size topicte biri demişti ki yağmur suyu hazırlayın bi dua biliyorum onu yapınca çocuk oluyormuş diye diyen sizlerden birimiydi?

gülcüüm bu aykı ccalısmalar nasıldı sence gecen ay cok calısamadık demıstın ya..ısallah bu ayı degrlendırmıssınızdır.

cnmmm buay adet bitti bi başladık gün aşırı hiç şaşmadı çalıştık. bi adetin 20 ci gününden snra 3 gün ara verdik eşim ıspartaya gitti geldi devam ettik. ben 18 ci günü yumyrtlama akını gördüm zaten ağrılarım da vardı değerlendirdik bakalım takdiri allaha kaldı.

oy oyy oyy şafak 3 ha gülüm
kız inş. bu ay hiç beklemediğin anda bebişin gelir sana

inşallah canlarım şafak 3. ama göğüslerim şiş ama acımıyo karnımda şişlik var bide arada giren kasık ağrım var. bilmiyorum artık ama adete ait bişi yok. şunu merak ediyom göğüsler acıdımı yumurtlama olduğunun belirtisimi acaba.

ewet kepeklim devam et dedi daha ne kadar alıcam bilmiyorum ama
bi daha gidince soracam onu da ne kadar daha almam gerekiyor diye
sen devam ediyon mu

gül üm rabbim hayırlısıyla senden hamile haberi almayı nasib etsin bize
derman falan kalmadı bende kızlar.
midem biraz boş ve rahatken bişiler yiyim siz devam edin

ewet kepeklim devam et dedi daha ne kadar alıcam bilmiyorum ama
bi daha gidince soracam onu da ne kadar daha almam gerekiyor diye
sen devam ediyon mu

12. haftaya kadar alıcan tatlım ben bıraktım geçen hafta allaha şükür mehvediyordu o ilaç beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…