didemcim dr mı gittin tatlım,bebişini gördün demekk ne güzel maşallah :))))oğlun olucakmış dimi kesin doğru yani geçenki arkadaşınki gibi dönmesinde seninki....
parmak kadar ama parmak emip oturuyo çocuğumda benim gibi cins ilk ultrasona girdiğimde kıpır kıpır sonra parmağı sokuyo ağzına yatıyo çok akıllı çoookkk
nasılsın fıstıkım
günaydın melisacım hoşgeldin
ay keşke bende uyusam öyleee
günaydın kızlar nasılsınız bakam paşa ve prenseslerimiz nasıl
ayyy canım maaşallah paşamıza uslu olacak desene annesini hiç üzmeyecek inş. ALLAH sağlıklı sihatlı kucagını aldıgın günü görmek nasip etsin
parmak kadar ama parmak emip oturuyo çocuğumda benim gibi cins ilk ultrasona girdiğimde kıpır kıpır sonra parmağı sokuyo ağzına yatıyo çok akıllı çoookkk
nasılsın fıstıkım
Kııııız melisax günaydın seni bulduğum iyi oldu sen bebiş için bi duadan bahsetmiştin yağmur suyuna okunacakmıydı neydi onu bana öğretsene:)
afr melisa hosgeldiniiz.bızden ıılık valla sizi sormalı..
melisa zkol su yagmur suyuna okunan duayı soruyordu sabah bı yazabılırmısın..
valla kızlar bende iyiyim şimdi gıdaklıyomya akşam adamı tuttum 4 gündür çalışıyoruz ama inş. bu ay tutarrr hamişler bize dua edin
valla kızlar bende iyiyim şimdi gıdaklıyomya akşam adamı tuttum 4 gündür çalışıyoruz ama inş. bu ay tutarrr hamişler bize dua edin
günaydın cnm evet özelden atıyim ozaman belki yanlış anlaşılabilir.böyle şeylere inanmayanlarda olabilir cnm.
ve ben hala o duaları tamamlayamadım biliyormusun((
Yolla canım bakalım bir ümit yapalım bişiler duadan ümit kesilmez RAbbim verir kolaylığını:) Sende bir dahaki adetine kadar bitir belki bebiş gelir:) 313 kere ayetel kürsi okumakta çok iyiymiş ne bi eksik ne bir fazla:)
ohh maşallah vallahi bizde pek tık yok anacığımmm ben yorgunluktan adamda işten sonra spora gittiği için bitap bitmiş şekilde geliyo yattığı kiminde horultusunu duyuyorum o yüzden bu aydan ben hiiiiiiiiiiiiiiiç umutlu deilim cicim..
hee kızlar bu arada eşimin bu hareketlerine karşılık bir tişört alıp giyiyorum üzerindede kocaman harflerle,ÇOKTA TINN yazıyokaydirigubbakcemile3
ohh maşallah vallahi bizde pek tık yok anacığımmm ben yorgunluktan adamda işten sonra spora gittiği için bitap bitmiş şekilde geliyo yattığı kiminde horultusunu duyuyorum o yüzden bu aydan ben hiiiiiiiiiiiiiiiç umutlu deilim cicim..
hee kızlar bu arada eşimin bu hareketlerine karşılık bir tişört alıp giyiyorum üzerindede kocaman harflerle,ÇOKTA TINN yazıyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?