Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

didemcim dr mı gittin tatlım,bebişini gördün demekk ne güzel maşallah :))))oğlun olucakmış dimi kesin doğru yani geçenki arkadaşınki gibi dönmesinde seninki....

evet tatlım dün bunalımdaydım çıktım doktora gittim oğluumu gördüm hemde ikili test sonucumu gösterdim doktor hala erkek dedi valla bende inanıyorum artık erkek olduğuna

parmak kadar ama parmak emip oturuyo çocuğumda benim gibi cins ilk ultrasona girdiğimde kıpır kıpır sonra parmağı sokuyo ağzına yatıyo çok akıllı çoookkk
nasılsın fıstıkım

ayyy canım maaşallah paşamıza uslu olacak desene annesini hiç üzmeyecek inş. ALLAH sağlıklı sihatlı kucagını aldıgın günü görmek nasip etsin

afr melisa hosgeldiniiz.bızden ıılık valla sizi sormalı..
melisa zkol su yagmur suyuna okunan duayı soruyordu sabah bı yazabılırmısın..

günaydın melisacım hoşgeldin
ay keşke bende uyusam öyleee

hoşbuldum cnm,uyursun merak etme cnm az kaldı seninde,gece yattığım gibi kalsam yatağımda çok uyumuşum dicemde çocuk olunca zor be tatlım,sabah namzından sonra bi dalmışım çocukların odasında yeni kalktım işte.

parmak kadar ama parmak emip oturuyo çocuğumda benim gibi cins ilk ultrasona girdiğimde kıpır kıpır sonra parmağı sokuyo ağzına yatıyo çok akıllı çoookkk
nasılsın fıstıkım

İyiyim canım bugün başım ağrıyo biraz migren var bende de o geliyo sanırım işimde var ama yapasım yok tatil moduna girmiş gibiyim:)

Kııııız melisax günaydın seni bulduğum iyi oldu sen bebiş için bi duadan bahsetmiştin yağmur suyuna okunacakmıydı neydi onu bana öğretsene:)

günaydın cnm evet özelden atıyim ozaman belki yanlış anlaşılabilir.böyle şeylere inanmayanlarda olabilir cnm.
ve ben hala o duaları tamamlayamadım biliyormusun((

valla kızlar bende iyiyim şimdi gıdaklıyomya akşam adamı tuttum 4 gündür çalışıyoruz ama inş. bu ay tutarrr hamişler bize dua edin

valla kızlar bende iyiyim şimdi gıdaklıyomya akşam adamı tuttum 4 gündür çalışıyoruz ama inş. bu ay tutarrr hamişler bize dua edin

ohh maşallah vallahi bizde pek tık yok anacığımmm ben yorgunluktan adamda işten sonra spora gittiği için bitap bitmiş şekilde geliyo yattığı kiminde horultusunu duyuyorum o yüzden bu aydan ben hiiiiiiiiiiiiiiiç umutlu deilim cicim..
hee kızlar bu arada eşimin bu hareketlerine karşılık bir tişört alıp giyiyorum üzerindede kocaman harflerle,ÇOKTA TINN yazıyokaydirigubbakcemile3

melisacım bebiş ii sukur yaa.buyuyor 8cm olmus masallah :)) benimde bulantılarım gecerse tamam olacagız ınsallah.

afrcim gecen hafta persembe gıtmıstım tahlıllerımı gostermıstım bebeğimi görüp gelmiştim.ben ds kadar sanslı olamadım pipisini göremedim bayramdan once gidecegım tekrar ayın 10 u gıbı ..belkı o zaman goruruz..

günaydın cnm evet özelden atıyim ozaman belki yanlış anlaşılabilir.böyle şeylere inanmayanlarda olabilir cnm.
ve ben hala o duaları tamamlayamadım biliyormusun((

Yolla canım bakalım bir ümit yapalım bişiler duadan ümit kesilmez RAbbim verir kolaylığını:) Sende bir dahaki adetine kadar bitir belki bebiş gelir:) 313 kere ayetel kürsi okumakta çok iyiymiş ne bi eksik ne bir fazla:)

afr cim inş. tez zamanda gelir bebişin
senin ve tüm bekleyenlerinnnnn

ooo melisa ya süpermiş t-shirt
ayy bende mi alsam öyle bişey

melis cimmm özele yazabilirsin rüyanı cnm bekliyom işlerim var buraya pek yazamıyom kızlar kusura bakmayın

Süpermiş kıııız:) Bu arada dualar için teşekkür ederim inşallah yaparım bende adetim bitsin suyu doldurayım:)

ayyy çok hoşsun tişört çok hoşmuş ya valla dün bizimkide yorgunum yemekten sonra hemen duşa girecegim dedi ama ben aklıma koydumya kaçışı yok sonra diyo bi 5-10 dakka vaktim var ama diyo sonuç tabi benim istedigim oldu yorgunlugu unuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…