İvettt özledim seni:)
Kızlar benim çok işim var kaçar
canım hangı hastane bu..
kızlar ben cumartesi günü gıdakladım ya şimdi kaç gün daha gıdaklıyom ona göre çalışayımmmm
kızlarrrr çıktım ben kocama bakıym birazda ev işi yapıym yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi
kızlar benim adam çok yorgun geliyo valla zor yakalıyom zaten inş. bu ay yakalarımda şansım olur bi kere dedim aman hafta 1-2 yapmakal çocuk mu olur dedim alındı artık agzımı açmıyom olursa olur napalım nasip işte
kızlar benim adam çok yorgun geliyo valla zor yakalıyom zaten inş. bu ay yakalarımda şansım olur bi kere dedim aman hafta 1-2 yapmakal çocuk mu olur dedim alındı artık agzımı açmıyom olursa olur napalım nasip işte
Çocuk için yaklaşma adama. Süslen püslen cilvelen üstüne atlar valla:kedi:
gıdakladıgını nasıl anlıyorsun canım
Çocuk için yaklaşma adama. Süslen püslen cilvelen üstüne atlar valla:kedi:
valla benimde hiç halim kalmıyo bazen bazen cilve yaptıgımda çok yorgunum diyoo ama bu akşam bişeyler yapar yakalarım birde öncesinda acı kahve yaparım ben ona derlerle iyi olurmuş kahve sonra bi bakmışsın ben :CüvCüv: koca böbiş olmuşum allahım inş...
valla benimde hiç halim kalmıyo bazen bazen cilve yaptıgımda çok yorgunum diyoo ama bu akşam bişeyler yapar yakalarım birde öncesinda acı kahve yaparım ben ona derlerle iyi olurmuş kahve sonra bi bakmışsın ben :CüvCüv: koca böbiş olmuşum allahım inş...
Selam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?